Etusivu Vippi

Lainaa 100-5000 € – helposti ja nopeasti!

248 € / kk
HAE LAINAA

Nimelliskorko 28,6% • Todellinen vuosikorko 48,90% • Maksuaika 12kk • Luottosopimuksen kesto: Kertaluotto • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 400€, todellinen vuosikorko 48,90%, maksuaika 12kk, kokonaiskustannus 550€.

Vippi

16.10.2012

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Lainaston joustoluotto on kuin vippi, jossa on 2000€ luottoraja. Voit nostaa lainaa tarpeesi mukaan aivan kuten käyttäisit luottokorttia ostoksiin. Joustoluotto toimii puhelimessasi ja saat nostettua tarvitsemasi määrän luottorajasi puitteissa tilillesi juuri silloin kun rahantarve yllättää. Joustoluotto antaa heti vapaaseen käyttöösi 2000 €:n luottorajan, ilman kiinteää vuosimaksua tai muita piilokuluja. Vipin on nostettavissa nopeasti heti tilillesi arkipäivän erilaisiin tarpeisiin. Lainasto Oy:n myöntämä joustoluotto on luotettava ja vaivaton ratkaisu, jonka saat nopeasti käyttöösi.

Luotto on kännykässä toimiva luottokortti. Luotettava ja vaivaton ratkaisu, jonka saat nopeasti käyttöösi kuten pikavipin. Joustoluotto on siitä kätevä, että voit nostaa juuri sen verran kuin haluat, juuri silloin kun tarvitset, ja sinulla on jatkuva luotto käytössäsi, eikä vippiä  tai lainaa tarvitse hakea uudelleen.

Erilaiset vipit ja pikavipit ovat Suomessa tällä hetkellä erittäin suosittu lainamuoto: lainan saa juuri sinulle sopivana hetkenä. Nopeimmillaan prosessi vippiyhtiön vipin myöntämiseen saattaa kestää vain muutamia minuutteja. Lainastolta saat vippiä ja lainaa heti, kun lainahakemuksesi on hyväksytty.

Yllättävän rahan tarpeen iskiessä voit kääntyä Lainaston puoleen ja ottaa meiltä vipin. Tarjoamme asiakkaillemme 100–2000 euron vippejä. Lainaston vippipalvelu palvelee viikon jokaisena päivänä klo 7 – 23.

Tutustu lainaehtoihimme ennen kuin haet vippiä. Myönnämme sinulle vippiä, mikäli sinulla on luottotiedot kunnossa, olet oikeustoimikelpoinen, asut vakituisesti Suomessa ja olet hoitanut raha-asiasi moitteetta. Vipin hakijalla on pitää olla vakituisia tuloja.

Tutustu tarkemmin lainatuotteisiimme tai hae lainaa klikkaamalla alla olevaa nappulaa:

Vippi verkosta tai puhelimella

Lainaston lainapalvelusta voit hakea vipin joko verkkolomakkeella tai tekstiviestillä. Hakiessasi vippiä verkkolomakkeella tunnustaudut sisään verkkopankkitunnuksillasi. Vipin hakeminen on helppoa, turvallista ja nopeaa. Jotta kirjautuminen ja henkilöllisyytesi tunnistaminen on luotettavaa, vaadimme kirjautumista verkkopankkitunnuksilla. Jos sinulla, ei vielä ole verkkopankkitunnuksia, voit hankkia ne omasta pankistasi.

Lainasto Oy on suomalainen rekisteröity (2011/PU515A) pikavippitarjoaja, joka myöntää kuukaudessa tuhansia turvallisia pikavippejä. Panostamme ennen kaikkea avoimeen ja läpinäkyvään toimintaan. Ennen vipin hyväksymistä, näet tarkat tiedot lainan kokonaiskustannuksista. Vipin ottajan tulee olla luottokelpoinen henkilö, jolla on vakituinen osoite Suomessa. Meiltä saat vipin takaisinmaksua varten laskun joko perinteisesti paperilla tai vaihtoehtoisesti sähköpostilla.

Lue lisää :