Remonttilaina 100-5000 € heti tilille!

Rahoita remonttisi helposti, joustavasti ja nopeasti

248 € / kk
HAE LAINAA

Nimelliskorko 28,6% • Todellinen vuosikorko 48,90% • Maksuaika 12kk • Luottosopimuksen kesto: Kertaluotto • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 400€, todellinen vuosikorko 48,90%, maksuaika 12kk, kokonaiskustannus 550€.

NOPEA

Remonttilainan hakeminen kestää vain minuutteja, ja lainapäätöksen saa hetkessä.

KIIREETÖN

Voit halutessasi valita lainalle jopa kolmen vuoden maksuajan. Voit maksaa lainan takaisin myös nopeammin. Päätös on sinun!

TURVALLINEN

SSL-suojattu hakemusjärjestelmä ja ensiluokkaiset tietoturvakäytännöt takaavat, että tietosi eivät päädy vääriin käsiin.

Rahoita pienet ja suuret urakat Lainaston rahoitustuotteilla

Remonttilainaa täysin ilman vakuuksia!


Perinteisissä kivijalkapankeissa asioidessa prosessit eivät yleensä etene kovinkaan jouhevasti. Lainastolla asia on toisin: lainatuotteet ovat selkeitä, reiluja ja ennen kaikkea ketteriä.


MIKÄ ON REMONTTILAINA?

Remonttilaina on laina, joka käytetään yleensä esimerkiksi keittiö- tai kylpyhuoneremontin rahoittamiseen. Rahoitus onkin yleensä ensimmäinen kynnys ideavaiheen jälkeen. Lainaston tuotteilla et jää jumiin lähtöruutuun: esimerkiksi 2000-5000 euron kulutusluotolle saa jopa kolme vuotta maksuaikaa. Remontoi jo tänään, maksa myöhemmin!


MITEN HAEN REMONTTILAINAA?

Remonttilainan hakeminen on todella nopeaa. Lainastolla et ajaudu paperisotaan: voit täyttää hakemuksen netissä niin puhelimella, tabletilla kuin tietokoneellakin. Se kestää vain minuutteja, ja saat ilmoituksen lainapäätöksestä tekstiviestillä tai sähköpostilla 5-30 minuutissa!


MILLAISTA REMONTTILAINAA LAINASTOLTA SAA?

Meidän kauttamme voit hakea rahoitusta niin pieniin, kuin suuriinkin projekteihin:

Pikalaina on 100-400 euron perinteinen pikavippi, jolle saa 12 kuukautta takaisinmaksuaikaa.

Joustoluotto on 2000-3000 euron henkilökohtainen luottotili, jolta voi tehdä juuri sopivan kokoisia nostoja juuri silloin, kun se parhaiten sopii.

Kulutusluotto on 2000-5000 euron kertalaina, jolle voi valita 12-36 kuukauden takaisinmaksuajan.

Reilua remonttilainaa Lainastolta

Asunnon remontoiminen lisää elinolosuhteiden viihtyvyyttä ja nostaa samalla myös kiinteistön arvoa. Monille suomalaisille tulee kuitenkin seinä vastaan nimenomaan rahoitusta etsiessä. Pankista ei ole kuitenkaan aina helppoa saada joustavaa lainaa remontointia varten. Kavereilta tai sukulaisilta lainaaminenkaan harvoin onnistuu varsinkaan suuremmista summista puhuttaessa.

Kuluttajien onneksi markkinoilla on myös asiakasystävällisempiä vaihtoehtoja: Lainaston lainatuotteita voi hakea kätevästi netin kautta, ja lainapäätöksen saa jo saman päivän aikana.

Lainaston remonttilaina on 100-5000 euron laina. 100-400 euron pienlainojen takaisinmaksuaika on 12 kuukautta, 100-3000 euron joustoluottoa lyhennetään kätevissä kuukausierissä ja 2000-5000 euron kulutusluotolle voi valita 12-36 kuukauden takaisinmaksuajan.

Hae remonttilainaa jo tänään, se on helppoa ja nopeaa! Lainaston hakemusjärjestelmä on käytössäsi 24 tuntia päivässä, 365 päivää vuodessa. Käsittelemme hakemuksia aukioloaikoinamme: arkisin klo 08-22, lauantaisin ja sunnuntaisin klo 12-20.

Lainasto on 100% suomalainen, jo vuodesta 2011 kuluttajaluottomarkkinoilla toiminut vakavarainen yhtiö. Voit lukea lisää yrityksestä ja periaatteistamme yritys-sivulta.

Lainaston remonttilainaa voi hakea kuka tahansa 18 vuotta täyttänyt Suomen kansalainen. Tarvitset hakemuksen täyttämiseen vain verkkopankkitunnukset. Jos et omista verkkopankkitunnuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme. Huomaathan, että noudatamme reilua luotonantotapaa emmekä myönnä lainaa henkilöille, joilla on aktiivinen maksuhäiriömerkintä.