Etusivu Reissuvippi ja matka voi alkaa!

Lainaa 100-5000 € – helposti ja nopeasti!

248 € / kk
HAE LAINAA

Nimelliskorko 28,6% • Todellinen vuosikorko 48,90% • Maksuaika 12kk • Luottosopimuksen kesto: Kertaluotto • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 400€, todellinen vuosikorko 48,90%, maksuaika 12kk, kokonaiskustannus 550€.

Reissuvippi ja matka voi alkaa!

9.4.2015

Reissuvippi sopii täydellisesti silloin, kun matkakassasta puuttuu muutamia satasia. Tarvitset rahan sitten matkalippuihin ja majoitukseen, tai haluat vain elää lomallasi hieman leveämmin, reissuvippi auttaa asiaa. Reissuvipin saat nopeasti ilman vakuuksia tai takauksia, ja maksuaikaa saat jopa 12 kuukautta, joten voit rauhassa palata lomalta ja maksaa reissuvippisi pikkuhiljaa takaisin.

Tuoreen tutkimuksen mukaan jopa joka kymmenes suomalaisista lomailee lainarahalla, joten reissuvippiä käytetään paljon. Eikä ihmekään, koko vuoden puurtamisen jälkeen lomalla harvemmin halutaan kitsastella. Reissuvippi onkin helppo ja nopea tapa matkakassan kasvattamiseen.

Voit hakea lainaa Lainaston Reissuvippi.fi –palvelusta, tai saman asian ajaa hyvin myös Pikalaina- tuotteemme. Hae vaikka heti, ja nauti lomastasi!