Lainaa sinulle sopivilla ehdoilla

Lainaa 300 - 600 € ilman vakuuksia — nopea lainapäätös!

400 €

Valitse lainasumma

300€600€

Lainatiedot:

Lainasumma: 400,00 €
Laina-aika: 4 kk
Tilinhoitomaksu: 1,25 €/kk
Nimellinen vuosikorko: 19,90 %

Kuukausierät:

1. kuukausierä: 8,01 €
2. kuukausierä: 139,03 €
3. kuukausierä: 139,03 €
4. kuukausierä: 139,06 €
Kokonaissumma: 425,13 €

Esimerkki tyypillisestä lainasta: lainasumma 600 €, laina-aika 4 kk, nimellinen vuosikorko 19,90 %, todellinen vuosikorko 27,92 %, luotosta aiheutuvat kustannukset 37,51 €, jolloin takaisinmaksettavaksi kokonaissummaksi muodostuu 637,51 €.

Tai tee nosto lähettämällä tekstiviesti:

LA LAINASUMMA numeroon 16115 (esim. LA 500)

Lainaa vakuudettomasti Lainastolta

Lainastolta voit hakea vakuudetonta lainaa täysin sähköisesti ja se on erittäin helppoa

Lainaa netistä 300-600 €

Lainastolta voit saada 300–600 € suuruisen lainan ilman vakuuksia. Hakeminen on erittäin helppoa ja nopeaa — tarvitset vain toimivan näytöllisen älylaitteen (esim. puhelimen) ja internet-yhteyden.

Voit hakea lainaa siirtymällä suoraan lainanhakuprosessiin. Jos haet ensimmäistä kertaa lainaa, tulee sinun tunnistautua ensin verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella. Tämän jälkeen täytät vain muutaman minuutin aikaasi vievän lainahakemuksen ja lähetät sen meille.


Esimerkki tyypillisestä lainasta: lainasumma 600 €, laina-aika 4 kk, nimellinen vuosikorko 19,90 %, todellinen vuosikorko 27,92 %, luotosta aiheutuvat kustannukset 37,51 €, jolloin takaisinmaksettavaksi kokonaissummaksi muodostuu 637,51 €.

Lainaa pikamaksulla 300-600 €

Lainahakemuksien normaali käsittelyaika on 3-5 pankkipäivää, mutta halutessasi voit saada lainan tilillesi nopeutetulla* aikataululla 59 euron pikasiirtomaksua vastaan.

* Rahat siirtyvät Danske Bankin, Nordean, OmaSP:n, Osuuspankin, POP-Pankin ja Säästöpankin tileille noin puolessa tunnissa. Muiden pankkien tileillä siirto näkyy viimeistään seuraavana pankkipäivänä.

Kuka voi hakea lainaa? 6 asiaa, jotka vaikuttavat luottokelpoisuuteesi

Listasimme kuusi yleisintä lainahakemusten hylkäyssyytä

1

Menosi ylittävät tulojesi määrän

Lainahakemuksissa kartoitetaan tavallisesti hakijan maksukyky kartoittamalla sekä tulot että säännölliset menot, kuten lainanlyhennykset, luottokorttimaksut, asumiskulut, sekä ruoka-, vaate- ja harrastemenot.

2

Et ole säännöllisessä työssä tai määräaikaisessa työsuhteessa

Määräaikainen työsuhde ei enää ole este lainan hakemiselle ja saamiselle. Vakituinen palkka- tai eläketulo on kuitenkin yleensä ehto joustoluoton tai kulutusluoton myöntämiselle. Itse asiassa pidempään jatkunut työsuhde on aina vakaampi näyttö säännöllisistä tuloista kuin uusi ja tuore, vasta solmittu työsopimus.

Pientä pikalainaa on mahdollista hakea myös työttömänä.

3

Sinulla on maksuhäiriömerkintä

Suomen Asiakastiedon rekisterissä oli vuoden 2016 kolmannen kvartaalin eli syyskuun lopussa 374 200 henkilöä, joilla oli keskimäärin 14 maksuhäiriömerkintää per henkilö. Maksuhäiriömerkintä on yleensä este lainaan. Luottopäätöksissä on tosin alettu hyödyntämään luottotiedoissa olevia häiriömerkintöjä enemmän ns. positiivista tietoa, toisin sanoen tietoa siitä, millaisia muita luottoja hakijalla on ja miten tämä niitä hoitaa.

4

Maksat laskusi toistuvasti myöhässä

Erityisesti pankeissa seurataan maksukäyttäytymistä. Mikäli suoraveloituksessa olevat laskut ovat jatkuvasti myöhässä pidemmällä aikavälillä, hakijan luottokelpoisuus laskee. Myös Lainaston myöntämien lainatuotteiden myöntö tulevaisuudessa vaarantuu, mikäli lyhennykset maksetaan toistuvasti myöhässä. Poikkeuksena ovat asiakaspalvelumme kanssa sovitut muutokset laskutuksessa ja eräpäivissä.

5

Useat päällekkäiset pikalainat

Useat päällekkäiset pikalainat vaikuttavat luottokelpoisuuteen negatiivisesti. Tosin tarkistuksia siitä, onko hakija toistuvasti maksanut laskuja pikaluotto- tai perintäfirmoille, tekevät lähinnä isommat rahoituslaitokset.

6

Olet ylivelkaantunut

On kalliimpaa hoitaa montaa pientä lainaa kuin yhtä isompaa luottoa. Mikäli hakija on ylivelkaantunut tai ylivelkaantumassa, voi olla syytä yhdistää lainat eli ottaa yksi isompi luotto kaikkien pienten lainojen maksamiseen pois.

Lainaa ilman vakuuksia tai takaajaa

Kaikkia Lainaston lainoja voi hakea ilman vakuuksia

Vakuudeton laina on helpompi vaihtoehto

Takauksettoman ja vakuudettoman luoton hakeminen on helppoa ja nopeaa verrattuna takaajien hankkimiseen tai omaisuuden panttaamiseen lainan vakuudeksi. Erityisesti henkilötakaukset saattavat koetella ystävyys- ja sukulaisuussuhteita – niin takauksen pyytäjän kuin sen myöntäjänkin näkökulmasta.

Lainastolta voit saada käyttöösi mm. 300 – 600 euron suuruisen kulutusluoton ilman takaajia tai vakuuksia. Hakeminen on täysin ilmaista ja hoituu kokonaisuudessaan verkossa.


Kalliimpi kuin pankkilaina – Ketterämpi kuin pankkilaina

Vakuudettomat luotot ovat keskimäärin vakuudellisia hieman kalliimpia, koska niihin sisältyy suurempi luottotappioriski. Lainaaja voi aina paremmin luottaa myöntämänsä summan takaisinsaantiin, kun luoton vakuutena on esineitä, omaisuutta tai henkilötakaus.

Vakuudettomien ja takauksettomien luottojen laina-aikaan, kuluihin ja lainaehtoihin on aina syytä tutustua todella huolellisesti. Lainaston lainatuotteiden sopimusehdot, eli laina- ja sopimusehdot sekä vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot kaikille lainatuotteille löydät Kaikki lainaehdot -sivulta.

HAE LAINAA

Tilanteeseen sopivaa lainaa reilusti ja läpinäkyvästi

Jo vuodesta 2011 asti toiminut GF Money Consumer Finance Oy on yksi Suomen pitkäaikaisimmista luotonantajista

GF Money Consumer Finance Oy 100 % suomalainen rahoitusalan yritys, joka tarjoaa joustavia rahoitusratkaisuja Lainasto-brändin alla. Olemme osa GF Money -konsernia.

Lainaston 300-600 € pikavippi on suunniteltu vastaamaan monenlaisia arkisia tarpeita. Hinnaltaan kilpailukykyisen Lainaston pikavipin takaisinmaksu tapahtuu neljässä kohtuullisessa takaisinmaksuerässä, mutta lainan voi maksaa takaisin koska tahansa kokonaisuudessaan ilman lisäkustannuksia.

Valitsemalla Pikamaksu-palvelun*, voit saada rahat tilillesi jopa puolessa tunnissa. Normaali lainankäsittelyaika on 3-5 pankkipäivää.

Ja mikä parasta, haetpa meiltä millaista lainaa tahansa, luoton hakeminen on tehty mahdollisimman helpoksi. Et tarvitse vakuuksia etkä takaajia. Mikäli kaikki on kunnossa, saat rahat tilillesi saman tien.

KAIKKI LAINAEHDOT * Käsittelemme pikamaksulla tehdyt lainahakemukset viikon jokaisena päivänä klo 8-22. Rahat siirtyvät Danske Bankin, Nordean, OmaSP:n, Osuuspankin, POP-Pankin ja Säästöpankin tileille noin puolessa tunnissa. Muiden pankkien tileillä siirto näkyy viimeistään seuraavana pankkipäivänä. Pikamaksu-palvelun hinta on 59 €.