Lainaa heti tilille 100 - 2 000 €

Ensimmäinen nosto ilman nostokuluja! Aina pienet kuukausierät ja joustava takaisinmaksu.

500 €
Minimilyhennys
122 €/kk

Joustoluotto on 2 000 € jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Hinnasto: ensimmäinen nosto ilman nostokuluja (muissa nostoissa nostopalkkio 14 %), nimellinen vuosikorko 60,00 %. 2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 135,62 %, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3086,91 € mikäli asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa 257,24 € erissä.

Luotettava suomalainen lainanantaja
Turvallinen ja nopea lainahakemus
Saat lainapäätöksen heti

Lainasto on vuodesta 2011 lähtien toiminut luotettava suomalainen lainanantaja. Olemme palvelleet satoja tuhansia asiakkaita ja panostamme aina siihen, että asiakkaamme saavat lainaa nopeasti, luotettavasti ja asiantuntevasti. Voit itse valita paljonko tarvitset lainaa. Voit valita lainasummaksi 1 000 - 5 000 euroa ja takaisinmaksuajaksi 12 - 36 kuukautta. Näet minimilyhennyksen ja tarkemmat lainaehdot suoraan lainatarjouksestamme. Voit maksaa lainaa takaisin myös takaisinmaksuaikataulua nopeammin ja minimilyhennystä suuremmissa erissä.

Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin

Näin vaivattomasti lainan hakeminen sujuu!

Lainahakemuksessamme käytetään pankkimaisen turvallisuuden takaavaa SSL-salausta. Henkilöllisyyden varmentaminen tapahtuu luotettavasti verkkopankkitunnuksilla.


1. Tunnistaudu lainapalveluun

30s

2. Täytä lainahakemus

2-3min

3. Vahvista tulotietosi

1-2min

4. Odota lainapäätöstä

5-15min

5. Rahat siirtyvät tilillesi

Välittömästi!


TÄYTÄ HAKEMUS

Haluamme olla luottamuksesi arvoinen!

Meille on tärkeää toimia luotettavasti ja vastuullisesti. Uskomme pääsevämme tähän avoimella toiminnalla.

Luottamus syntyy pala kerrallaan. Meillä luottamus on syntynyt satojen tuhansien myönnettyjen luottojen ja vastaanotettujen sijoituksien myötä. Tästä luottamuksesta pidämme kiinni jokapäiväisessä toiminnassamme.


Vastuullisuus on yksi keinoistamme rakentaa luottamusta. Myönnämme luottomme varmistaen aina hakijan todellisen maksukyvyn, koska tämä on kaikkien etu.

Lainaa reilusti ja joustavasti

Tarjoamme monipuolisia rahoitusratkaisuja

Vuodesta 2011 lähtien toiminut Lainasto panostaa luotettavuuteen, reiluuteen sekä kotimaisuuteen. Olemme osa samoihin arvoihin nojaavaa GF Money -konsernia.

50K+

Olemme palvelleet jo yli 50 000 asiakasta

Asiakaspalvelumme on avoinna vuoden jokaisena päivänä

Luoton hakeminen on nopeaa: saat rahat tilillesi jopa minuuteissa