Lomalainaa 300-600 € — hae heti!

Pikamaksu-palvelulla rahaa tilille hetkessä!

400 €

Valitse lainasumma

300€600€

Lainatiedot:

Lainasumma: 400,00 €
Laina-aika: 4 kk
Tilinhoitomaksu: 1,25 €/kk
Nimellinen vuosikorko: 19,90 %

Kuukausierät:

1. kuukausierä: 8,01 €
2. kuukausierä: 139,03 €
3. kuukausierä: 139,03 €
4. kuukausierä: 139,06 €
Kokonaissumma: 425,13 €

Esimerkki tyypillisestä lainasta: lainasumma 600 €, laina-aika 4 kk, nimellinen vuosikorko 19,90 %, todellinen vuosikorko 27,92 %, luotosta aiheutuvat kustannukset 37,51 €, jolloin takaisinmaksettavaksi kokonaissummaksi muodostuu 637,51 €.

Tai tee nosto lähettämällä tekstiviesti:

LA LAINASUMMA numeroon 16115 (esim. LA 500)

NOPEA

Loppuiko reissukassasi kesken? Hae pikalainaa, saat sen tilillesi hetkessä!

HUOLETON

Lomalla ei kannata murehtia takaisinmaksua: Ensimmäinen maksuerä vasta kuukauden kuluttua lainanottopäivästä!

TURVALLINEN

SSL-suojattu hakemusjärjestelmä ja ensiluokkaiset tietoturvakäytännöt takaavat, että tietosi eivät päädy vääriin käsiin.

Täytettä reissukassaan Lainastolta

Lomalainaa täysin ilman vakuuksia!


Kaipaatko aurinkoa ja lämpöä? Miten olisi Malediivit tai jo pitkään suomalaisten lempi lomakohteena oleva Thaimaa? Harvoin äkkilähdöt onnistuvat pelkällä tilin katteella. Mikä avuksi?

Miltä kuulostaa vakuudeton ja edullinen 600 euron laina neljän kuukauden maksuajalla? Saat rahat tilillesi jo muutamassa pankkipäivässä. Pikamaksu-palvelumme* avulla rahojen saanti tilillesi jopa puolessa on mahdollista!


* Pikamaksu-palvelun hinta on 59 €. Rahat siirtyvät Danske Bankin, Nordean, OmaSP:n, Osuuspankin, POP-Pankin ja Säästöpankin tileille noin puolessa tunnissa. Muiden pankkien tileillä siirto näkyy viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

MIKÄ ON LOMALAINA?

Lomalainalla tarkoitetaan pikalainaa, joka käytetään lomamatkan kulujen kattamiseen. Rahoitusta voi tarvita esimerkiksi lentolippujen maksamiseen tai lisäkäyttörahaksi lomakohteessa. Lomalainaa voidaan ajatella eräänlaisena palkkaennakkona, sillä kyseessä on pienikuluinen vakuudeton pikalaina.

Esimerkiksi 600 euron lomakulujen kattaamiseen otettu pikalaina kerryttää kuluja vain 37,51 euroa. Lainan takaisinmaksu tapahtuu maksusuunnitelman mukaan neljässä kuukausittaisessa maksuerässä, oli kyseessä sitten 300 euron tai 600 euron pikalaina. Lainan takaisinmaksun voi myös suorittaa ennenkaikaisesti suuremmissa erissä tai vaikka kokonaan kerralla.


MITEN HAEN LOMALAINAA?

Lomalainan hakeminen on todella nopeaa ja helppoa. Lomalainaa voi hakea netissä, oli käytössäsi sitten puhelin, tabletti tai tietokone. Lainahakemuksen täyttäminen kestää muutaman minuutin ja sen täyttämiseen tarvitset vain verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Lainahakemuksia voi tehdä koska tahansa ja Pikamaksu-palvelulla tehdyt lainahakemukset käsitellään lainapalvelumme aukioloaikoina välittömästi.


Reilua lomarahoitusta jo vuodesta 2011

Lainasto on suomalainen, vuonna 2011 perustettu rahoitusyhtiö. Olemme myöntäneet vuosien varrella lukemattomat määrät lainoja, luottoja ja vippejä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voisimme palvella laatutietoista ja dynaamista asiakaskuntaa mahdollisimman hyvin.

Lomalainaa haetaan yleensä juuri reissun kynnyksellä tai lomamatkaa varatessa. Lomailijoiden rahantarve vaihtelee, ja jos huomaat sinun lomamatkasi olevan kiinni muutamasta satasesta, älä epäröi laittaa lainahakemusta meille.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, olit sitten kotisohvalla unelmoimassa aurinkolomasta tai palmun alla pohtimassa reissukassan tilannetta. Tarvitset hakemuksen täyttämistä varten ainoastaan nettiyhteyden ja verkkopankkitunnukset!

Lomalainaa voi hakea jokainen yli 18-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Tarvitset hakemuksen täyttämistä varten ainoastaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Huomaathan, että Lainasto ei myönnä luottoa henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Voit lukea lisää luotonantokriteereistämme vastuullisuus-sivulta. Älä hae lainaa, jos et ole varma takaisinmaksukyvystäsi. Lainaston on ilmoitettava maksusuunnitelman laiminlyönnistä maksuhäiriörekisterin ylläpitäjille.

Hae lainaa Lainastolta vaikka heti: se on helppoa ja nopeaa!