Hae perinteinen pikalaina vuoden maksuajalla!

Pikalaina on oivallinen valinta kertaluontoisen rahareiän paikkaamiseen!

HAE LAINAA

Nimelliskorko 28,6% • Todellinen vuosikorko 48,90% • Maksuaika 12kk • Luottosopimuksen kesto: Kertaluotto • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 400€, todellinen vuosikorko 48,90%, maksuaika 12kk, kokonaiskustannus 550€

Saat rahat nopeasti tilillesi!

Lainahakemus on helppo ja vaivaton. Sen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin.

1. Täytä lainahakemus

Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja se onnistuu laitteella kuin laitteella.

2. Lähetä lainahakemus

Lähetettyäsi lainahakemuksen saat lainapäätöksen muutamissa minuuteissa.

3. Rahat ovat tililläsi!

Rahat siirretään tilillesi heti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen!

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet vastauksia useimmin mietityttäviin kysymyksiin

Kuinka nopeasti saan pikalainan?

Lainahakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä. Pikalainahakemukset käsitellään välittömästi lainapalvelumme aukioloaikoina ma-pe klo 8-22 ja la-su klo 12-20. Aukioloaikojemme ulkopuolella haetut pikalainat käsitellään saapumisjärjestyksessä aukioloaikoinamme. Kaikki hyväksytyt pikalainat maksetaan välittömästi hakijan ilmoittamalle tilille lainapalvelun aukioloaikana.

Rahat siirtyvät samana päivänä Aktian, Nordean, Osuuspankin, POP-Pankin, S-Pankin, Säästöpankin ja Tapiolan tileille. Danske Bankin tilille rahat siirtyvät reaaliajassa arkisin klo 7-17.00 ja muina aikoina seuraavana pankkipäivänä. Muiden pankkien tileille rahojen siirto vie 1-2 pankkipäivää.

Voinko saada pikalainaa tai pikavippiä jos luottotietoni ovat menneet tai minulla on luottohäiriömerkintä?

Et voi valitettavasti saada pikavippiä tai ylipäätään mitään lainaa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Pikalainojen myöntämisen edellytys on puhtaat luottotiedot ja raha-asioiden vastuullinen hoitaminen. Tämä on säädetty laissa ja hyvässä luotonantotavassa.

Kuka on lainanmyöntäjä?

Lainanmyöntäjänä toimii Lainasto Oy, y-tunnus 2382033-5. Lainasto Oy on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin.

Voinko hoitaa toisen henkilön laina-asioita?

Toisen henkilön asioiden hoitamiseen tarvitset valtakirjan, jolla sinut on valtuutettu saamaan tietoja toisen henkilön lainasta ja hoitamaan hänen asioitaan. Valtuutus voidaan antaa puhelimitse tai voit toimittaa meille allekirjoitetun valtakirjan.

Haluan perua lainan, mitä teen?

Voit peruuttaa sopimuksen 14 päivän kuluessa sopimuksen solmimispäivämäärästä. Yksittäisiä nostoja ei voi perua.

Peruutuksesta voit ilmoittaa asiakaspalveluumme kirjallisesti (myös sähköposti katsotaan kirjalliseksi ilmoitukseksi).

Peruutusilmoituksen voi tehdä kirjallisesti osoitteeseen Lainasto Oy, Kristiinankatu 3 B, 20100 Turku. Tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lainasto.fi.

Kerro peruutusilmoituksessa nimesi, henkilötunnuksesi sekä milloin maksat takaisin tekemäsi nostot, jotta asiakaspalvelumme voi laskea takaisinmaksettavan summan. Maksu tulee suorittaa viimeistään 30 päivän kuluessa peruutusilmoituksen antamisesta.

En ole saanut laskuani, pitääkö minun silti maksaa se?

Kyllä. Mikäli et ole jostain syystä saanut laskua, tulee sinun omatoimisesti ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Laskun puuttuminen ei oikeuta lainan maksamatta jättämiseen.

Jos olet valinnut sähköpostilaskutuksen, tarkista aina myös sähköpostisi roskapostilaatikko, ettei lasku ole suodattanut sinne.

Milloin saan lainapäätöksen?

Lainahakemuksen voi jättää mihin vuorokauden aikaan tahansa, viikon jokaisena päivänä. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen loppuun saakka huolellisesti, saat lainapäätöksen viipymättä palvelumme aukioloaikoina eli MA-PE 8-22 ja LA-SU 12–20.

Myönteisen lainapäätöksen yhteydessä myös ensimmäinen nostosi lainalta maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille.

Kuka voi hakea pikalainaa?

Pikalainaa voi hakea jokainen yli 18-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva, luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö. Hakijalla tulee lisäksi olla joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Voinko muuttaa laskutuspäivää tai eräpäivää?

Laskutus- ja eräpäivän muutoksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@lainasto.fi tai puhelimitse 09 427 05044 (pvm/mpm).

Yhteystietoni ovat muuttuneet, pitääkö minun ilmoittaa siitä?

Kyllä. Yhteystietomuutokset (osoite, puhelinnumero, sähköposti) tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@lainasto.fi.

Miten saan lainakiellon?

Lainakielto haetaan toimittamalla ilmoitus asiasta joko sähköpostitse: asiakaspalvelu@lainasto.fi tai postitse: Lainasto Oy, Kristiinankatu 3 B, 20100 Turku. Ilmoituksen tulee sisältää tarkat henkilötietosi.

Mitkä ovat myöhästyneen maksun tai maksamattoman laskun seuraukset?

Maksuvaikeuksissa kannattaa aina ottaa yhteyttä laskuttajaan ja neuvotella takaisinmaksun vaihtoehdoista. Tavoitat asiakaspalvelumme sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@lainasto.fi tai puhelimitse 09 427 05044 (pvm/mpm).

Mikäli laskusi jää maksamatta, on kysymys sopimusrikkomuksesta. Kun laskusi maksu on viivästynyt, voidaan maksamattomasta laskusta periä korkolain mukaisesti viivästyskorkoa sekä perintälain mukaisesti muistutus- ja perintäkuluja. Perussääntömme on, että lähetämme maksumuistutuksen 14 vrk kuluttua laskun eräpäivästä. Mikäli maksumuistutus on edelleen maksamatta maksumuistutuksen eräpäivänä, siirrämme avoimen lainan perintään.

Voinko saada laskun sähköpostiini paperilaskun sijaan?

Kyllä. Laskut on mahdollista saada myös sähköpostitse. Sähköisen laskutustavan valitsemisen jälkeen perinteistä paperilaskua ei lähetetä kotiin vaan lasku toimitetaan ainoastaan sähköisessä muodossa.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että mahdolliset muistutuslaskut lähetetään aina postitse.

Lainaehtomme tuodaan ilmi reilusti

Haluamme, että luotonhaku on aina reilua. Siksi tuomme lainaehtomme avoimesti esiin.

Luottamus syntyy pala kerrallaan. Meillä luottamus on syntynyt satojen tuhansien myönnettyjen luottojen ja vastaanotettujen sijoituksien myötä. Tästä luottamuksesta pidämme kiinni jokapäiväisessä toiminnassamme.


Vastuullisuus on yksi keinoistamme rakentaa luottamusta. Myönnämme luottomme varmistaen aina hakijan todellisen maksukyvyn, koska tämä on kaikkien etu.

Perinteinen pikavippi on vaivaton valinta

Perinteinen pikavippi on hyvä valinta silloin, kun tiedät tarvitsevasi ainoastaan pienen lainan.

Lainaston pikavipin ottaja pääsee nauttimaan hyvistä eduista:

Rahat heti tilille – ilman kysymyksiä

Vuoden maksuaika ja pienet kuukausierät

Ystävällinen asiakaspalvelu vuoden jokaisena päivänä

Pikalaina on mutkaton laina!

Uudessa, entistä joustavammassa pikalainassamme on jopa vuoden maksuaika, eikä sinun tarvitse antaa vakuuksia tai takuita sen saamiseksi. Pikalainan takaisinmaksu tapahtuu valintasi mukaan joko kertasuorituksena tai osissa. Osamaksuvaihtoehdossa takaisinmaksu tapahtuu kuudessa erässä kahden kuukauden välein, jolloin joka toinen kuukausi on sinulle maksuvapaa.

Pikalaina on tarkoitettu pieniin yllättäviin menoihin. Se sopii sinulle, jos haluat lainata vain kertaluonteisesti etkä tarvitse jatkuvaa luottoa. Voit saada pikalainaa jos olet vähintään 18-vuotias, olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja sinulla on vakituinen osoite Suomessa. Myönnämme lainoja 100 eurosta 400 euroon.

Voimme myöntää uuden pikalainan, kun olet maksanut vanhan lainan moitteettomasti pois. Jokainen laina kannattaakin maksaa ajallaan takaisin, sillä takaisinmaksuehtojen noudattaminen vaikuttaa suoraan jatkossa myönnettävän lainan suuruuteen. Pikalaina on tarkoitettu uusiin odottamattomiin menoihin, eli ethän ota uutta lainaa maksaaksesi vanhoja pois.

Pikalainamme nimelliskorko on 28,60 % ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 48,90 %.

Jos tarjoamamme pikalaina herättää lisäkysymyksiä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään!