Lainaa juuri sinulle sopivilla ehdoilla

Hae lainaa 500 eurosta aina 3 000 euroon asti ilman vakuuksia

Valitse lainasumma

Valitse laina-aika

Lainatiedot:

Lainasumma: 1000 €
Laina-aika: 24 kk
Tilinhoitomaksu: 3.04 €/kk
Tasaerä-lyhennys: 53.84 €/kk
Lainakulut: 294.00 €
Kokonaissumma: 1294.00 €
Nimellinen vuosikorko: 19.90 %
Todellinen vuosikorko: 29.36 %

Lainasumma 500 - 3 000 €, luoton tyyppi on kertaluotto, nimellinen vuosikorko 19,90 %, tilinhoitomaksu 1,52 - 9,13 €/kk. Esimerkkilaskelma: 2 000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 29,59 %, mikäli asiakas maksaa lainan takaisin 12 kuukaudessa 191,25 €:n kuukausierissä. Tilinhoitomaksu 6,08 €/kk. Takaisinmaksettava summa 2295,89 € ja luoton kokonaiskustannukset 295,89 €.

Lainaa vakuudettomasti Lainastolta

Lainastolta voit hakea vakuudetonta lainaa täysin sähköisesti ja se on erittäin helppoa

Lainaa netissä 500-3 000 €

Lainastolta voit saada lainaa 500–3000 euroa. Voit halutessasi hakea pienempään lainantarpeeseen 500 euroa lainaa, suurempaan rahantarpeeseen jopa 3 000 euroa lainaa tai jotain siltä väliltä. Lainan takaisinmaksu tapahtuu maltillisilla tasaerälyhennyksillä, joka riippuu valitsemastasi lainasummasta ja takaisinmaksuajasta.


2 000 euron lainan kuluesimerkki: lainasumma 2000 €, tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 12 kk. Kulujen osuus 295 €, maksat takaisin yhteensä 2295 €, todellinen vuosikorko 29,36 %.

Lainaa ilman vakuuksia 500-3 000 €

Lainastolta saamallasi luotolla voit rahoittaa isompia ostoksia - yleisiä lainan käyttökohteita ovat pienet remontit ja esimerkiksi ajoneuvoihin liittyvät yllättävät menot. Laina on 500-3 000 euron kokoinen laina, ja sille voi valita 12-36 kuukauden takaisinmaksuajan.


Lainaa on erittäin helppo hakea. Saadaksesi Lainastolta lainaa sinun ei tarvitse poistua edes kotoasi. Tarvitset vain näytöllisen älylaitteen ja toimivan verkkoyhteyden.

Kuka voi hakea lainaa? 6 asiaa, jotka vaikuttavat luottokelpoisuuteesi

Listasimme kuusi yleisintä lainahakemusten hylkäyssyytä

1

Menosi ylittävät tulojesi määrän

Lainahakemuksissa kartoitetaan tavallisesti hakijan maksukyky kartoittamalla sekä tulot että säännölliset menot, kuten lainanlyhennykset, luottokorttimaksut, asumiskulut, sekä ruoka-, vaate- ja harrastemenot.

2

Et ole säännöllisessä työssä tai määräaikaisessa työsuhteessa

Määräaikainen työsuhde ei enää ole este lainan hakemiselle ja saamiselle. Vakituinen palkka- tai eläketulo on kuitenkin yleensä ehto joustoluoton tai kulutusluoton myöntämiselle. Itse asiassa pidempään jatkunut työsuhde on aina vakaampi näyttö säännöllisistä tuloista kuin uusi ja tuore, vasta solmittu työsopimus.

Pientä pikalainaa on mahdollista hakea myös työttömänä.

3

Sinulla on maksuhäiriömerkintä

Suomen Asiakastiedon rekisterissä oli vuoden 2016 kolmannen kvartaalin eli syyskuun lopussa 374 200 henkilöä, joilla oli keskimäärin 14 maksuhäiriömerkintää per henkilö. Maksuhäiriömerkintä on yleensä este lainaan. Luottopäätöksissä on tosin alettu hyödyntämään luottotiedoissa olevia häiriömerkintöjä enemmän ns. positiivista tietoa, toisin sanoen tietoa siitä, millaisia muita luottoja hakijalla on ja miten tämä niitä hoitaa.

4

Maksat laskusi toistuvasti myöhässä

Erityisesti pankeissa seurataan maksukäyttäytymistä. Mikäli suoraveloituksessa olevat laskut ovat jatkuvasti myöhässä pidemmällä aikavälillä, hakijan luottokelpoisuus laskee. Myös Lainaston myöntämien lainatuotteiden myöntö tulevaisuudessa vaarantuu, mikäli lyhennykset maksetaan toistuvasti myöhässä. Poikkeuksena ovat asiakaspalvelumme kanssa sovitut muutokset laskutuksessa ja eräpäivissä.

5

Useat päällekkäiset pikalainat

Useat päällekkäiset pikalainat vaikuttavat luottokelpoisuuteen negatiivisesti. Tosin tarkistuksia siitä, onko hakija toistuvasti maksanut laskuja pikaluotto- tai perintäfirmoille, tekevät lähinnä isommat rahoituslaitokset.

6

Olet ylivelkaantunut

On kalliimpaa hoitaa montaa pientä lainaa kuin yhtä isompaa luottoa. Mikäli hakija on ylivelkaantunut tai ylivelkaantumassa, voi olla syytä yhdistää lainat eli ottaa yksi isompi luotto kaikkien pienten lainojen maksamiseen pois.

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajaa

Kaikkia Lainaston lainoja voi hakea ilman vakuuksia

Vakuudeton laina on helpompi vaihtoehto

Takauksettoman ja vakuudettoman luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa verrattuna takaajien hakkimiseen tai omaisuuden panttaamiseen lainan vakuudeksi. Erityisesti henkilötakaukset saattavat koetella ystävyys- ja sukulaisuussuhteita – niin takauksen pyytäjän kuin sen myöntäjänkin näkökulmasta.

Lainastolta voit saada käyttöösi mm. 3 000 euron suuruisen kulutusluoton ilman takaajia tai vakuuksia. Hakeminen on täysin ilmaista ja hoituu kokonaisuudessaan verkossa.


Kalliimpi kuin pankkilaina – Ketterämpi kuin pankkilaina

Vakuudettomat luotot ovat keskimäärin vakuudellisia hieman kalliimpia, koska niihin sisältyy suurempi luottotappioriski. Lainaaja voi aina paremmin luottaa myöntämänsä summan takaisinsaantiin, kun luoton vakuutena on esineitä, omaisuutta tai henkilötakaus.

Vakuudettomien ja takauksettomien luottojen laina-aikaan, kuluihin ja lainaehtoihin on aina syytä tutustua todella huolellisesti. Lainaston lainatuotteiden sopimusehdot, eli laina- ja sopimusehdot sekä vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot kaikille lainatuotteille löydät Kaikki lainaehdot -sivulta.

HAE LAINAA

Tilanteeseen sopivaa lainaa reilusti ja läpinäkyvästi

Jo vuodesta 2011 asti toiminut GF Money Consumer Finance Oy on yksi Suomen pitkäaikaisimmista luotonantajista

GF Money Consumer Finance Oy 100 % suomalainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja Lainasto-brändin alla. Olemme osa GF Money -konsernia.

Lainaston lainatuotteet on mitoitettu moneen tarpeeseen sopivaksi. Saat lainaa vain vähän tai - tarpeen niin vaatiessa, vähän enemmän! Takaisinmaksuaikasi voi olla lyhyt tai pitkä, jopa kolme vuotta. Myös kuukausierän suuruus vaihtelee reilusta kympistä muutamaan sataseen - lainaamasi summan, laina-ajan ja oman rahatilanteesi mukaan.

Ketterä Joustoluottomme puolestaan on hyvä pahan päivän vara. Kyseessä on parin kolmen tonnin luottotili, josta voit tehdä nostoja aina tarpeen niin vaatiessa.

Ja mikä parasta, haetpa meiltä millaista lainaa tahansa, luoton hakeminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Et tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Mikäli kaikki on kunnossa, saat rahat tilillesi saman tien.

KAIKKI LAINAEHDOT