Etusivu Pikavipillä paikkaat kesäloman jälkeisen tilapäisen rahapulan

Lainaa 100-5000 € – helposti ja nopeasti!

248 € / kk
HAE LAINAA

Nimelliskorko 28,6% • Todellinen vuosikorko 48,90% • Maksuaika 12kk • Luottosopimuksen kesto: Kertaluotto • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 400€, todellinen vuosikorko 48,90%, maksuaika 12kk, kokonaiskustannus 550€.

Pikavipillä paikkaat kesäloman jälkeisen tilapäisen rahapulan

19.10.2012

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Kesälomalla ei tunnetusti huolet paina ja kesälomarahat kuluvatkin järjestään lomasta nauttimiseen. Loman jälkeen edessä on kuitenkin monesti tilanne, jolloin tilin saldo näyttää nollaa ja seuraavaan lomanjälkeiseen tilipäivään on vielä pari viikkoa aikaa.

Pikavippi on oiva apuväline, jolla paikata tilapäinen rahantarve. Voit hakea 20 – 1000€ pikavippiä kätevästi internetin välityksellä ja lainahakemuksesi hyväksymisen jälkeen hakemasi summa maksetaan välittömästi tilillesi asiakaspalvelumme aukioloaikoina ma – su klo 7.00 – 23.00. Pikavippi on vakuudeton laina, jonka maksat kätevästi takaisin seuraavista tuloistasi.

Älä siis anna lomanjälkeisen rahakrapulan ja lomamorkkiksen pilata tunnelmaa, vaan ota tilanne näppärästi ja luotettavasti haltuun pikavipin avulla.