Lomalainaa 100-5000 € heti tilille

Rahoita reissusi Lainaston rahoitustuotteilla!

248 € / kk
HAE LAINAA

Nimelliskorko 28,6% • Todellinen vuosikorko 48,90% • Maksuaika 12kk • Luottosopimuksen kesto: Kertaluotto • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 400€, todellinen vuosikorko 48,90%, maksuaika 12kk, kokonaiskustannus 550€.

NOPEA

Loppuiko reissukassasi kesken? Hae pikalainaa, saat sen tilillesi hetkessä!

HUOLETON

Lomalla ei kannata murehtia takaisinmaksua: Lainastolta saat jopa 36 kuukautta edullista maksuaikaa!

TURVALLINEN

SSL-suojattu hakemusjärjestelmä ja ensiluokkaiset tietoturvakäytännöt takaavat, että tietosi eivät päädy vääriin käsiin.

Täytettä reissukassaan Lainastolta

Lomalainaa täysin ilman vakuuksia!


Oletko lähdössä lomalle? Suomalaiset ovat ahkeria lomailijoita: varsinkin ulkomaille matkustelu on ollut nousujohteista jo vuodesta 2003 lähtien. Suosikkikohteita ovat jo pitkään olleet lämpimät maat kuten Espanja, Thaimaa ja Turkki.

Aurinkolomailu ei ole kuitenkaan ilmaista, ja vain harva pystyy kattamaan koko reissun kustannukset pelkällä tilin katteella. Onneksi apu on lähellä: Lainaston lainatuotteista löydät juuri tilanteeseenne sopivan vaihtoehdon, oli rahantarpeesi sitten 100 tai 5000 euroa!


MIKÄ ON LOMALAINA?

Lomalainalla tarkoitetaan lainaa, joka käytetään lomamatkan kulujen kattamiseen. Rahoitusta voi tarvita esimerkiksi lentolippujen maksamiseen tai ravintolalaskujen kuittaamiseen. Lomalainaa käytetään usein eräänlaisena palkkaennakkona.


MITEN HAEN LOMALAINAA?

Lomalainan hakeminen on todella nopeaa ja helppoa. Lomalainaa voi hakea netissä, oli käytössäsi sitten puhelin, pädi tai tietokone. Hakemuksen täyttämisessä kestää vain minuutteja, ja tarvitset sen täyttämistä varten ainoastaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Hakemusjärjestelmä on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa, ja lainoja käsitellään vuoden jokaisena päivänä. Saat lainapäätöksen aukioloaikoina yleensä 5-15 minuutin sisällä hakemuksen täyttämisestä.


MILLAISTA LOMALAINAA LAINASTOLTA SAA?

Lainaston rahoitustuotteista löydät varmasti tilanteeseen sopivan vaihtoehdon:

Pikalaina on 100-400 euron perinteinen pikavippi, jolle saa 12 kuukautta takaisinmaksuaikaa.

Joustoluotto on 2000-3000 euron henkilökohtainen luottotili, jolta voi tehdä juuri sopivan kokoisia nostoja juuri silloin, kun se parhaiten sopii.

Kulutusluotto on 2000-5000 euron kertalaina, jolle voi valita 12-36 kuukauden takaisinmaksuajan.

Reilua lomarahoitusta jo vuodesta 2011

Lainasto Oy on suomalainen, vuonna 2011 perustettu rahoitusyhtiö. Olemme myöntäneet vuosien varrella lukemattomat määrät lainoja, luottoja ja vippejä. Kehitämme toimintaamme jatkuvasti, jotta voisimme palvella laatutietoista ja dynaamista asiakaskuntaa mahdollisimman hyvin.

Lomalainaa haetaan yleensä juuri reissun kynnyksellä tai lomamatkaa varatessa. Lomailijoiden rahantarve vaihtelee yleensä parista sadasta noin tuhanteen euroon asti. Lainastolla voit lainata juuri sinulle sopivan summan, sinulle sopivilla ehdoilla.

Lainan hakeminen on helppoa ja nopeaa, olit sitten kotisohvalla unelmoimassa aurinkolomasta tai palmun alla pohtimassa reissukassan tilannetta. Tarvitset hakemuksen täyttämistä varten ainoastaan nettiyhteyden ja verkkopankkitunnukset!

Lomalainaa voi hakea jokainen yli 18-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Tarvitset hakemuksen täyttämistä varten ainoastaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Huomaathan, että Lainasto Oy ei myönnä luottoa henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Voit lukea lisää luotonantokriteereistämme vastuullisuus-sivulta. Älä hae lainaa, jos et ole varma takaisinmaksukyvystäsi. Lainasto Oy:n on ilmoitettava maksusuunnitelman laiminlyönnistä maksuhäiriörekisterin ylläpitäjille.

Hae lainaa Lainastolta vaikka heti: se on helppoa ja nopeaa!