Pikavippi 18v – Hae pikalainaa 100-400 €

Pikavippi 18v hakijalle – ei tulotietojen vahvistamista, rahat tilille 15 minuutissa

HAE LAINAA

Nimelliskorko 28,6% • Todellinen vuosikorko 48,90% • Maksuaika 12kk • Luottosopimuksen kesto: Kertaluotto • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 400€, todellinen vuosikorko 48,90%, maksuaika 12kk, kokonaiskustannus 550€

Näin haet pikavippiä

Hakemuksen täyttämisessä kestää vain hetki


Pikalainan hakeminen on helppoa. Täytät vain verkossa hakemuksen, jonka jälkeen saat päätöksen nopeasti ja sen jälkeen rahat toimitetaan tilillesi. Pikalaina on tarkoitettu pieniin yllättäviin rahanmenoihin, ja sen suuruus on 100–400 euroa. Pikalainan takaisinmaksuaika on vuoden mittainen, joten saat maksuaikaa hetkelliselle rahanmenollesi.

1. Täytä lainahakemus puhelimella, tietokoneella tai tabletilla

Hakijalta vaaditaan 18 vuoden ikä sekä verkkopankkitunnukset, eikä hakijalla saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Voit valita itse, maksatko lainasumman pois osissa tai kerralla.

2. Lähetä hakemus

Hakemuksen voi lähettää mihin vuorokaudenaikaan tahansa kaikkina viikonpäivinä. Lainapäätös tehdään nopeasti lainapalvelun aukioloaikana.

3. Saat rahat tilillesi heti lainapäätöksen saatuasi

Hakemuksen voi lähettää mihin vuorokaudenaikaan tahansa kaikkina viikonpäivinä. Lainapäätös tehdään nopeasti lainapalvelun aukioloaikana.

TÄYTÄ HAKEMUS »

Perehdy pikalainan kuluihin

Pikalainan nimelliskorko on 28,60% ja todellinen vuosikorko 48,9 % vuodessa


100 €


Maksat takaisin: 137,50 €

Kulut ja korot yhteensä: 37,50 €

HAE HETI »

200 €


Maksat takaisin: 275,00 €

Kulut ja korot yhteensä: 75,00 €

HAE HETI »

300 €


Maksat takaisin: 412,50 €

Kulut ja korot yhteensä: 112,50 €

HAE HETI »

400 €


Maksat takaisin: 550,00 €

Kulut ja korot yhteensä: 150,00 €

HAE HETI »

Pikavippi 18v soveltuu parhaiten pieniin yllättäviin menoihin. Lainaston pikalainan suuruus vaihtelee 100–400 euron välillä. Lainan nimelliskorko on 28,60 %, ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 48,90 %. Vuosikorko lasketaan kuluttajasuojalain mukaisesti myöntöhetkellä. Vuotuista korkoa pitää maksaa siitä lähtien, kun luotto on siirretty pankkitilille. Todellinen vuosikorko pitää sisällään lainan koron lisäksi muut lainasta aiheutuvat kulut ja maksut.

Pikalainan korko on suurempi kuin pankkilainan, koska lainan myöntäjälle riskit ovat suuremmat. Erona pankkilainaan ovat myös se, että pikalainan saamiseksi ei tarvitse ilmoittaa tulotietojaan ja lainapäätöksen saa nopeasti.

Pikalainaa hakiessaan on tärkeää tiedostaa, että lainasta maksetaan korkoa, kunnes se on maksettu kokonaan pois. Vuoden mittaisen takaisinmaksuajan ansiosta maksuerien suuruus on kohtuullinen. Uuden pikalainan voi hakea vasta, kun vanha laina on maksettu ajallaan pois. Jos takaisinmaksussa on ongelmia, se vaikuttaa suoraan jatkossa myönnettäviin lainoihin.

Jos lasku jää maksamatta, siitä voidaan periä korkolain mukaisesti viivästyskorkoa sekä muistutus- ja perintäkuluja. Maksuvaikeuksissa kannattaa aina ottaa yhteyttä laskuttajaan ja neuvotella takaisinmaksun vaihtoehdoista.


HAE PIKAVIPPI 18v »

Pikalainaa myös 18-vuotiaille

Lainaston pikalainaa voi hakea jo 18-vuotiaana


18-vuotiaille on saatavilla rajoitettu määrä lainapalveluja. Ikärajoitukset johtuvat siitä, että moni nuori aikuinen on vielä opiskelijana tai työharjoittelussa, jolloin ei välttämättä ole säännöllisiä palkkatuloja. Tämä ei kuitenkaan poista tarvetta lainaan. Lainaston Pikalaina tarjoaa 18 vuotta täyttäneille mahdollisuuden lainata rahaa sellaisiin äkillisiin pieniin kertaluonteisiin menoihin, joihin ei ole arjessa varaa.

Jo 18-vuotiaana voi olla tarvetta lainalle

Aikuisuuden kynnyksellä saattaa ilmaantua monia yllättäviä rahanmenoja, joihin eivät omat tulot vielä riitä, vaan tarvitaan pikavippiä avuksi. Tarpeita on monenlaisia. Mikroaaltouunin hajotessa on hankittava uusi tilalle opiskelijakämpän keittiöön, juuri lahjaksi saadusta autosta saattaa puhjeta rengas, ja polkupyörä varastetaan kaupan pihalta. Elämässä sattuu ja tapahtuu, eikä tapahtumien kulkuun pääse aina itse vaikuttamaan. Siksi on kätevää, kun myös 18 vuotta täyttänyt nuori aikuinen voi hakea lainaa niin halutessaan.

Pikalaina auttaa odottamattomissa tilanteissa

Pikalaina on tarkoitettu nimenomaan sellaisiin tilanteisiin, joita ei voi ennakoida ja jotka eivät aiheuta jatkuvaa menoerää. Yllättävät korjauskulut, uuden kodinkoneen hankinta, palkanmaksun myöhästyminen tai huonekalun osto saattavat olla juuri tällaisia menoja, joihin lainaa haetaan. Pikalainan saa nopeasti, ja sen pystyy maksamaan pois joko kerralla tai pienemmissä erissä vuoden kuluessa. Lainaa saa, jos on huolehtinut raha-asioistaan huolellisesti, eikä taustalla ole maksuhäiriömerkintöjä.

Helppo ja turvallinen hakuprosessi

Lainan hakeminen on turvallista. Lainaston Pikalainan sopimusehdot ovat selkeät, eikä sinulle tule yllätyksiä, kun perehdyt lainan takaisinmaksun ehtoihin. Myös pikavippi kannattaa aina suunnitella tarkasti, eli paljonko tarkalleen ottaen tarvitset rahaa ja mihin tarkoitukseen. Takaisinmaksuaikaa Pikalainassa on jopa vuosi.

HAE PIKALAINAA »

Pikavippi 18v hakijalle vuoden takaisinmaksuajalla

Lainaston pikalaina maksetaan takaisin 6 erässä, 2 kk välein


Pikalainan takaisinmaksuaika on melkein vuoden mittainen, ja se tapahtuu erissä luottosopimuksen mukaisesti. Takaisinmaksu pitää tapahtua 360 päivän kuluessa lainasumman saamisesta omalle tilille. Pikalainan ottaneen henkilön tulee maksaa laina takaisin kuluttajaluottosopimuksessa mainittuna eräpäivänä.

Laina-aikaan pystyy kuitenkin vaikuttamaan, eli halutessaan pikalainan velkapääoman voi maksaa ennenaikaisesti. Osa lainansaajista haluaa maksaa pikalainan pois heti, kun taloudellinen tilanne arjessa selkeytyy. Lainan hakemisen syynä on voinut olla poikkeuksellinen rahanmeno normaalien kulujen päälle.

Joka toinen kuukausi on maksuvapaa

Takaisinmaksu tapahtuu erissä luottosopimuksen mukaisesti. Pikalainan takaisinmaksu tapahtuu joko kertasuorituksena tai osissa. Maksettaessa laina osissa takaisinmaksu tapahtuu kuudessa erässä kahden kuukauden välein, jolloin joka toinen kuukausi on maksuvapaa. Tämä helpottaa arjen menojen järjestelyissä.

Luotonsaaja saa kaikista eristä yhteisen laskun, ja yksittäisen maksuerän suuruus riippuu siitä, missä aikataulussa pikalainaa lyhennetään. Laskun voi saada joko paperisena tai sähköpostissa. Mikäli takaisinmaksu syystä tai toisesta viivästyy, siitä maksetaan korkolain mukainen viivästyskorko eräpäivästä maksupäivään saakka..

Laina-ajan katsotaan alkavaksi siitä hetkestä, kun rahat ovat saapuneet luotonhakijan tilille. Lainahakemuksia otetaan vastaan Lainaston verkkopalvelussa 24 tuntia vuorokaudessa viikon jokaisena päivänä. Pikalainahakemukset käsitellään välittömästi lainapalvelumme aukioloaikoina maanantaista perjantaihin klo 8–22 sekä lauantaista sunnuntaihin klo 12–20 välisenä aikana. Lainanhakijan pankista riippuen rahojen siirto tapahtuu 1–2 pankkipäivän kuluessa. Pikalainan saa siis nopeasti, minkä vuoksi se soveltuu hyvin äkillisiin pieniin rahanmenoihin, joihin ei ole omassa taloudessaan varautunut.

HAE PIKALAINAA »

Pikalainaa 18v hakijalle ilman tulotietojen todistamista

Ei palkkakuittien tai tukitositteiden skannausta ja lähettämistä!


Pikalainan etuna on ennen kaikkea helppo hakuprosessi. Pikalainan hakijan ei tarvitse todistaa tulotietojaan, mikä on etenkin nuoren aikuisen kannalta hyödyllinen lainan ominaisuus. 18-vuotiaana ei välttämättä vielä ole vakituista työpaikkaa. Monet nuoret aikuiset saattavat tehdä töitä mahdollisuuksien mukaan kausiluontoisesti sekä opintojen ohessa.

Epäsäännöllisten tulojen takia lainansaanti voi olla vaikeaa. Tästä huolimatta rahanmenoa tulee yhtä lailla, ja arkipäivissä tulee vastaan yllätyksiä, joista on vaikea selvitä yksin taloudellisesti. Aina ei löydy lähipiiristä ihmisiä, jotka voisivat tukea rahallisesti yli vaikean tilanteen. Pikalainan avulla on mahdollista ratkaista hetkellinen rahantarve.

Pikalainan hakeminen on yksinkertaista ja nopeaa. Hakijan tarvitsee olla vakituisesti Suomessa asuva yli 18-vuotias luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö, jonka luottotiedoissa ei ole häiriömerkintöjä. Hakijalla tulee olla myös verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Rahat saa hakemisen jälkeen tilille ilman kysymyksiä eli hakijan tulotietoja ei kysytä hakemuksen yhteydessä.

Pikavippi sopii erinomaisesti pienten yllättävien menojen maksamiseen. Tällaisia menoja voivat olla vaikkapa uuden kodinkoneen hankinta tai kulkuvälineen korjaus. Pikalainan suuruus on 100 eurosta 400 euroon.

HAE PIKALAINAA »

Turvallinen luotonantaja

Lainasto Oy on myöntänyt kuluttajaluottoja jo vuodesta 2011 lähtienLainasto Oy on yksityishenkilöiden ja yritysten rahoitusratkaisujen tarjoaja, joka myöntää lainoja ammattitaitoisesti ja vastuullisesti täysi-ikäisille asiakkailleen. Yritys on täysin suomalaisten omistama ja se on toiminut jo vuodesta 2011 alkaen. Lainastolla on monipuolinen valikoima erilaisia luottopalveluja. Lainaston periaatteena on toimia luotettavasti, turvallisesti sekä asiakkaita arjessa helpottaen.


HELPPO JA LÄPINÄKYVÄ LAINAPROSESSI

Lainaston luottoa voi hakea kätevästi nettisivuilla, ja kaikkia Lainaston rahoitusratkaisuja yhdistää vakuudettomuus sekä helppo saatavuus. Lainaston toiminnassa noudatetaan Suomessa säädettyjä lakeja, ja yrityksen toimintaa kehitetään jatkuvasti vastuullisemmaksi.


VASTUULLISTA LUOTONANTOA – EI PIKAVIPPIÄ LUOTTOTIEDOTTOMILLE

Lainasto ei myönnä lainoja henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintöjä tai joiden maksukyky arvioidaan sellaiseksi, että se on heikentynyt jostain syystä merkittävästi. Lainasto myöntää luottoa vastuullisesti niille asiakkaille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa täsmällisesti ja kykenevät huolehtimaan lainan poismaksamisesta.


REKISTERÖITY, NUHTEETON LUOTONANTAJA

Lainanmyöntäjänä Lainasto toimii ehdottoman luotettavasti. Yritys on Etelä-Suomen aluehallintoviraston rekisteröimä ja valvoma virallinen luotonantaja. Lainapalvelujen toimiala on muuttunut vuosien kuluessa paljon. Lainsäädäntö ohjaa tarkasti vakuudettomien lainojen myöntämistä. Lainasto seuraa jatkuvasti rahoitusalan muutoksia ja vaatimuksia. Yrityksen työntekijät on koulutettu tehtäviinsä ja asiakaspalvelijat osaavat neuvoa asiakkaita lainapalveluissa.


VAHVA SÄHKÖINEN TUNNISTAUTUMINEN TAKAA TURVALLISUUDEN

Lainaston nettisivujen kautta asiointi on tehty riskittömäksi. Lainaa hakiessa käytetään vahvaa tunnistautumista, ja järjestelmät ovat selkeitä käyttää. Lainaa myönnettäessä rahat maksetaan tunnistautuneen henkilön tilille heti lainapäätöksen jälkeen. Luotonmyöntökriteerit ovat mahdollisimman tarkat ja yksiselitteiset, eikä lainoja myönnetä sellaisille henkilöille, joilla on taustallaan maksuvaikeuksia.


LAINAA KAIKKIIN ARJEN TARPEISIIN

Kauttamme myönnetään lainoja erilaisiin tarpeisiin. Lainasto noudattaa markkinoinnissaan hyvää ja vastuullista tapaa, mikä tarkoittaa sitä, että lainan ehdot ovat selkeästi saatavilla verkkosivuilla, eikä lainoja markkinoida alaikäisille. Annamme myös tarvittaessa neuvoja ja vinkkejä talouden hallintaan. Näin voidaan estää rahavaikeuksien syntymistä.


Asioidessaan Lainaston kanssa asiakas voi olla varma, että luotto myönnetään lakia noudattaen ja lainaehdot, korkotiedot sekä takaisinmaksuaika kerrotaan ymmärrettävällä tavalla ennen lainan hakemista.