SUOSITUIN

Joustoluotto
100-3000 €

Joustava luottoraja netissä

Kuukausierät alk. 50 €, max. 220 €

Rahaa tilille napin painalluksella

Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Kulutusluotto
2000-5000€

Keskikokoisia hankintoja varten

Jopa kolme vuotta maksuaikaa

Arjen harkittuihin ostoksiin

HAE LAINAA » Lue lisää

Lainasumma 2000-5000 €. Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

Vippiä Lainastolta arjen tarpeisiin

19.10.2012

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Lainaston turvallisesta, luotettavasti ja helppokäyttöisestä saat nopeasti vipin tilillesi. Lainasto on rekisteröity luotonantaja, joten sinun ei tarvitse olla huolissasi tietojesi joutumisesta vääriin käsiin, sillä palvelun turvallisuus on taattu pankkitunnustautumisella, suojatulla verkkoyhteydellä ja sertifioinnilla.

Tarjoamme vipit

Ottamasi vipin käyttötarkoitus on täysin päätettävissäsi, joten meidän tehtävämme on tarjota sinulle juuri sopivan kokoinen vippi. Tarjoamme käyttöösi laajan valikoiman vippituotteita, joiden koko vaihtelee 20–1000 euron välillä. Lainatuotteet-linkistä koko vippitarjontaamme.

 

Vipin hakeminen

Vippiä voit hakea meiltä joko helppokäyttöisellä verkkolomakkeella tai matkapuhelimella ja PIN-koodilla. Verkkohakemuksen käyttäminen on helppoa, nopeaa ja turvallista. Verkkohakemuksen tekemiseen tarvitset verkkopankkitunnukset. Matkapuhelimella vipin hakemiseen tarvitset myös verkkopankkitunnukset, jotta saat luotua henkilökohtaisen PIN-koodisi vipin hakemiseen. Tämän jälkeen noudatat puhelimeesi tulleita tekstiviestejä saadaksesi vipin tilillesi. Tarkemmat hakuohjeet.

Lainapalvelumme on avoinna päivittäin klo 7.00-23.00. Lainahakemuksia otamme vastaan ympäri vuorokauden. Aukioloaikojemme ulkopuolella tulleet hakemukset käsitellään heti seuraavana päivänä lainapalvelumme taas avautuessa.

Vipin takaisinmaksu

Vippiä ottaessasi on äärimmäisen tärkeää, että otat vain sen suuruisen vipin, jonka pystyt maksamaan ajallaan takaisin. Vipin suuruus kannattaa näin ollen mitoittaa juuri sen kokoiseksi kuin oma talous sallii. Vippiemme takaisinmaksuaika on joko 15, 30, 60 tai 90 päivää summasta riippuen.

Tarvittaessa joustamme takaisinmaksun kanssa ja voit siirtää tekstiviestillä ottamasi vipin eräpäivää. Tutustu tarkemmin maksuohjelman muutokseen.

Vipin myöntämisen ehdot

Lainastolta saat vipin ilman takuita ja vakuuksia, mutta suosittelemme kuitenkin tutustumaan lainaehtoihin ennen vipin hakemista.

Lainasto on rekisteröity luotonantaja, joka tarjoaa vippiä erisuuruisille lainasummille iän ja lainahistorian mukaan. Jotta saat meiltä vipin, sinun on oltava vähintään 20-vuotias oikeustoimi- ja luottokelpoinen suomen kansalainen, jolla on käytössään verkkopankkitunnukset tai matkapuhelin.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisten joukossa kuulla ajankohtaisista aiheista sekä vetovoimaisista tarjouksista.

Hemmottelemme toisinaan kaikkia uutiskirjeemme tilanneita myös mukavilla arvonnoilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.