Etusivu Pikalainaa

Lainaa 100-5000 € – helposti ja nopeasti!

248 € / kk
HAE LAINAA

Nimelliskorko 28,6% • Todellinen vuosikorko 48,90% • Maksuaika 12kk • Luottosopimuksen kesto: Kertaluotto • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 400€, todellinen vuosikorko 48,90%, maksuaika 12kk, kokonaiskustannus 550€.

Pikalainaa

19.10.2012

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Tartu tilaisuuteen – elämässä on kaikki mahdollista
Elämässä on kaikki mahdollista, kun osaa tarttua tilaisuuksiin niiden avautuessa eteemme. Usein käy kuitenkin niin, että tilanteet ovat karkaamassa sivu suun, koska juuri kyseisellä hetkellä rahatilanne ei mahdollista tilanteen hyödyntämistä. Onneksi nykyään on kuitenkin olemassa pikalaina, jota voit hakea aina kun mullistava tilaisuus on käsilläsi. Pikavippi on nopea ja turvallinen tapa lainata rahaa, se on kuin auttava käsi jonka avulla saat otteen tilanteesta eikä yksikään tilaisuus pääse enää karkaamaan käsistäsi!

Pikalainaa 20 – 1000 euroa

Pikalainaa ilman vakuuksia. Ensimmäinen laina on haettava verkkopankkitunnuksia käyttäen, jolloin tunnustaudut samalla järjestelmäämme. Maksettuasi ensilainan moitteettomasti takaisin, muutkin pikalainatuotteemme tulevat käyttöösi. Maksettuasi ensilainan takaisin lainaamme sinulle 20-1000 € ilman vakuuksia tai takaajia. Tarkemmat tiedot haettavista lainoista, takaisinmaksusummista sekä laina-ajoista löydät hinnastostamme.

Pikalainojemme laina-aika on 15, 30, 60 tai 90 vuorokautta. Pikalainan saadaksesi edellytämme, että olet vähintään 20-vuotias, sinulla on rekisteröity matkapuhelinliittymä, verkkopankkitunnukset ja luottotietosi ovat kunnossa. Tarpeen tullen joustamme eräpäivän kanssa ja suosittelemme tutustumaan maksuohjelman muutokseen.

Pikalainaa tilillesi viikon jokaisena päivänä

Lainaston lainapalvelu on avoinna päivittäin klo 7.00 – 23.00. Lainahakemuksen voit meille lähettää milloin haluat, mutta hakemuksen käsittelemme aukioloaikanamme.

Pikalainaa hakemaan!

Lainastolta pikalainan hakeminen onnistuu tekstiviestillä tai netissä. Verkkohakemukseen tarvitset henkilökohtaiset pankkitunnukset ja tekstiviestillä pikalainan hakemiseen PIN-koodin, jonka voit luoda www-sivustollamme.

Lainahakemus internetissä:

Yleisin tapa hakea pikalainaa on nettisivuilla oleva lainahakemuslomake. Hakemuksen täyttäminen on erittäin helppoa ja nopeaa ja sen eteenpäin lähettäminen on täysin tietoturvallista. Hakemuksen täyttämiseen tarvitset verkkopankkitunnukset, joilla todistat henkilöllisyytesi. Lisäksi täytät hakemukseen tarvittavat tiedot sekä annat hyväksyntäsi lainaehdoista. Tämän jälkeen lainahakemuksesi tulee meille käsiteltäväksi ja hyväksyttyämme sen, saat rahat tilillesi.

Huomioithan, että et voi saada uutta lainaa, ennen kuin olet maksanut vanhan lainan takaisin.