SUOSITUIN

Joustoluotto
100-3000 €

Joustava luottoraja netissä

Kuukausierät alk. 50 €, max. 220 €

Rahaa tilille napin painalluksella

Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Kulutusluotto
2000-5000€

Keskikokoisia hankintoja varten

Jopa kolme vuotta maksuaikaa

Arjen harkittuihin ostoksiin

HAE LAINAA » Lue lisää

Lainasumma 2000-5000 €. Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

Vakuudeton remonttilaina pieneen remontointiin

8.8.2013

Huomaathan, että Lainasto ei tarjoa enää Limiittiluotto-tuotetta. Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Oletko suunnittelemassa pikkuremonttia kotiin tai mökille? Vai onko tarkoituksenasi uudistaa kotisi sisustus? Lainaston Limiittiluotto on oiva remonttilaina, joka tekee unelmistasi totta.

Asunnon remontointi on käytännössä aina kannattavaa, sillä pienellä pintaremontillakin on tapana nostaa asuinviihtyvyyden lisäksi myös asunnon arvoa. Peruskorjauksen tai muun kokonaisvaltaisen remontin kohdalla kannattaa tiedustella sopivaa remonttilainaa paikallisesta pankistasi, mutta pikkuremontin, sisustamisen tai muun pikaisen pienen remonttilainan takia ei kannata lähteä merta edemmäs kalaan, sillä Lainaston Limiittiluotto tarjoaa 2 000€ luottorajalla varustetun remonttilainan kätevästi ja nopeasti internetin välityksellä.

 

Monipuolien Limiittiluotto soveltuu erinomaisesti myös remonttilainaksi

Jo pienillä muutostöillä saa helposti ihmeitä aikaan. Esimerkiksi seinien maalaaminen tai tapetointi, lattiapintojen remontointi, sisäovien vaihto ja sisäkaton käsittely luovat kotiisi edullisesti täysin uudenlaisen ilmeen ja ikkunaremontilla puolestaan parannat sekä asuinmukavuutta että alennat lämmityskustannuksiasi. Lainaston Limiittiluotto on remonttilaina, joka tarjoaa avun pikaiseenkin lainantarpeeseen. Luoton hakeminen tapahtuu kätevästi täyttämällä ilmainen lainahakemus verkkosivuillamme ja saat lainapäätöksen hetkessä. Voit nostaa lainaa luottorajasi puitteissa pankkitilillesi ympäri vuorokauden juuri haluamissasi erissä, minimi kertanoston ollessa 100€. Kuluvan kuun aikana tekemäsi nostot laskutetaan seuraavan kuukauden lopulla, joten saat käyttämällesi remonttilainalle aina keskimäärin 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa. Saatuasi laskun, voit joko maksaa sen kerralla kokonaan tai lyhentää sitä pienemmissä erissä. Limiittiluotto on jatkuva joustoluotto, joten luottoraja nousee takaisin käyttöösi aina sitä mukaan, kun olet maksanut aiempia nostojasi takaisin. Näin ollen Lainaston Limiittiluotto toimiikin remonttisi jälkeen kätevänä lainapuskurina arjen yllätysmenojen varalle.

Myös pienestä pintaremontoinnista kotitalousvähennystä!

Otathan remonttilainaa budjetoidessasi huomioon myös sen, että jopa pienestä ulkopuoliselta ostetusta pintaremontoinnista on mahdollista saada kotitalousvähennystä. Vähennys tulee hakea omatoimisesti verottajalta ja helpoiten se onnistuu veroehdotuksen yhteydessä. Vuonna 2013 kotitalousvähennyksen enimmäissumma on 2 000€ vuodessa (omavastuu 100€). Koska vähennys on henkilökohtainen, on pariskunnan mahdollista saada peräti 4 000€ kotitalousvähennystä vuodessa. Lisätietoa kotitalousvähennyksestä löydät mm. Veronmaksajain Keskusliiton sivuilta.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisten joukossa kuulla ajankohtaisista aiheista sekä vetovoimaisista tarjouksista.

Hemmottelemme toisinaan kaikkia uutiskirjeemme tilanneita myös mukavilla arvonnoilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.