SUOSITUIN

Joustoluotto
100-3000 €

Joustava luottoraja netissä

Kuukausierät alk. 50 €, max. 220 €

Rahaa tilille napin painalluksella

Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Kulutusluotto
2000-5000€

Keskikokoisia hankintoja varten

Jopa kolme vuotta maksuaikaa

Arjen harkittuihin ostoksiin

HAE LAINAA » Lue lisää

Lainasumma 2000-5000 €. Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

Vastuullinen luotonantotapa

19.10.2012

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Lainasto – vastuullinen ja eettisesti kestävä toimija

Lainasto Oy:n liiketoiminta perustuu vastuulliseen ja eettisesti kestävään tapaan toimia.  Pyrimme teknisin keinoin varmistumaan, että kaikilla asiakkaillamme on hyvät edellytykset hoitaa lainoihin liittyvät velvoitteensa ongelmitta.

Lainasto on luotettava ja vastuullinen kumppani tilapäisissä lyhytaikaisissa rahoitusasioissa. Tuotteemme ovat vakuudettomat lainat 2000 € tililuotto ja vakuudelliset kertaluotot.  Lainoja myönnetään luottokelpoisille täysi-ikäisille asiakkaille. Tavoitteenamme on tuoda helpotusta asiakkaidemme tilapäiseen rahantarpeeseen. Noudatamme toiminnassamme Suomen lakia ja kuluttajaviranomaisten asettamia säädöksiä. Etelä-Suomen Aluehallintovirasto on hyväksynyt Lainasto Oy:n luotonantajarekisteriin selvitettyään yrityksen luotettavuuden ja luottotoiminnan tuntemuksen. Lainastolla on virallinen lupa myöntää kuluttajaluottoja.

Kuluttajansuoja

Lainasto noudattaa kuluttajansuojalakia ja säädöksiä sekä kuluttajansuojaviranomaisten suosituksia. Hinnoittelumme on kohtuullinen ja palkitsemme vastuulliset asiakkaat alemmilla kustannuksilla. Pyrimme kohdentamaan ongelmaluottojen kustannukset niin, että ne vaikuttaisivat mahdollisimman vähän vastuullisiin ja luotettaviin asiakkaisiimme.

Lisätietoa taloudenhoidosta

Jos kaikesta huolimatta raha-asioidenhoito on ajautunut umpikujaan ja velkakierre uhkaa, kannattaa asiaan puuttua heti. Tilannetta ei kannata pitkittää, sillä se yleensä vain aiheuttaa ylimääräisiä menoja korko- ja perintäkulujen muodossa. Kuntien talous- ja velkaneuvojat tarjoavat apua veloituksetta. Myös alla olevista linkeistä löydät apua ja talousneuvontaa.

Kuluttajavirasto
, Kuluttajatutkimuskeskus, Finanssivalvonta, Kuluttajaliitto, Takuu-Säätiö ja Työ- ja elinkeinomisteriö.

Copyright © 2013 Lainasto Oy

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisten joukossa kuulla ajankohtaisista aiheista sekä vetovoimaisista tarjouksista.

Hemmottelemme toisinaan kaikkia uutiskirjeemme tilanneita myös mukavilla arvonnoilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.