SYYSTARJOUS 1 000 € ensinosto ilman nostokuluja!
Nostoprovisio 0 €
Käytä koodi: SADONKORJUU

Koskee enintään 1 000 € kokoista ensinostoa joustoluottotililtä. Kampanja koskee uusia Joustoluotto-asiakkaita ja on voimassa 25.10.2017 asti.

Joustoluotolla saat käyttöösi jopa 3 000 euron luottorajan


Valitse 1. nostosumma

TAKAISINMAKSU UUDEN ASIAKKAAN TARJOUSTA HYÖDYNTÄEN
Kertamaksulla
525,50 €
30 päivän maksuajalla
Kuukausierissä
105 €/kk
Joustoluoton ikäraja on 20 vuotta. Alle 20-vuotiaana voit hakea 100-400 euron Pikalainaa.
HAE HETI Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Saat rahat nopeasti tilillesi!

Lainahakemus on helppo ja vaivaton. Sen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin.

1. Täytä lainahakemus

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja se onnistuu laitteella kuin laitteella. Hakemuksen täyttämisessä kestää vain pari minuuttia!

2. Vahvista tulotietosi

Tulotietojen vahvistaminen onnistuu napin painalluksella kätevän Instantor-palvelun kautta. Voit myös lähettää palkkakuittisi esimerkiksi sähköpostilla tai WhatsApp-viestillä.

3. Rahat ovat tililläsi!

Kun lähetät hakemuksen, se siirtyy välittömästi käsiteltäväksi. Hakemuksen käsittelyssä kestää 5-15 min. Rahat siirretään välittömästi tilillesi!

Joustoluottotililtä voi tehdä nostoja helposti läpi vuorokauden

Tee nosto Omilla sivuilla

Kirjaudu asiakaspaneeliin Kirjaudu-linkin kautta ja tee nostoja netissä

Tee nosto tekstiviestillä

Tee nostoja lähettämällä viesti LA LAINASUMMA numeroon 16211

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet vastauksia useimmin mietityttäviin kysymyksiin

Voinko muuttaa laskutuspäivää tai eräpäivää?

Laskutus- ja eräpäivän muutoksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme osoitteessa asiakaspalvelu@lainasto.fi tai puhelimitse 09 427 05044 (pvm/mpm).

Tarvitseeko lainahakemukseen lähettää liitteitä?

Joustoluottoa ja kulutusluottoa hakiessa hakijan tulee vahvistaa tulotietonsa (huom: ei 100-400 € Pikalainaa hakiessa). Vahvistuksen tarkoituksena on varmistaa, että laina myönnetään vastuullisesti maksukykyisille asiakkaille. Jos et ole käyttänyt Instantor-palvelua, tulotietojen vahvistus tapahtuu lähettämällä kuva tai kopio yhdestä seuraavista:

  • Viimeisimmästä palkkakuitistasi
  • Eläkepäätöksestäsi
  • Tiliotteestasi viimeiseltä kolmelta kuukaudelta
  • Viimeisimmästä vahvistetusta verotuspäätöksestäsi (Vain henkilöiltä, jotka eivät saa säännöllistä palkkalaskelmaa. Esim. yrittäjät ja maanviljelijät)

Kuka on lainanmyöntäjä?

Lainanmyöntäjänä toimii Lainasto Oy, y-tunnus 2382033-5. Lainasto Oy on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin.

Voinko hoitaa toisen henkilön laina-asioita?

Toisen henkilön asioiden hoitamiseen tarvitset valtakirjan, jolla sinut on valtuutettu saamaan tietoja toisen henkilön lainasta ja hoitamaan hänen asioitaan. Valtuutus voidaan antaa puhelimitse tai voit toimittaa meille allekirjoitetun valtakirjan.

Haluan perua lainan, mitä teen?

Voit peruuttaa sopimuksen 14 päivän kuluessa sopimuksen solmimispäivämäärästä. Yksittäisiä nostoja ei voi perua.

Peruutuksesta voit ilmoittaa asiakaspalveluumme kirjallisesti (myös sähköposti katsotaan kirjalliseksi ilmoitukseksi).

Peruutusilmoituksen voi tehdä kirjallisesti osoitteeseen Lainasto Oy, Kristiinankatu 3 B, 20100 Turku. Tai sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@lainasto.fi.

Kerro peruutusilmoituksessa nimesi, henkilötunnuksesi sekä milloin maksat takaisin tekemäsi nostot, jotta asiakaspalvelumme voi laskea takaisinmaksettavan summan. Maksu tulee suorittaa viimeistään 30 päivän kuluessa peruutusilmoituksen antamisesta.

Voinko hakea lainaa tekstiviestillä?

Voit tehdä joustoluotolta nostoja tekstiviestillä, mutta alkuperäinen lainahakemus on lähetettävä aina internetpalvelumme kautta.

Miksi nostoni ei onnistu?

Tarkista, että kaikki laskusi ovat ajan tasalla. Myöhässä oleva lasku estää uuden noston tekemisen. Myös luottorajasi voi olla jo käytetty. Nämä kaikki voit tarkistaa Omilta sivuiltasi tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun. Tarkista myös, että lähettämäsi tekstiviesti on muodossa LA NOSTOSUMMA (esim. LA 200) ja lähetit sen numeroon 16211.

Mikä on luoton korko?

Luoton nimelliskorko on 60 %. Luoton todellinen vuosikorko riippuu nostettavasta luoton määrästä ja takaisinmaksuerien määristä. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Kuinka paljon on minimilyhennys?

Minimilyhennys on 20 % avoimesta saldosta, mutta kuitenkin vähintään 50 euroa ja korkeintaan 250 euroa (2000 euron luottorajalla) tai 300 euroa (3000 euron luottorajalla). Avoin saldo sisältää nostetun luoton, nostoprovision sekä kertyneen kuukausikoron.

Minimilyhennyksen määrä on ilmoitettu aina laskulla ja voit aina maksa suuremmankin summan kuin mitä laskulla vaaditaan. Huomioithan kuitenkin, ettei minimilyhennystä suurempi lyhennys oikeuta seuraavien laskujen maksamatta jättämiseen.

En ole saanut laskuani, pitääkö minun silti maksaa se?

Kyllä. Mikäli et ole jostain syystä saanut laskua, tulee sinun omatoimisesti ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Laskun puuttuminen ei oikeuta lainan maksamatta jättämiseen.

Jos olet valinnut sähköpostilaskutuksen, tarkista aina myös sähköpostisi roskapostilaatikko, ettei lasku ole suodattanut sinne.

Milloin saan lainapäätöksen?

Lainahakemuksen voi jättää mihin vuorokauden aikaan tahansa, viikon jokaisena päivänä. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen loppuun saakka huolellisesti, saat lainapäätöksen viipymättä palvelumme aukioloaikoina eli MA-PE 8-22 ja LA-SU 12–20.

Myönteisen lainapäätöksen yhteydessä myös ensimmäinen nostosi lainalta maksetaan ilmoittamallesi pankkitilille.

Maksoin kuukausieräni ennen kuin sain laskuni, pitääkö lasku vielä maksaa?

Jos olet maksanut laskusi ennen kuin laskutuskausi on päättynyt, lyhentää maksu avointa velkasaldoasi, mutta lasku pitää vielä maksaa. Lasku lähetetään aina 14 vuorokautta ennen eräpäivää, joten laskutuskausi päättyy ennen tätä. Voit aina tarkistaa tilanteen asiakaspalvelustamme.

Mihin voin toimittaa lainahakemuksen liitteet?

Huomaathan, että voit vahvistaa tulotietosi ilman käsittelyviivettä käyttämällä Instantor-palvelua.

Voit lähettää kuvan tai kopion seuraavilla tavoilla:

  • Suoraan lainahakemuslomakkeella
  • Sähköpostilla asiakaspalvelu@lainasto.fi
  • Kuvaviestinä numeroon +358 44 560 5506
  • WhatsApp-viestinä numeroon +358 44 560 5506
  • Postitse osoitteeseen Lainasto Oy, Kristiinankatu 3 B, 20100 Turku

Yhteystietoni ovat muuttuneet, pitääkö minun ilmoittaa siitä?

Kyllä. Yhteystietomuutokset (osoite, puhelinnumero, sähköposti) tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme asiakaspalvelu@lainasto.fi.

Miten saan lainakiellon?

Lainakielto haetaan toimittamalla ilmoitus asiasta joko sähköpostitse: asiakaspalvelu@lainasto.fi tai postitse: Lainasto Oy, Kristiinankatu 3 B, 20100 Turku. Ilmoituksen tulee sisältää tarkat henkilötietosi.

Mitkä ovat myöhästyneen maksun tai maksamattoman laskun seuraukset?

Maksuvaikeuksissa kannattaa aina ottaa yhteyttä laskuttajaan ja neuvotella takaisinmaksun vaihtoehdoista. Tavoitat asiakaspalvelumme sähköpostitse osoitteesta asiakaspalvelu@lainasto.fi tai puhelimitse 09 427 05044 (pvm/mpm).

Mikäli laskusi jää maksamatta, on kysymys sopimusrikkomuksesta. Kun laskusi maksu on viivästynyt, voidaan maksamattomasta laskusta periä korkolain mukaisesti viivästyskorkoa sekä perintälain mukaisesti muistutus- ja perintäkuluja. Perussääntömme on, että lähetämme maksumuistutuksen 14 vrk kuluttua laskun eräpäivästä. Mikäli maksumuistutus on edelleen maksamatta maksumuistutuksen eräpäivänä, siirrämme avoimen lainan perintään.

Milloin nostot maksetaan?

Saatuasi myönteisen lainapäätöksen, maksetaan ensimmäinen lainahakuprosessin alussa valitsemasi nostosumma ilmoittamallesi pankkitilille heti hakuprosessin päätteeksi.

Kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus, voit tehdä nostoja milloin tahansa, missä tahansa. Rahat siirtyvät samana päivänä Aktian, Nordean, Osuuspankin, POP-Pankin, S-Pankin, Säästöpankin ja Tapiolan tileille. Danske Bankin tilille rahat siirtyvät reaaliajassa arkisin klo 7-17.00 ja muina aikoina seuraavana pankkipäivänä. Muiden pankkien tileille rahojen siirto vie 1-2 pankkipäivää.

Huomioithan, että toisinaan pankkipalveluissa ilmenee viivettä tai ongelmia, jotka vaikuttavat myös meidän palveluihimme.

Mitä kuluja luoton käyttämisestä aiheutuu?

Jokaisesta nostosta peritään 14 % nostoprovisio ja 5 % kuukausikorko alkaa kertyä sinä päivänä, kun nostettu luotto on annettu pankille siirrettäväksi luotonsaajan pankkitilille.

Miten laina maksetaan takaisin?

Lasku lähetetään sopimuksen mukaan kerran kuukaudessa, 14 vuorokautta ennen eräpäivää. Laskuun on koottu laskua edeltävän kuukauden tapahtumat. Laskun saadessasi voit valita maksatko laskun kertamaksuna vai käytätkö osamaksuvaihtoehtoa. Mikäli hyödynnät osamaksumahdollisuuden, minimilyhennyksen jälkeen avoimeksi jäävälle saldolle lasketaan seuraavan kuukauden laskutusjaksolle kuukausikorkoa 5 %.

Luoton ajantasaisen takaisinmaksettavan loppusumman saat asiakaspalvelustamme puh. 09 427 05044 (pvm/mpm) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@lainasto.fi.

Miten haen lainaa?

Kirjaudu verkkopankkitunnuksillasi turvallisesti sisään lainapalveluun ja syötä tunnistautumisen jälkeen yhteystietosi sekä taloustietosi. Ennen hakemuksen lähettämistä voit vielä vahvistaa tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua tai liittämällä tulotositteesi hakemukseen.

Kun sinulla on voimassa oleva lainasopimus, voit tehdä nostoja verkossa Omilla sivuilla tai lähettämällä tekstiviestin LA NOSTOSUMMA (esim. LA 200) numeroon 16211.

Voinko saada laskun sähköpostiini paperilaskun sijaan?

Kyllä. Laskut on mahdollista saada myös sähköpostitse. Sähköisen laskutustavan valitsemisen jälkeen perinteistä paperilaskua ei lähetetä kotiin vaan lasku toimitetaan ainoastaan sähköisessä muodossa.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että mahdolliset muistutuslaskut lähetetään aina postitse.

Lainaehtomme tuodaan ilmi reilusti

Haluamme, että luotonhaku on aina reilua. Siksi tuomme lainaehtomme avoimesti esiin.

Luottamus syntyy pala kerrallaan. Meillä luottamus on syntynyt satojen tuhansien myönnettyjen luottojen ja vastaanotettujen sijoituksien myötä. Tästä luottamuksesta pidämme kiinni jokapäiväisessä toiminnassamme.


Vastuullisuus on yksi keinoistamme rakentaa luottamusta. Myönnämme luottomme varmistaen aina hakijan todellisen maksukyvyn, koska tämä on kaikkien etu.

Joustoluotto joustaa tarpeidesi mukaisesti!

Joustoluotto on todella joustava laina, jossa saat käyttöösi oman 2000-3000 euron luottorajan. Nostojen tekeminen luottorajalta tapahtuu täysin sinun tarpeidesi mukaan. Voit nostaa kerralla pienemmän summan, koko summan, tai mitä tahansa siltä väliltä. Käyttäessäsi luottorajaa, sinulla on valta tehdä mitä haluat.

Joustoluottoa lyhennetään pienissä kuukausierissä, jotka ovat tiedossasi tarkasti etukäteen. Kuukausierät ovat 2000 euron luottorajalle aina maksimissaan 160 euroa. Voit tietenkin lyhentää myös enemmän kerralla, mutta siitäkin huolimatta, voit olla varma, ettei sinun tarvitse maksaa isoja eriä, jos et niin halua.

Joustoluotossa luottorajasi kasvaa aina takaisinmaksujesi mukaisesti. Kyseessä on siis jatkuva luotto, jossa käytettävissä oleva luoton määrä vaihtelee takaisinmaksujen ja nostojen mukaan. Mutta älä huoli, maksat tietenkin aina vain käytöstä, joten et tule koskaan maksaneeksi turhasta.

Käytännössä Joustoluotto on siis kuin luottokortti, mutta ilman pitkiä käsittely- ja odotteluaikoja.

Joustoluottoa haetaan netin kautta turvallisella ja vaivattomalla lainahakemuksella. Hakemuksen täyttäminen alkaa verkkopankki- tai mobiilivarmennetunnistautumisella.

Tämän jälkeen sinulta pyydetään tavanomaisia, mutta lainapäätöksen kannalta oleellisia, henkilö-, työ- ja koulutustietoja.

Tietojen syöttämisen jälkeen sinua pyydetään vielä vahvistamaan tulotietosi, koska jokaisen vastuullisen luotonantajan täytyy varmistua asiakkaansa todellisesta maksukyvystä. Tulotietojen vahvistaminen vie ainoastaan muutaman minuutin, koska vaihe on tehty todella vaivattomaksi.

Lainahakemuksesi käsitellään asiakaspalvelun aukioloaikoina lähes välittömästi. Saat siis rahasi tilillesi jopa viidessä minuutissa hakemuksen jättämisestä.

Hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen sinulla on luottoraja aina käytössäsi, eikä sinun tarvitse täyttää uusia lainahakemuksia.