Pekka Hyysalon FightBack-tila avattiin juhlallisin menoin

9.3.2016

Lainastolla on ilo ja kunnia olla Turkuun avatun Pekka Hyysalon FightBack with Vasa Concept Empowering Center -kuntoutustilan pääsponsori. Uutuuttaan loistavan tilan avajaistilaisuutta vietettiin 8.3.2016 laajan kutsuvierasjoukon säestämänä.

Yhteistyökumppaneiden tuella hankittu ja remontoitu kuntoutustila on räätälöity päävamman saaneiden kuntouttamiseen ja voimaannuttamiseen. Toiminnan keskiössä on intialaisen Dr. Rajul Vasan kuntoutusmenetelmä, Vasa Concept, jossa aivoja pyritään uudelleen järjestämään yksinkertaisten liikkeiden ja ärsykkeiden avulla. Kuntoutujille tilan käyttö ja Vasa Conceptin hyödyntäminen on täysin maksutonta.

Avajaistilaisuudessa vilisi julkkiksia

Media-alan ammattilaisen ja yhden FightBack-hankkeen apurin, Aki Linnanahteen juontamaan avajaistilaisuuteen saapui monia julkisuudesta tuttuja henkilöitä. Avajaistilaisuudessa nähtiin muun muassa Robin, Michael Monroe, Jethro Rostedt, Saija Palin ja Helsingin Jokereiden valmennuskaksikko Erkka Westerlund – Hannu Virta.

Avajaistilaisuudessa muutaman sanan lausunut Turun kaupunginjohtaja Aleksi Randell oli innoissaan, että maailman ensimmäinen FightBack-kuntoutustila avattiin juuri Turkuun. Vuoden turkulaiseksi vuonna 2014 valittu Pekka Hyysalo on positiivisuudellaan ja elämänasenteellaan oiva lähettiläs Turulle.

Avajaistilaisuudessa oli myös suora kuvayhteys Intiaan, jossa Vasa Foundationin väki seurasi innoissaan maailman ensimmäisen FightBack with Vasa Concept Empowering Centerin avajaisia.

Lainasto toivottaa Pekalle sekä muille kuntoutujille paljon sisua ja positiivista energiaa!

 

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisten joukossa kuulla ajankohtaisista aiheista sekä vetovoimaisista tarjouksista.

Hemmottelemme toisinaan kaikkia uutiskirjeemme tilanneita myös mukavilla arvonnoilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.