SUOSITUIN

Joustoluotto
100-3000 €

Joustava luottoraja netissä

Kuukausierät alk. 50 €, max. 220 €

Rahaa tilille napin painalluksella

Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Kulutusluotto
2000-5000€

Keskikokoisia hankintoja varten

Jopa kolme vuotta maksuaikaa

Arjen harkittuihin ostoksiin

HAE LAINAA » Lue lisää

Lainasumma 2000-5000 €. Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

Hae pienlaina netistä

19.10.2012

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei välttämättä tarjoa enää ao. tuotteita ilmoitetussa muodossa.

Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Kun tarvitset nopeaa pienlainaa jopa 2000€, me autamme.

Jokaiselle iskee joskus tilanne, jossa rahat eivät yksinkertaisesti vain riitä. Olipa tarpeesi matkalle lähtö, rikkoutuneen kodinkoneen korjaaminen, auton ostaminen tai mitä tahansa muuta, meidän apuumme voit luottaa.

Miksi valita Lainasto?

  • Turvallinen
  • Joustava
  • Suomalainen
  • Helppo hakea, nopea lainapäätös
  • Rahat tilille välittömästi

Kuka voi hakea?

Uutta joustavaa luottolimiittiämme voivat hakea kaikki 21-vuotiaat ja sitä vanhemmat Suomen kansalaiset. Edellytämme, että sinulla on puhtaat luottotiedot. Lisäksi sinun tulee täyttää muut luotonantokriteerimme.

95% kaikista hakijoistamme saa vastauksen hakemukseensa alle 10 minuutissa.

Miten haen lainaa?

  1. Valitse summa: Määritä ensin yltä, kuinka paljon pienlainaa haluat. Laskurimme avulla näet paljonko maksat kokonaisuudessaan takaisin, paljonko meidän provisiomme on ja mikä luoton eräpäiväksi tulee.
  2. Tunnistaudu järjestelmäämme: Tunnistautuminen onnistuu kätevästi niin pankkitunnuksilla kuin suomalaisella mobiilivarmenteella. Sinun tarvitsee tunnistautua vain ensilainaa hakiessasi.
  3. Täytä hakemuksen tiedot: Pyydämme sinulta vain ne tiedot, joita oikeasti tarvitsemme. Täytä kaikki pyydetyt kentät ja jatka eteenpäin. Tietojasi ei luovuteta kolmansille osapuolille.
  4. Saat rahat heti tilillesi: Näin nopeasti se kävi! Saat 200-2000€ pienlainaa netistä muutamassa minuutissa.

Jos olet jo kerran tunnistautunut palveluumme, voit hakea lainan myös tekstiviestillä. Lähetä LA LAINASUMMA PIN numeroon 16350 ja rahat siirtyvät tilillesi välittömästi.

Muistathan kuitenkin, että lainahakemuksia käsitellään vain palvelumme aukioloaikoina ma-pe kello 8:00-22:00 sekä la-su kello 12:00-20:00. Hakemuksia vastaanotetaan toki 24h vuorokauden ympäri.

Maksaminen

Lainastolta ottamasi luotot voit maksaa kätevästi yhdellä laskulla tai joustavasti osamaksulla. Saat laskun halutessasi joko sähköpostilla, e-laskuna Netpostiin tai perinteiseen tyyliin paperisena.

Pienlaina erääntyy maksettavaksi keskimäärin 30 päivän päästä ensimmäisestä nostostasi. Perimme jokaisesta erillisestä nostosta 15% provision. Voit maksaa luoton takaisin joko kerralla tai kuukausittain osamaksulla. Osamaksu on 20% avoimesta saldostasi, mutta aina vähintään 50€ (jos 20% on tätä vähemmän).

Tililuoton nimelliskorko on 118,8 % ja kuluttajasuojalain mukainen vuosikorko tyypilliselle 2000 € luotolle on 122,54 %. Osamaksuvaihtoehdon kuukausikorko on 9,9%.

Kaikissa maksuihin ja lainaamiseen liittyvissä kysymyksissä sinua avustaa ystävällinen asiakaspalvelumme.

Mitä pienlaina tarkoittaa?

Kuten nimikin kertoo, on pienlaina käytännössä pieni luotto. Suomessa käytetään myös paljon termejä pikalaina ja pikavippi sekä kulutusluotto, jotka kaikki viittaavat saman tyyppisiin lainatuotteisiin.

Meidän 200-2000€ suuruinen Tililuottomme on tyypiltään jatkuva luotto ja sopimus on voimassa toistaiseksi. Myönnettävä summa on automaattisesti 2000 euroa, mutta sinä maksat vain käyttämästäsi luotosta. Koko myönnettyä summaa ei ole siis pakko käyttää.

Sopimuksen jatkuvuus tarkoittaa käytännössä sitä, että käyttämäsi luottolimiiitti palautuu käytettäväksesi aina sitä mukaan, kun maksat aiemmin tekemiäsi nostoja takaisin.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisten joukossa kuulla ajankohtaisista aiheista sekä vetovoimaisista tarjouksista.

Hemmottelemme toisinaan kaikkia uutiskirjeemme tilanneita myös mukavilla arvonnoilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.