SUOSITUIN

Joustoluotto
100-3000 €

Joustava luottoraja netissä

Kuukausierät alk. 50 €, max. 220 €

Rahaa tilille napin painalluksella

Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Kulutusluotto
2000-5000€

Keskikokoisia hankintoja varten

Jopa kolme vuotta maksuaikaa

Arjen harkittuihin ostoksiin

HAE LAINAA » Lue lisää

Lainasumma 2000-5000 €. Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

Positiivinen luottorekisteri vakuudettomille kulutusluotoille?

11.6.2012

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Suomessakin on säännöllisesti noussut esiin keskustelu positiivisen luottorekisterin tarpeesta ja mahdollisuuksista. Asia ylitti lopulta YLE:nkin uutiskynnyksen, kun kansanedustajat Timo Heinonen (Kokoomus) ja Johannes Koskinen (SDP) puhuivat positiivisten luottorekisterien puolesta ylivelkaantumisten ja maksuhäiriömerkintöjen ehkäisemiseksi.

Heinosen mukaan ihmisten kyky hoitaa talouttaan on ainoastaan näennäinen ja riskitekijöitä on paljon. Maksuhäiriömerkinnät ovat vähentynee peräti 40% niissä Euroopan maissa, joissa on käytössä positiivinen luottorekisteri, josta näkyy sekä kaikki velallisten velat pikavipeistä asunto- ja autolainoihin, että se, miten luotot on hoidettu. Heinosen mielestä myös Suomi hyötyisi positiivisten luottorekisterien käyttöönotosta.

Nykyisin Suomessa käytössä oleva luottotietorekisteri kertoo kansalaisten velanotosta vain puolitotuuksia. Maksuhäiriömerkinnästä huolimatta kuluttaja voi olla talousasioissaan hyvinkin vastuullinen. ”Negatiivinen luottorekisteri” kun ei kerro syytä maksuhäiriömerkinnälle, eikä sitä, mitä muita luottoja hakijalla on ja miten hän on ne vuosien saatossa hoitanut.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisten joukossa kuulla ajankohtaisista aiheista sekä vetovoimaisista tarjouksista.

Hemmottelemme toisinaan kaikkia uutiskirjeemme tilanneita myös mukavilla arvonnoilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.