Etusivu Pikavippi 18-vuotiaalle

Lainaa 100-5000 € – helposti ja nopeasti!

248 € / kk
HAE LAINAA

Nimelliskorko 28,6% • Todellinen vuosikorko 48,90% • Maksuaika 12kk • Luottosopimuksen kesto: Kertaluotto • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 400€, todellinen vuosikorko 48,90%, maksuaika 12kk, kokonaiskustannus 550€.

Pikavippi 18-vuotiaalle

14.11.2016

Oletko 18-vuotias ja lainan tarpeessa? Lainaston pikalainaa voi hakea jo 18-vuotiaana, ja sille saa aina kiinteän 12 kuukauden takaisinmaksuajan!

PikavippiLaina-aikaKulut
100 €12 kk37 €
200 €12 kk75 €
300 €12 kk112 €
400 €12 kk150 €
HAE PIKAVIPPIÄ HETI

 

 

Pikavippiä voi hakea jo 18-vuotiaana


18-vuotiaana saat täydet oikeudet hakea lainaa Suomen eri luotonantajilta. Lainasto ei ole poikkeus: 18-vuotias voi hakea Lainaston pikalainaa. Se on 100-400 euron perinteinen pikavippi, jolle saa aina 12 kuukautta takaisinmaksuaikaa! Pikalainan todellinen vuosikorko on alle 50 prosenttia, minkä myötä et maksa itseäsi kipeäksi: esimerkiksi 100 euron pikavipistä kertyy kuluja ja korkoa vuoden aikana yhteensä vain 37,50 euroa.

Huomaathan kuitenkin, että jotta voimme myöntää sinulle pikavippiä, tarvitset tasaiset tulot. Esimerkiksi opintotuella eläville myönnetään harvoin lainaa. Lainasto noudattaa vastuullista luotonantotapaa. Voit lukea lisää luotonantokriteereistämme vastuullisuus-sivulta.

 

HAE PIKAVIPPI

 

 

Pikavippi 18v: miten haen?


18-vuotias voi hakea pikavippiä siinä missä kuka tahansa muukin. Lainastolla pikavipin hakeminen on helppoa. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Jos et omista verkkopankkitunnuksia, ota yhteyttä asiakaspalveluumme, niin voitte kartoittaa tapoja joilla voit tunnistautua turvallisesti hakemusjärjestelmäämme.

Hakemuksen täyttäminen on nopeaa:

  1. Tunnistaudu järjestelmään verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella
    • n. 30sek
  2. Täytä tietosi ja pankkitilisi numero
    • n. 2min
  3. Valitse lainasumma ja lähetä hakemus
    • n. 30sek

Hakemuksia käsitellään vuoden jokaisena päivänä, ja lainapäätöksen saa yleensä minuuteissa!

 

TÄYTÄ HAKEMUS

 

 

Millainen laina pikavippi on?


Pikavippi on nimensä mukaisesti pikainen vippi: se on yleensä korkeintaan muutaman sadan euron laina, jonka saa hakemuksen täytettyään nopeasti tilille. Lainastolla hakemuksia käsitellään usean lainankäsittelijän voimin vuoden jokaisena päivänä, ja saatkin pikavipin tilillesi yleensä minuuteissa hakemuksen lähettämishetkestä.

Pikavipille on myös vaihtoehtoja, mutta ne eivät ole lähellekään yhtä ketteriä kuin netissä haettava laina. Esimerkiksi pankin kulutusluoton hakeminen saattaa olla useiden päivien prosessi, ja perinteisten kivijalkapankkien luottokriteerit ovat huomattavasti tiukemmat kuin niinsanotuilla pikavippifirmoilla. Tämä on myös syy sille, että pankin luottojen korko on keskimäärin pienempi kuin netin pikaluottojen.

Pikavipin historia on kohtuullisen lyhyt: markkinat puhkesivat Suomessa kukkaan 2000-luvulla, ja kuka tahansa sai hetken aikaa pelkällä tekstiviestillä lainaa saman tien tilille, vaikka kellon ympäri. Tämä toiminta ei ollut vakaalla pohjalla, ja laina-alaa säädellään nykyään huomattavasti tarkemmin kuin pikavippien alkuaikoina.

 

PIKAVIPPI PÄHKINÄNKUORESSA

 

HAE HETI