Etusivu Pikavippi heti tilille 24h
SUOSITUIN

Joustoluotto
100-3000 €

Joustava luottoraja netissä

Kuukausierät alk. 50 €, max. 220 €

Rahaa tilille napin painalluksella

Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Kulutusluotto
2000-5000€

Keskikokoisia hankintoja varten

Jopa kolme vuotta maksuaikaa

Arjen harkittuihin ostoksiin

HAE LAINAA » Lue lisää

Lainasumma 2000-5000 €. Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

Pikavippi heti tilille 24h

4.1.2017

Harkinnassa pikavippi? Lainasto myöntää nopeaa lainaa: pikavippi, joustoluotto tai kulutusluotto. Kaikkia lainatuotteita voi hakea vuorokauden ympäri 24h vuoden jokaisena päivänä. Rahat saa tilille heti.

Pikavippi on niin sanotusti se alkuperäinen lainatuote. Pikavippien myötä vaihtoehtoiset lainat rantautuivat Suomeen ja alkoivat vakiinnuttaa paikkaansa suomalaisten rahoitusratkaisuna. Kymmenessä vuodessa rahoitusmarkkinat ovat kasvaneet ja kehittyneet – eikä loppua näy!

Lainaa hakiessa on joitain ehtoja, jotka lainanhakijan tulee täyttää. Tämän tulee olla 18-vuotias oikeustoimikelpoinen lainanhakija, joka on hoitanut raha-asiansa hyvin. Hän asuu vaikuisesti Suomessa ja on luottokelpoinen. Lisäksi lainanhakijalla tulee olla käytössään matkapuhelinliittymä sekä suomalainen pankkitili lainan maksamista varten. Lainanhakijan tulee myös kyetä täyttämään luotonantajan mukaan luottosopimuksen mukaiset velvoitteet.

Pikavippi heti tilille 24h: pikalaina

Pikavippi on 100-400 euron laina. Se on kertaluotto, joka siirretään lainanhakijan tilille heti myönteisen lainapäätöksen jälkeen. Lainahakemuksen voi täyttää 24h. Pikavippi on erinomainen laina pieniin, arkisiin menoihin.

Pikavipin laina-aika on 12 kuukautta. Laina maksetaan siis takaisin vuoden kuluessa. Lyhennykset tehdään kuudessa erässä, jolloin joka toinen kuukausi on lyhennysvapaa. Ennalta määritellyt kuukausierät auttavat suunnittelemaan taloutta ilman, että yllättäviä notkahduksia on tiedossa.

Laina-ajallaan pikavippi kasvaa korkoa, joten takaisin maksettava summa on alkuperäistä lainaa suurempi. Alla olevasta taulukosta näet, kuinka suuria kuluja erikokoisiin pikavippeihin liittyy.

VippiLaina-aikaKulut
100 €12 kk37 €
200 €12 kk75 €
300 €12 kk112 €
400 €12 kk150 €

Pikavippi heti tilille 24h: joustoluotto

Joustoluotto on 100-3000 euron vakuudeton laina. Se on joustava luottotili, jota jokainen voi käyttää oman tilanteensa mukaan. Luottoa hakemalla saat oman henkilökohtaisen 2000-3000 euron luottorajan. Myönnetty luottoraja mukautuu helposti omaan tarpeeseen.

Joustoluotto on kuin luottokortti netissä. Se on yhtä helposti käytettävissä, mutta kenties harkitummin. Joustoluottoa voi nostaa tililleen aina tarpeen mukaan netissä tai kätevästi tekstiviestillä 24h vuorokaudessa. Rahat saa tilille heti.

Avattu joustoluotto ei kasva korkoa tai kerää kuluja. Joustoluoton voi siis avata taloudelliseksi hätävaraksi ja ottaa käyttöön, kun talous notkahtaa.

Joustoluotolla ei ole erikseen määriteltyä laina-aikaa. Lainaa lyhennetään kuukausierissä, joiden koko riippuu käytännössä nostetun lainan määrästä. Luoton voi maksaa takaisin myös kerralla. Näin saat koko joustoluoton taas käyttöösi.

Pikavippi heti tilille 24h: kulutusluotto

Kulutusluotto on keskisuuri laina. Se on 2000-5000 euron kertaluotto, joka sopii rahoittamaan talouden keskisuuria hankintoja. Lainahakemuksen täytettyäsi 24h vuorokaudessa saat rahat tilille heti.

Kulutusluotolla voi kattaa esimerkiksi remontti- tai autohuoltokulut. Sillä voi uudistaa pienellä pintaremontilla ja sisustuksella. Kulutusluotto venyy myös haaveiden toteuttamiseen tai unelmien lomamatkasi hankintaan.

Kulutusluoton laina-aika on yhdestä kolmeen vuoteen. Lainaa lyhennetään kuukausittain tasaerissä, kunnes laina on maksettu takaisin. Lainanhakija saa itse päättää laina-ajastaan. Se ei siis ole sidottu lainan kokoon.

Kulutusluotto pähkinänkuoressa:

  • Lainasumma 2000-5000 euroa
  • Ikäraja 22-75 vuotta
  • Maksuaika 1-3 vuotta
  • Takaisinmaksu tasaerissä
  • Nimelliskorko 3,43 % kuukaudessa
  • Ei vakuuksia tai takaajia

Pikavippi heti tilille 24h – hae lainaa!

Pikavippi, joustoluotto sekä kulutusluotto ovat kaikki haettavissa ympäri vuorokauden 24h. Lainaa haetaan turvallisella netti hakemuksella. Lainahakemuksen voi täyttää vuoden jokaisena päivänä, ja rahat saa tilille heti.

  1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Täytä lainahakemukseen pyydetyt henkilö- ja taloustiedot.
  2. Vahvista tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua tai lataamalla liite. Voit toimittaa liitteen myös myöhemmin.
  3. Odota lainapäätöstä. Saat heti alustavan lainapäätöksen, mutta lopullinen luottopäätös lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
  4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

Lainahakemuksen voi täyttää 24h vuorokaudessa. Hakemuksen täyttäminen vie vain muutaman minuutin, ja lainapäätöksen saa vartin kuluessa. Rahat siirtyvät tilille heti! Pikavippi on rahoitusratkaisuna nopein laina.

Lainahakemuksia käsitellään lainapalvelujen aukioloaikoina: arkisin 8:00-22:00 ja viikonloppuisin 12:00-20:00. Näiden aikojen ulkopuolella lähetetyt lainahakemukset käsitellään lainapalvelujen auettua saapumisjärjestyksessään.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisten joukossa kuulla ajankohtaisista aiheista sekä vetovoimaisista tarjouksista.

Hemmottelemme toisinaan kaikkia uutiskirjeemme tilanneita myös mukavilla arvonnoilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.