SUOSITUIN

Joustoluotto
100-3000 €

Joustava luottoraja netissä

Kuukausierät alk. 50 €, max. 220 €

Rahaa tilille napin painalluksella

Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Kulutusluotto
2000-5000€

Keskikokoisia hankintoja varten

Jopa kolme vuotta maksuaikaa

Arjen harkittuihin ostoksiin

HAE LAINAA » Lue lisää

Lainasumma 2000-5000 €. Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

Pikalaina on turvallinen arjen pikapulmien rahoitusratkaisu

4.4.2012

Pikalaina on turvallinen arjen pikapulmien rahoitusratkaisu

Pikalainasta on käyty julkisuudessa keskustelua lähes yhtä kauan kuin pikalainaa tarjoavia pienrahoitusalan yrityksiä on ollut markkinoilla. Pikalainaa tarjoavia yrityksiä on kritisoitu muun muassa lainan tarjoamista liian löyhin perustein henkilöille, joilla ei todellisuudessa ole kykyä maksaa pikalainaa takaisin ehtojen mukaisesti. Pikalainayrityksiä on arvosteltu myös avoimuuden puutteesta esimerkiksi yritysten verkkosivuilla, joissa pikalainan todelliset kustannukset eivät arvostelijoiden mukaan tule tarpeeksi konkreettisella tavalla kuluttajien tietoisuuteen.

Pikalainaa myöntävien yritysten kannalta on ollut lisäksi ongelmallista se, että arvostelun kiristyessä esimerkiksi eduskunnassa suurin osa pikalainaa tarjoavista yrityksistä ei ole ottanut kantaa alan toimintaedellytysten puolesta jatkossa.

Alan yritysten vaikeneminen antaa päättäjille liian helposti kuvan, että pikalainayrityksiin kohdistuva julkinen arvostelu on täysin oikeutettua.

Suomalainen pikalainaa tarjoava yritys Lainasto Oy on valinnut tässä suhteessa täysin poikkeavan linjan. Siinä missä moni muu pikalainayritys valitsee vaikenemisen linjan, on Lainastolla päätetty ottaa pikalainoja koskevaan keskusteluun avoin linja.

Me olemme pikalainayritys, jossa pikalainan ottamisen kokonaiskulut ovat selvästi kaikkien pikalainan ottajien nähtävillä. Haluamme olla myös pikalainayritys, jossa pikalainasta on mahdollista kysyä ja neuvotella myös henkilökohtaisesti asiakaspalvelussamme. Haluamme vastata avoimesti kaikkiin toimialaamme koskeviin kysymyksiin. ”, Lainastolta vakuutetaan. Lainastolla koetaankin tärkeänä, että asiointi pikalainaa tarjoavan yrityksen kanssa olisi mahdollisimman turvallista ja luotettavaa.

 

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisten joukossa kuulla ajankohtaisista aiheista sekä vetovoimaisista tarjouksista.

Hemmottelemme toisinaan kaikkia uutiskirjeemme tilanneita myös mukavilla arvonnoilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.