400 euron pikalaina – takaisinmaksu ja kulut


Perustiedot

Lainasumma: 400 €

Kulut: 150 €

Takaisin yht.: 550 €


Lainapäivä:

Laina-aika: 12 kk

Nimelliskorko: 28,6 %

Todellinen vuosikorko: 48,9 %

Maksuerät

SummaEräpäivä
40 €
40 €
40 €
40 €
40 €
350 €
400 € heti tilille
Ei hakemusliitteiden lähettämistä
Joka 2. kuukausi maksuvapaa

Lainaa 400 € heti tilille


Tarvitsetko lainaa? Lainasto on yksi Suomen kuluttajaluottomarkkinoiden pitkäaikaisimmista toimijoista. Olemme myöntäneet asiakasystävällisiä ja läpinäkyviä lainoja jo vuodesta 2011 lähtien.

 

Lainaston pikalaina: 100-400 euroa, 12kk maksuaikaa


Lainaston pikalaina on 12 kuukauden takaisinmaksuajan laina. Sitä on helppo ja nopea hakea, sillä tarvitset hakemuksen täyttämiseen ainoastaan verkkopankkitunnukset ja laitteen, jolla kirjautua hakemusjärjestelmään. Hakemuksia voi täyttää niin puhelimella, pädillä kuin tietokoneellakin.

LainaaMaksuaikaTakaisin
100e12kk137e
200e12kk275e
300e12kk412e
400e12kk550e
HAE LAINAA

 

Mikä on lainan ikäraja?


Lainaston rahoitustuotteita voi hakea jokainen täysi-ikäinen Suomessa vakituisesti elävä henkilö. Huomaathan kuitenkin, että luoton saaminen on sitä hankalampaa, mitä pienemmät tulot hakijalla on.

Jos tarvitset suurempaa lainaa, voit hakea Joustoluottoa tai Kulutusluottoa. Huomaathan kuitenkin, että niiden ikäraja on korkeampi, lisäksi korkeampien luottojen luottokelpoisuustarkastukset ovat tiukemmat.

 

Miten lainaa haetaan?


Lainan hakeminen on ketterää ja kätevää. Lainaston lainaprosessi on nopea, muutaman askeleen prosessi:

  1. Kirjaudu verkkopankkitunnuksillasi
  2. Valitse lainasumma
  3. Täytä yhteystietosi sekä pankkitilisi numero ja lähetä hakemus

Hakemuksen käsittelyssä kestää yleensä noin 5-15 minuuttia. 400 euron lainan käsittely on lähempänä viittä kuin viittätoista minuuttia, sillä pienten lainojen hakemisen yhteydessä ei tarvitse todistaa tulotietoja.

TÄYTÄ NOPEA HAKEMUS

 

Lainaa 400e ja elämä hymyilee!


Yhä useampi suomalainen kärsii hetkittäisistä rahahuolista. Valtioilla tilanne on taas täysin päinvastainen: lainaa annetaan jopa nollakorolla. Niille on mahdollista pistää stoppi: Lainaston 400 euron laina toimii erinomaisesti esimerkiksi palkkaennakkona. Oikein käytettynä lainaaminen on erinomainen tapa paikata yllättäviä rahareikiä: jokainen tietää varmasti, kuinka yllättävästi niitä saattaa ilmestyä. Varsinkin autonomistajia voi hirvittää ajatus yllättävästä, kalliista viasta.

400 euron lainalla voi ostella monenlaista:

  • Edulliset äkkilähdöt
  • 400 juustohampurilaista
  • Ravintolaillallinen hienossa ravintolassa viidelle henkilölle
  • Halpa auto

 

Millaisiin tilanteisiin 400 euron laina ei sovi?


Älä ota 400 euron lainaa, jos aiot käyttää sen päihteisiin, tai jos tiedät ettet pysty maksamaan sitä takaisin. Lainasto noudattaa vastuullista luotonantotapaa, emmekä myönnä lainaa luottotiedottomille tai henkilöille, jotka ovat vaarassa menettää luottotietonsa huonon takaisinmaksukyvyn takia.

Jos otat lainaa etkä maksa sitä takaisin, joudumme ilmoittamaan asiasta eteenpäin, minkä seurauksena luottosi siirtyy perintään ja menetät luottotietosi 3-4 vuodeksi. Luottotiedottoman on hyvin hankala solmia esimerkiksi liittymä- tai vuokrasopimuksia. Lainan maksamatta jättäminen aiheuttaa ongelmia jokaiselle osapuolelle, paitsi ehkäpä perintätoimistolle. Voit lukea lisää Lainaston vastuullisesta luotonantotavasta Vastuullisuus-sivulta.