Lainaa juuri sinulle sopivilla ehdoilla

Hae lainaa 100 eurosta aina 5 000 euroon asti ilman vakuuksia

Joustoluoton ensimmäinen nosto ilman nostokuluja!

SUOSITUIN

Joustoluotto
100-3000 €

Joustava luottoraja netissä

Kuukausierät alk. 50 €, max. 220 €

Rahaa tilille napin painalluksella

Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Kulutusluotto
2000-5000 €

Keskikokoisia hankintoja varten

Jopa kolme vuotta maksuaikaa

Arjen harkittuihin ostoksiin

HAE LAINAA » Lue lisää

Lainasumma 2000-5000 €. Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

Joustoluoton ensimmäinen nosto ilman nostokuluja!

Valitse tilanteeseesi sopivin laina

Lainaston lainaa hakiessa voit valita kolmesta lainatuotteesta sopivimman

Joustoluotto 100-3 000 €

Joustoluotossa saat käyttöösi 2000–3000 euron luottorajan, josta voit tehdä nostoja omaan tahtiisi. Voit nostaa kerralla 100 euroa, tai vaikka 3000 euroa. Takaisinmaksu sujuu pienissä kuukausierissä sen mukaan, miten olet luottorajaasi käyttänyt. Maksat aina ainoastaan tekemistäsi nostoista!


Joustoluoton kuluesimerkki: lainasumma 2000 €, tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 12 kk. Kulujen osuus 1086,91 €, maksat takaisin yhteensä 3086,91 €, todellinen vuosikorko 135,62 %.

Kulutusluotto 2000-5 000 €

Kulutusluotolla voi rahoittaa isompia ostoksia - yleisiä kulutusluoton käyttökohteita ovat pienet remontit ja esimerkiksi ajoneuvoihin liittyvät yllättävät menot. Kulutusluotto on 2000-5000 euron kokoinen laina, ja sille voi valita 12-36 kuukauden takaisinmaksuajan.


Kulutusluoton kuluesimerkki: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk. Kulujen osuus 839,53 €, maksat takaisin yhteensä 2839,53 €. Todellinen vuosikorko 67,13 %.

Kuka voi hakea lainaa? 6 asiaa, jotka vaikuttavat luottokelpoisuuteesi

Listasimme kuusi yleisintä lainahakemusten hylkäyssyytä

1

Menosi ylittävät tulojesi määrän

Lainahakemuksissa kartoitetaan tavallisesti hakijan maksukyky kartoittamalla sekä tulot että säännölliset menot, kuten lainanlyhennykset, luottokorttimaksut, asumiskulut, sekä ruoka-, vaate- ja harrastemenot.

2

Et ole säännöllisessä työssä tai määräaikaisessa työsuhteessa

Määräaikainen työsuhde ei enää ole este lainan hakemiselle ja saamiselle. Vakituinen palkka- tai eläketulo on kuitenkin yleensä ehto joustoluoton tai kulutusluoton myöntämiselle. Itse asiassa pidempään jatkunut työsuhde on aina vakaampi näyttö säännöllisistä tuloista kuin uusi ja tuore, vasta solmittu työsopimus.

Pientä pikalainaa on mahdollista hakea myös työttömänä.

3

Sinulla on maksuhäiriömerkintä

Suomen Asiakastiedon rekisterissä oli vuoden 2016 kolmannen kvartaalin eli syyskuun lopussa 374 200 henkilöä, joilla oli keskimäärin 14 maksuhäiriömerkintää per henkilö. Maksuhäiriömerkintä on yleensä este lainaan. Luottopäätöksissä on tosin alettu hyödyntämään luottotiedoissa olevia häiriömerkintöjä enemmän ns. positiivista tietoa, toisin sanoen tietoa siitä, millaisia muita luottoja hakijalla on ja miten tämä niitä hoitaa.

4

Maksat laskusi toistuvasti myöhässä

Erityisesti pankeissa seurataan maksukäyttäytymistä. Mikäli suoraveloituksessa olevat laskut ovat jatkuvasti myöhässä pidemmällä aikavälillä, hakijan luottokelpoisuus laskee. Myös Lainaston myöntämien lainatuotteiden myöntö tulevaisuudessa vaarantuu, mikäli lyhennykset maksetaan toistuvasti myöhässä. Poikkeuksena ovat asiakaspalvelumme kanssa sovitut muutokset laskutuksessa ja eräpäivissä.

5

Useat päällekkäiset pikalainat

Useat päällekkäiset pikalainat vaikuttavat luottokelpoisuuteen negatiivisesti. Tosin tarkistuksia siitä, onko hakija toistuvasti maksanut laskuja pikaluotto- tai perintäfirmoille, tekevät lähinnä isommat rahoituslaitokset.

6

Olet ylivelkaantunut

On kalliimpaa hoitaa montaa pientä lainaa kuin yhtä isompaa luottoa. Mikäli hakija on ylivelkaantunut tai ylivelkaantumassa, voi olla syytä yhdistää lainat eli ottaa yksi isompi luotto kaikkien pienten lainojen maksamiseen pois.


Mikäli sinulla on kysyttävää Lainaston myöntämistä lainoista, löydät helposti vastauksen kysymykseesi Usein kysytyt kysymykset -sivulta.

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajaa

Kaikkia Lainaston lainoja voi hakea ilman vakuuksia

Vakuudeton laina on helpompi vaihtoehto

Takauksettoman ja vakuudettoman luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa verrattuna takaajien hakkimiseen tai omaisuuden panttaamiseen lainan vakuudeksi. Erityisesti henkilötakaukset saattavat koetella ystävyys- ja sukulaisuussuhteita – niin takauksen pyytäjän kuin sen myöntäjänkin näkökulmasta.

Lainastolta voit saada käyttöösi mm. 2000 euron suuruisen, joustavan limiittiluoton, ilman takaajia tai vakuuksia. Hakeminen on täysin ilmaista. Nostat tarvitsemasi lainasumman ja maksat kulut ainoastaan nostamastasi luottomäärästä.


Kalliimpi kuin pankkilaina – Ketterämpi kuin pankkilaina

Vakuudettomat luotot ovat keskimäärin vakuudellisia hieman kalliimpia, koska niihin sisältyy suurempi luottotappioriski. Lainaaja voi aina paremmin luottaa myöntämänsä summan takaisinsaantiin, kun luoton vakuutena on esineitä, omaisuutta tai henkilötakaus.

Vakuudettomien ja takauksettomien luottojen laina-aikaan, kuluihin ja lainaehtoihin on aina syytä tutustua todella huolellisesti. Lainaston lainatuotteiden sopimusehdot, eli laina- ja sopimusehdot sekä vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot Kulutusluotolle, NordCredit Joustoluotolle, Pikalainalle sekä Limiittiluotolle löydät Kaikki lainaehdot -sivulta.

HAE JOUSTOLUOTTOA

Tilanteeseen sopivaa lainaa reilusti ja läpinäkyvästi

Jo vuodesta 2011 asti toiminut GF Money Consumer Finance Oy on yksi Suomen pitkäaikaisimmista luotonantajista

GF Money Consumer Finance Oy 100 % suomalainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja Lainasto-brändin alla. Olemme osa GF Money -konsernia.

Lainaston lainatuotteet on mitoitettu moneen tarpeeseen sopivaksi. Saat lainaa vain vähän tai - tarpeen niin vaatiessa, vähän enemmän! Takaisinmaksuaikasi voi olla lyhyt tai pitkä, jopa kolme vuotta. Myös kuukausierän suuruus vaihtelee reilusta kympistä muutamaan sataseen - lainaamasi summan, laina-ajan ja oman rahatilanteesi mukaan.

Ketterä Joustoluottomme puolestaan on hyvä pahan päivän vara. Kyseessä on parin kolmen tonnin luottotili, josta voit tehdä nostoja aina tarpeen niin vaatiessa.

Ja mikä parasta, haetpa meiltä millaista lainaa tahansa, luoton hakeminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Et tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Mikäli kaikki on kunnossa, saat rahat tilillesi saman tien.

KAIKKI LAINAEHDOT