Hae pikalainaa heti tilillesi ilman vakuuksia

Lainastolta on helppoa ja nopeaa hakea 500-3 000 € suuruista pikalainaa!

Valitse lainasumma

Valitse laina-aika

Lainatiedot:

Lainasumma: 1000 €
Laina-aika: 24 kk
Tilinhoitomaksu: 3.04 €/kk
Tasaerä-lyhennys: 53.84 €/kk
Lainakulut: 294.00 €
Kokonaissumma: 1294.00 €
Nimellinen vuosikorko: 19.90 %
Todellinen vuosikorko: 29.36 %

Lainasumma 500 - 3 000 €, luoton tyyppi on kertaluotto, nimellinen vuosikorko 19,90 %, tilinhoitomaksu 1,52 - 9,13 €/kk. Esimerkkilaskelma: 2 000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 29,59 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 12 kuukaudessa 191,25 €:n kuukausierissä. Tilinhoitomaksu 6,08 €/kk. Takaisinmaksettava summa 2295,89 € ja luoton kokonaiskustannukset 295,89 €.

Näin haet Lainaston pikalainaa

Lainaston pikalainahakemus on helppo ja vaivaton. Sen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin.

1. Täytä lainahakemus

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja se onnistuu laitteella kuin laitteella. Hakemuksen täyttämisessä kestää vain pari minuuttia!

2. Vahvista tulotietosi

Tulotietojen vahvistaminen onnistuu kirjaimellisesti napin painalluksella kätevän Instantor-palvelun kautta. Voit myös lähettää palkkakuittisi esimerkiksi sähköpostilla tai WhatsApp-viestillä.

3. Rahat ovat tililläsi!

Kun lähetät hakemuksen, se siirtyy välittömästi käsiteltäväksi. Hakemuksen käsittelyssä kestää 5-15 min. Valitsemasi nostosumma siirretään välittömästi tilillesi! Luottotili on käytössäsi jatkossakin, niinpä voit tehdä lisänostoja tarpeesi mukaan ilman uutta hakemusta.

Pikalaina tuo rahat heti tilille

Kun tarvitset rahaa nopeasti, ovat Lainaston monipuoliset rahoitusratkaisut tukenasi. Valitsitpa minkä tahansa tarjoamistamme lainoista, voit luottaa siihen, että saat rahat tilillesi nopeasti – jopa minuuteissa! Joustoluotto tuo käyttöösi joustavan lainan, jota voit hakea milloin tahansa. Asiakaspalvelumme palvelee vuoden jokaisena päivänä ja kertoo mielellään lisää: lämpimästi tervetuloa asiakkaaksemme!

Hae pikalainaa tai muuta nopeaa lainaa netistä jo tänään

Joustoluotto on lainoistamme suosituin. Se on eri tarpeisiin mukautuva laina, joka tuo mukanaan jopa 3 000 euron lainasumman. Voit tehdä hakemuksen oman tarpeen ja aikataulusi mukaan. Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen saat rahat tilillesi jopa minuuteissa. Joustoluotto tuo ripeää helpotusta tilanteeseen kuin tilanteeseen!

Tarjoamme asiakkaillemme useita eri lainoja. Ne ovat kaikki todellisia pikalainoja, sillä panostamme paljon nopeuteen. Asiakaspalvelu käsittelee lainahakemuksia aamusta myöhäiseen iltaan ja olemme avoinna myös pyhäpäivinä poikkeusaukioloaikojen mukaisesti.

Hae lainaa netistä: rahat heti tilille

Voit hakea Joustoluottoa sekä kaikkia muita tuotteitamme turvallisella ja vaivattomalla lainahakemuksella verkossa. Käsittelemme lainahakemukset asiakaspalvelumme aukioloaikojen puitteissa mahdollisimman nopeasti. Saat rahat tilillesi pankistasi riippuen jopa minuuteissa hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen. Kun olet saanut hyväksytyn Joustoluotto-lainapäätöksen, on laina käytössäsi eikä sinun tarvitse täyttää uusia lainahakemuksia.

Valitse Pikalaina, Joustoluotto tai Kulutusluotto

Lainatarpeet vaihtelevat ja jokaisen taloudellinen tilanne on yksilöllinen. Siksi Lainaston valikoimiin kuuluu runsas kattaus erilaisia lainoja.

Valitse omiin tarpeisiisi parhaiten sopiva vaihtoehto. Voimme lämpimästi suositella esimerkiksi Joustoluottoa. Sitä lyhennetään pienissä kuukausierissä, joiden koosta ja takaisinmaksuaikataulusta sinulla on aina täsmällinen tieto.

Esimerkiksi 2 000 euron kokoisen Joustoluoton kuukausierä on maksimissaan 191 euroa. Voit halutessasi lyhentää lainaa kerralla myös enemmän. Toisaalta voit aina olla varma, ettei sinun tarvitse maksaa takaisin isoja eriä, ellet halua.

Mitä enemmän maksat takaisin, sitä vähemmän sinulla on maksettavaa takaisin. Joustoluotto on vaivaton luotto, joka sopii hyvin arjen kumppaniksi ja taloudelliseksi turvaksi. Sitä voisi kuvailla luottokortin kaltaiseksi arjen helpottajaksi, tosin ilman pitkiä käsittely- ja odotteluaikoja.