Lainasto tarjoaa kulutusluottoja vastuullisesti ja turvallisesti

19.8.2013

Huomaathan, että Lainasto ei tarjoa enää Limiittiluotto-tuotetta. Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Lainasto Oy on 100% suomalainen rahoitusyhtiö, joka on tarjonnut kuluttajille  pienlainatuotteita jo vuodesta 2011 lähtien. Kuluttajansuojalakiin tehtyjen muutosten johdosta korvasimme monipuolisen lyhyen takaisinmaksuajan pikavippivalikoimamme kesäkuussa joustavalla Limiittiluotolla, joka tarjoaa asiakkaillemme 2 000€ luottorajalla varustetun luottotilin.

 

Lainasto noudattaa kaikessa toiminnassaan hyvää luotonantotapaa

Pidämme tiukasti kiinni arvoistamme ja pyrimme aina olemaan Suomen kulutusluottomarkkinoiden luotettavin, läpinäkyvin ja paras vaihtoehto. Tärkeimpiin arvoihimme kuuluvat vastuullisuus ja luotettavuus ja noudatamme kaikessa toiminassamme eettistä koodistoa ja hyvää luotonantotapaa. Hinnoittelumme on aina selkeän läpinäkyvää eivätkä lainatuotteemme sisällä minkäänlaisia piilokuluja – pidämme huolen että asiakkaamme tietävät varmuudella ennen lainasopimuksen hyväksymistä paljonko kyseinen lainan ottaminen kaikkiaan maksaa. Markkinointimme noudattaa kuluttajansuojalain rahoituspalveluiden mainontaan liittyviä säädöksiä eikä johda asiakkaita harhaan. Hoidamme asiakkaidemme maksujärjestelyt aina vastuullisesti ja tarjoamme mahdollisuuden maksuohjelman muutokseen, jolloin asiakas saa halutessaan 14 vuorokautta lisää maksuaikaa lisämaksua vastaan. Lisäksi panostamme vahvasti laadukkaaseen ja henkilökohtaiseen asiakaspalveluun, jota tarjoamme niin puhelimen kuin sähköpostinkin välityksellä.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisten joukossa kuulla ajankohtaisista aiheista sekä vetovoimaisista tarjouksista.

Hemmottelemme toisinaan kaikkia uutiskirjeemme tilanneita myös mukavilla arvonnoilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.