SUOSITUIN

Joustoluotto
100-3000 €

Joustava luottoraja netissä

Kuukausierät alk. 50 €, max. 220 €

Rahaa tilille napin painalluksella

Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Kulutusluotto
2000-5000€

Keskikokoisia hankintoja varten

Jopa kolme vuotta maksuaikaa

Arjen harkittuihin ostoksiin

HAE LAINAA » Lue lisää

Lainasumma 2000-5000 €. Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

TUPAS-tunnistautuminen takaa vippipalvelun turvallisuuden

9.5.2013

Lainaston vippipalvelu on paitsi helppokäyttöinen ja monipuolinen, myös erittäin turvallinen käyttää. Suomen laki määrää, että vippiä tarjoavan yrityksen on varmistettava luotonhakijan henkilöllisyys ja tunnistettava kaikki asiakkaansa varmasti ja luotettavasti. Lainaston käytössä oleva TUPAS-tunnistautumisjärjestelmä on mm. suomalaisten pankkien yhdessä käyttämä ja verkkopankkitunnuksilla toimiva tunnistusmenetelmä, joka varmistaa ensinnäkin että vipin hakija voi itse luottaa vippiyrityksen tietoturvan tasoon, kuin myös tekee mahdottomaksi vipin hakemisen toisen henkilön nimissä. Suomen Finanssialan Keskusliiton määrittelemä TUPAS on vahvin sähköisen tunnistautumisen taso, mitä markkinoilta tällä hetkellä löytyy.

Vippi kätevästi omilla verkkopankkitunnuksilla

Käytännössä TUPAS-tunnistautuminen merkitsee sitä, että vippiasiakas kirjautuu lainapalveluumme oman pankkinsa tunnistautumissivun kautta omilla verkkopankkitunnuksillaan. Kyseinen istunto tallennetaan ja pankki lähettää meille tarkat varmennetut tiedot siitä, kuka kyseistä vippiä hakeva henkilö todellisuudessa on. Vipin hakeminen ja kirjautuminen SSL-suojattuun palveluumme on siis erittäin helppoa ja äärimmäisen turvallista ja Lainasto toivottaakin ylpeänä kaikki pikavipin hakijat markkinoiden turvallisimman vippipalvelun pariin!

Muista tietoturva TUPAS-tunnistautumisesta huolimatta

Vaikka TUPAS onkin tämän hetken varmin ja turvallisin sähköisen tunnistautumisen taso, huolehdi silti myös itse tietoturvastasi. Ensinnäkään yksikään virallinen taho ei kysele verkkotunnuksiesi perään sähköpostitse tai puhelimitse, joten älä siis luovuta nettipankkitunnuksiasi kenellekään. Säilytä myös avainlukulistasi ja salasanasi aina eri paikoissa ja verkkopankkitunnuksiesi mahdollisesti kadotessa, soita välittömästi oman pankkisi sulkupalveluun estääksesi tunnusten mahdollisen väärinkäytön. Muista myös aina kirjautua ulos pankkitunnuksia vaativista palveluista ja tyhjennä nettiselaimesi välimuisti jokaisen pankkitapahtuman jälkeen varisnkin julkista konetta käyttäessäsi.

Tervetuloa turvallisen vippipalvelun pariin!
Lainasto Oy

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisten joukossa kuulla ajankohtaisista aiheista sekä vetovoimaisista tarjouksista.

Hemmottelemme toisinaan kaikkia uutiskirjeemme tilanneita myös mukavilla arvonnoilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.