Etusivu Pikaluotto

Lainaa 100-5000 € – helposti ja nopeasti!

248 € / kk
HAE LAINAA

Nimelliskorko 28,6% • Todellinen vuosikorko 48,90% • Maksuaika 12kk • Luottosopimuksen kesto: Kertaluotto • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 400€, todellinen vuosikorko 48,90%, maksuaika 12kk, kokonaiskustannus 550€.

Pikaluotto

19.10.2012

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Akuutti tarve rahalle? Me autamme! Täytä lainahakemus ja saat meiltä 100-2000€ pikaluottoa ilman vakuuksia ja takauksia. Rahat heti pankkitilille!

Miksi hakea juuri meiltä?

Lainasto on 100% suomalainen lainapalvelu. Me kerromme kaikki kulut avoimesti ennen nostoa. Ei piilokuluja!

Kuka saa Lainastolta luottoa?

Myönnämme 100-2000€ suuruisia pikaluottoja yli 21-vuotiaille Suomen kansalaisille, joilla on puhtaat luottotiedot. Lisäksi hakijan tulee täyttää erilliset hakuvaatimuksemme.

Vastaamme kaikille hakijoille mahdollisimman nopeasti. Jopa 95% hakijoista saa vastauksen alle 10 minuutissa. Mikäli täytät vaatimuksemme, myös rahat siirtyvät käyttöösi välittömästi.

Luotto on täysin vakuudeton. Saat sen siis ilman vakuuksia ja takaajia.

Miten hakeminen tapahtuu?

Pikaluoton hakeminen on hyvin yksinkertaista. Voimme tiivistää tarvittavat vaiheet neljään yksinkertaiseen kohtaan.

  1. Valitse summa: Käytä yllä olevaa lainalaskuriamme. Määritä summa joko kirjoittamalla se ylhäällä olevaan ruutuun tai valitse summa liikuttamalla oranssia nappia sivusuunnassa. Näet laskurista samalla sekä ikärajan, eräpäivän että laskun kokonaiskulut.
  2. Tunnistaudu: Ensimmäisen lainan yhteydessä sinun tulee tunnistautua palveluumme verkkopankkitunnuksilla tai suomalaisella mobiilivarmenteella. Varmentaminen onnistuu kaikilla tunnetuimmilla suomalaisilla pankkitunnuksilla (Nordea, OP, S-Pankki, Aktia, Danske Bank, Tapiola, Säästöpankki ja POP-pankki).
  3. Täytä hakemus: Seuraavaksi sinun tulee täyttää itse lainahakemus. Hakemuksen tietoja ei luovuteta eteenpäin.
  4. Rahat ovat käytössäsi: Siirrämme hyväksytyn hakemuksen jälkeen varat heti tilillesi, josta voit käyttää ne haluamallasi tavalla.

Huomaathan, että lainan hakeminen onnistuu myös tekstiviestillä, jos olet jo tunnistautunut palveluumme. Tunnistautumisen jälkeen sinun tarvitsee vain lähettää tekstiesti LA LAINASUMMA PIN numeroon 16350. Tässä lainasumma on haluamasi lainan määrä euroina ja PIN oma PIN-koodisi.

Otamme lainahakemuksia vastaan 24/7, mutta hakemuksia käsitellään vain palvelun aukioloaikoina maanantaista perjantaihin 08-22 ja lauantaista sunnuntaihin 12-20. Käytännössä tämä tarkoittaa myös, että rahat siirtyvät vain tällä välillä.

Miten maksan luoton?

Voit maksaa hakemasi pikaluoton joko yhdessä erässä tai pienemmissä erissä osamaksulla. Saat laskun halutessasi sähköpostilla, Netpostiin eLaskuna tai paperisena perinteisen postin kautta.

Laina erääntyy keskimäärin 30 päivän päästä ensimmäisestä nostostasi. Voit maksaa summan takaisin joko kerralla tai osamaksulla kuukausierissä.

Kun tarvitset lainaa, me autamme. Hae luotettava pikaluotto kätevästi netistä ilman vakuuksia ja takaajia!