Etusivu Lainaa 5000 euroa – Kulutusluotto
SUOSITUIN

Joustoluotto
100-3000 €

Joustava luottoraja netissä

Kuukausierät alk. 50 €, max. 220 €

Rahaa tilille napin painalluksella

Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Pikalaina
100-400 €

Perinteinen kertaluontoinen vippi

12 kk maksuaikaa, 6 maksuerää

Nopea apu arjen pieniin yllätyksiin

Nimelliskorko 28,6% • Todellinen vuosikorko 48,90% • Maksuaika 12kk • Luottosopimuksen kesto: Kertaluotto • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 400€, todellinen vuosikorko 48,90%, maksuaika 12kk, kokonaiskustannus 550€

Kulutusluotto
2000-5000€

Keskikokoisia hankintoja varten

Jopa kolme vuotta maksuaikaa

Arjen harkittuihin ostoksiin

HAE LAINAA » Lue lisää

Lainasumma 2000-5000 €. Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

Lainaa 5000 euroa – Kulutusluotto

23.1.2017

Kulutusluotto on keskisuuri laina, joka sopii moneen käyttötarkoitukseen ja -tarpeeseen. Sinulla voi olla mielessäsi suurempi kodin hankinta, remontti tai pitkäaikaisen unelman toteuttaminen. Kenties olette suunnitelleet jo kauan perheen yhteistä matkaa ulkomaille.

Pitkän maksuajan ja pienien kuukausierien ansiosta kulutusluotto jättää joustovaraa talouteesi kaatamatta koko taloutta. Näin hieman suuremmatkin hankinnat onnistuvat helposti. Kulutusluoton valtti on myös nopeus, sillä lainahakemuksen käsittelyn jälkeen rahat ovat tilillä 5-15 minuutissa.

Kulutusluottoa haetaan turvallisella nettihakemuksella. Hakemukseen täytetään henkilö- ja taloustiedot ja käytännössä niiden perusteella tehdään lopullinen luottopäätös.

 • Lainaa 2000–5000 euroa
 • Takaisinmaksuaika 1-3 vuotta
 • Vuosittainen nimelliskorko 41,16 %
 • Lyhennys tasasummina kuukausierissä:
  Esimerkiksi 2000 euron laina kahden vuoden maksuajalla kustantaa 146 euroa kuukaudessa

Aikanaan vaihtoehtoisten rahoitusratkaisujen eli pikavippien rantautuessa Suomeen nämä saivat osakseen paljon arvostelua ja kritiikkiä. Pikavippien tavoin myös vaihtoehtoisia rahoitusratkaisuja tarjoavat lainayritykset ovat saaneet myös kulutusluotoista on kertynyt negatiivista palautetta. Sen sijaan pankkien vastaavat tuotteet on hyväksytty mukisematta. Vallitseva käsitys on ilmeisesti edelleen, että korot ovat muualla huomattavasti korkeammat kuin pankkilainoissa. Pieni vertailu voi kuitenkin olla paikallaan.

HAE LAINAA

Lainaa 5000 euroa jopa 3 vuoden maksuajalla

Lainaa 5000 euron kulutusluotto joustavalla maksuajalla aina yhdestä kolmeen vuoteen. Luoton korko- ja muut kulut riippuvat juurikin laina-ajan pituudesta.

Pidempi laina-aika tarjoaa joustavamman mahdollisuuden lainan takaisinmaksuun. Lyhyellä maksuajalla kuukausierät ovat suurempia, mutta pidemmällä laina-ajalla luotolle ehtii kertyä enemmän korkoa. Näin ollen lopullinen maksusumma tulee mahdollisesti olemaan alkuperäistä lainaa huomattavasti suurempi.

Lainan takaisinmaksu tai laina-ajan pituus ei ole sidoksissa lainasummaan, vaan voit valita kolmen vuoden laina-ajan jo 2000 euron lainallekin.

LAINASUMMALAINA-AIKAKUUKAUSIERÄ
5000 €12 kk577 €
5000 €24 kk350 €
5000 €36 kk278 €
HAE KULUTUSLUOTTOA

Lainaa 5000: Hae Kulutusluotto!

Lainaston lainatuotteita, kuten kulutusluottoa, haetaan turvallisella lainahakemuksella netissä. Hakemuksessa käytetään pankkimaisen turvallisuuden takaavaa SSL-salausta, joten lainanhakijan ei tarvitse pelätä tietojensa puolesta. Henkilöllisyyden varmentaminen tapahtuu luotettavasti verkkopankkitunnuksilla.

 1. Tunnistaudu lainapalveluun verkkopankkitunnuksilla – 30 s
 2. Täytä lainahakemukseen henkilö- ja taloustietosi – 2-3 min
 3. Vahvista tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua tai lähettämällä liite – 1-2 min
 4. Odota lainapäätöstä – 5-15 min
 5. Rahat siirtyvät tilillesi – välittömästi!

Lainahakemuksessa valitaan luonnollisesti myös haettu lainasumma sekä haluttu laina-aika. Luoton takaisinmaksu ei siis ole suoraan sidoksissa lainan suuruuteen, vaan lainanhakija voi valita itselleen parhaiten sopivan laina-ajan.

Lainaa voi hakea ja lainahakemuksen täyttää millä tahansa älylaitteella (älypuhelin, tabletti tai tietokone), josta löytyy toimiva internet-yhteys. Lainahakemus on täytettävissä verkossa ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä.

Hakemuksia käsitellään aina lainapalvelujen aukioloaikoina. Näinä aikoina lainapäätöksen saa muutamissa minuuteissa, ja rahat siirtyvät tilille heti. Öisin laki kieltää pikalainojen myöntämisen, mutta yöllä lähetetyt hakemukset käsitellään heti lainapalveluiden avauduttua.

Lainapalvelun aukioloajat:

Arkisin klo 8:00-22:00
Viikonloppuisin klo 12:00-20:00

TÄYTÄ LAINAHAKEMUS

Kuka voi hakea Kulutusluottoa?

Lainasto myöntää pikavippiä ja joustoluottoa jo 18-vuotiaille lainanhakijoille. Kulutusluotto on kuitenkin sen verran suurempi laina, että sen kohdalla ikärajakin on lainasumman ohella noussut 22 vuoteen.

Hakijan tulee olla oikeustoimikelpoinen ja luottotietonsa tulee olla kunnossa. Hän on siis hoitanut raha-asiansa moitteettomasti. Kulutusluottoa hakevan aikuisen tulee asua vakituisesti Suomessa. Lisäksi hänellä tulee olla matkapuhelinliittymä sekä suomalainen pankkitili lainavarojen maksamista varten.

Todellisuudessa lainan myöntämiseen vaikuttaa moni muukin asia, mutta ohjenuorana ja vähimmäisvaatimuksena toimii yllä oleva listaus. Lopullinen luottopäätös tehdään aina lainanhakijan varallisuuden mukaan.

Luottotietonsa menettäneelle lainanhakijalle luottoa ei myönnetä koskaan – ei edes pikavippiä. Tällaisen lainanhakijan maksukyvystä ei lainantarjoajan näkökulmasta ole varmuutta, joten sääntö on kaikkien kohdalla sama nykyisistä tuloista riippumatta.

Maksuhäiriömerkintä hankaloittaa luottotietonsa menettäneen elämää muutenkin kuin laina-asioissa. Maksuhäiriöisen on lähes mahdotonta saada luottokorttia tai edes ostaa tavaroita laskulla. Lisäksi asunnon vuokraaminen hankaloituu. Myös osa työnantajista tarkistaa hakijoiden luottotiedot.