SUOSITUIN

Joustoluotto
100-3000 €

Joustava luottoraja netissä

Kuukausierät alk. 50 €, max. 220 €

Rahaa tilille napin painalluksella

Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Pikalaina
100-400 €

Perinteinen kertaluontoinen vippi

12 kk maksuaikaa, 6 maksuerää

Nopea apu arjen pieniin yllätyksiin

Nimelliskorko 28,6% • Todellinen vuosikorko 48,90% • Maksuaika 12kk • Luottosopimuksen kesto: Kertaluotto • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 400€, todellinen vuosikorko 48,90%, maksuaika 12kk, kokonaiskustannus 550€

Kulutusluotto
2000-5000€

Keskikokoisia hankintoja varten

Jopa kolme vuotta maksuaikaa

Arjen harkittuihin ostoksiin

HAE LAINAA » Lue lisää

Lainasumma 2000-5000 €. Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

Meiltä pikalainaa ilman vakuuksia

19.10.2012

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Ihan aina rahat eivät välttämättä riitä seuraavaan tilipäivään saakka. Eteen saattaa tulla yllättäviä kustannuseriä, kuten vaikkapa odottamia lääkärikuluja tai jokin välttämätön kodinkone tai kulkupeli hajoaa ja se on saatava korjattua tai uusittua välittömästi. Näissä tilanteissa korvaamattomaksi apuvälineeksi nousee pikavippi, joka tarjoaa edullista pikalainaa ilman vakuuksia.

Pikavipillä voit lainata pienen summan rahaa ilman vakuuksia ja maksat lainan takaisin lyhyellä takaisinmaksuajalla seuraavista tuloistasi. Pikavippi kuuluu kaikkien suomalaisten perusoikeuksiin ja siihen ovat oikeutettuja kaikki kansalaiset kaikissa elämäntilanteissa. Voit siis hakea pikavippiä, olit sitten olit sitten vakinaisessa työsuhteessa, työtön, eläkkeellä tai opiskelija. Emme myöskään kysele lainantarpeesi perään, vaan voit hakea pikavipin mihin tarkoitukseen tahansa. Riittää että olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti, eli luottotietosi ovat kunnossa.

Voit hakea pikavippiä 20 – 1000€ kerralla (suurimmat lainasummat ainoastaan vanhoille asiakkaille). Pikalainan hakeminen on nopeaa ja kätevää, täytät vain helppokäyttöisen lainahakemuksen internetissä ja tunnistautumisesi hoituu nettipankkitunnuksillasi. Voit jättää lainahakemuksen netin kautta ympäri vuorokauden, viikon jokaisena päivänä. Hakemukset käsitellään asiakaspalvelumme aukioloaikoina maanantaista sunnuntaihin klo. 7.00 – 23.00 ja rahat maksetaan tilillesi välittömästi, kun lainahakemuksesi on hyväksytty. Asiakaspalveluajan ulkopuolella haetut pikavipit käsitellään saapumisjärjestyksessä aukioloaikoinamme. Vanhat asiakkaat voivat hakea uutta lainaa myös tekstiviestin välityksellä.

Asiakkaanamme Sinulla on halutessasi mahdollisuus vastaanottaa pikavippilaskut huomaamattomasti ja ympäristöystävällisesti sähköpostilla tai e-laskuna. Voit vastaanottaa lainasi laskut sähköisesti joko pdf-muodossa ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen tai yksinkertaisesti verkkopankkiisi, mikäli olet tehnyt e-laskutussopimuksen oman pankkisi kanssa. Tarjoamme lisäksi asiakkaillemme joustavat maksuehdot ja mahdollisuuden maksuohjelman muutokseen, jolloin saat tarvittaessa 14 päivää lisää maksuaikaa laskullesi.

Älä hätiköi lainasummaa valitessasi, vaan mieti tarkkaan millaisella summalla tulet toimeen. Liikaa lainaa ei kannata ottaa, mutta toisaalta kannattaa ehdottomasti ottaa kerralla tarpeeksi lainaa: jos otat aluksi riittämättömän pienen lainan ja sorrut tämän johdosta ottamaan lisää pienlainoja useasta paikasta samalla kertaa, joudut maksamaan korkoja ja kuluja useaan paikkaan, joka johtaa luonnollisesti lainakulujesi moninkertaistumiseen. Pienellä mietinnällä voit siis säästää huikeasti kustannuksissasi. Luonnollisesti sinun tulee myös huomioida, että tulet varmasti toimeen velan takaisinmaksuajan jälkeen.

Tärkeintä tietenkin pikavipin valinnassa on se, että otat sen suuruisen summan lainaa, jonka varmasti pystyt maksamaan ajallaan takaisin. Lainan maksamatta jättämisellä on poikkeuksetta ikäviä seurauksia, jos pikavippiä ei maksa maksukehoituksista huolimatta takaisin. Mikäli normaalit laskut ja maksumuistutukset eivät johda takaisinmaksuun, niin meillä ei ole muuta mahdollisuutta kuin siirtää pikavipin pääoma ja kulut perintätoimiston perittäväksi velalliselta. Tästä seuraa velalliselle lisäkuluja jo olemassa olevan velkapääoman lisäksi. Perintäkulut riippuvat perittävästä pääomasta ja perintätoimiston hinnastosta. Korkeimmillaan perintäkulut voivat nousta jopa useampaan sataan euroon. Joten pikavipin takaisinmaksu kannattaa ottaa tosissaan ja maksaa se takaisin ennen perintätoimenpiteitä. Perintätoimenpiteillä on myös vielä vakavampia seuraamuksia jos perintätoimiston toimet eivät johda takaisinmaksuun. Viimeisimpinä keinoina ovat oikeudellinen perintä ja maksuhäiriömerkinnät.

Jos sinulle tulee mieleen lisäkysymyksiä pikalainojemme suhteen, ole hyvä ja ole yhteydessä asiakaspalveluumme, josta saat aina henkilökohtaista palvelua.