Etusivu Lainaa 18v – jopa 3000 euron joustava luotto

Lainaa 100-5000 € – helposti ja nopeasti!

248 € / kk
HAE LAINAA

Nimelliskorko 28,6% • Todellinen vuosikorko 48,90% • Maksuaika 12kk • Luottosopimuksen kesto: Kertaluotto • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 400€, todellinen vuosikorko 48,90%, maksuaika 12kk, kokonaiskustannus 550€.

Lainaa 18v – jopa 3000 euron joustava luotto

26.1.2017

Ei ole lainkaan tavatonta, että 18-vuotias tarvitsee lainaa. Kaikilla perheillä ei ole varaa esimerkiksi kustantaa ajokorttia kaikille lapsille. Ajokortin saatuaan 18-vuotias saattaa ajamisen alkuhuumassa kokeilla rajojaan ja sen seurauksena napata tuntuvankin ylinopeussakon. Toisaalta myös auton hankintaan voi tarvita lainaa. Rahareikiä on monia – eivätkä kaikki todellakaan liity autoihin. Odottamattomia kuluja voi ilmestyä mistä tahansa. Pikalaina on usein nopein tapa rahoittaa äkilliset menot.

Lainaa hakiessaan on tärkeintä luonnollisesti pohtia, kuinka suurta lainaa tarvitsee. Oli kyseessä pikalaina tai joustoluotto, laina on joka tapauksessa maksettava jossain vaiheessa takaisin. Mieti siis tarkkaan, minkä kokoisen lainan haluat hakea. Sen jälkeen voi alkaa pohtia, millainen laina sopii omaan tilanteeseesi parhaiten: pikalaina vai joustoluotto.

Esimerkiksi 300 euron lainaa voi hakea kahdella tapaa. Sen voi hakea kertalainana, joka maksetaan takaisin kuukausittaisina lyhennyksinä. Toisaalta saman summan saa joustavasti luottotililtä. Nämä molemmat lainavaihtoehdot sopivat 18-vuotiaalle, kunhan se onnistuu tulojen puolesta.

Lainaa 18v vuoden maksuajalla

Lainasto myöntää lainaa 18-vuotiaalle 100–3000 euroa. Ensisijaisesti nuorille suunnattu laina on 100–400 euron pikavippi. Se on kertalaina, joka siirtyy tilille kerralla kokonaisuudessaan. Laina-aika pikavipillä on 12 kuukautta. Se maksetaan takaisin vuoden kuluessa kuudessa kuukausierässä. Joka toinen kuukausi on siis lyhennysvapaa.

Esimerkiksi 100 euron pikalaina maksetaan takaisin seuraavasti:

  1. kuukausierä 10,00 euroa
  2. kuukausierä 10,00 euroa
  3. kuukausierä 10,00 euroa
  4. kuukausierä 10,00 euroa
  5. kuukausierä 10,00 euroa
  6. kuukausierä 87,50 euroa

Lainaan kertyvät kulut maksetaan siis takaisin lainalyhennysten viimeisessä erässä. Satasen lainalle kuluja kertyy 37,50 euroa. Lainaa maksetaan siis takaisin yhteensä 137,50 euroa.

HAE PIKALAINA

Lainaa 18v joustavasti 3000 euron luottorajalla

Toinen 18-vuotiaille suunnattu lainatuote on NordCredit Joustoluotto. Se on 100–3000 euron joustava luottotili. Joustoluotto on laina, joka joustaa ja mukautuu lainanhakijan tarpeeseen. Luottotililtä voi nostaa tarvittaessa esimerkiksi 200 euron lainan ja myöhemmin 1500 euron luoton – tai toisinpäin. Nostosummalla ei ole merkitystä, kunhan se pysyy myönnetyn luottorajan puitteissa. Joustoluottoa hakemalla saat siis käyttöösi 2000–3000 euron luottorajan, jota saat hyödyntää täysin oman tarpeesi mukaan.

Joustoluotto on kuin luottokortti, mutta verkossa. Näin luottoa käyttää harkitummin kuin fyysistä luottokorttia lompakossa. Vaikka joustoluottoa voi siirtää tililleen helposti netissä tai kätevämmin tekstiviestillä, tulee prosessi todennäköisesti harvoin mieleen esimerkiksi lounasjonossa. Sen sijaan valitessasi samassa lounasjonossa lompakostasi maksukorttia on harvinaisen helppo tarttua pankkikortin sijasta luottokorttiin.

Joustoluottoa maksetaan takaisin kuukausierissä. Lyhennysten suuruus riippuu nostetun luoton määrästä: mitä enemmän joustoluotolta on nostettu, sitä suuremmat kuukausierät. Luoton voi maksaa takaisin myös kerralla. Joustoluotto elää nostojen ja takaisinmaksujen mukaan.

HAE JOUSTOLUOTTO

Hae lainaa 18v – kuka ja kuinka voi hakea?

Lainaa voi hakea jokainen täysi-ikäinen eli 18-vuotias, joka on hoitanut raha-asiansa esimerkillisesti. Hänellä ei siis ole maksuhäiriömerkintää tai muita taloudellisia hankaluuksia. Hakijalla tulee olla vakituinen osoite Suomessa, suomalainen pankkitili ja matkapuhelinliittymä. Toki muitakin kriteereitä on, mutta oleellisimpia ovat edellä mainitut kriteerit.

Sähköiset lainanhakulomakkeet noudattavat samanlaista kaavaa lainatuotteesta riippumatta. Eroja syntyy oikeastaan vain siinä, kuinka suurta lainaa on hakemassa. Mitä suurempi laina, sitä enemmän taloustietoja lainantarjoaja tarvitsee myöntääkseen lainaa.

  1. Tunnistaudu verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Täytä sähköiseen lainahakemukseen pyydetyt henkilö ja taloustiedot.
  2. Vahvista tulotietosi käyttämällä Instantor-palvelua tai lataamalla liite. Voit toimittaa liitteen myös myöhemmin.
  3. Odota lainapäätöstä. Saat heti alustavan luottopäätöksen, mutta lopullinen luottopäätös lähetetään lainakäsittelijän tarkastettua tulotietosi.
  4. Rahat ovat tililläsi muutamassa minuutissa lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen. Useimpien pankkien tileille rahat siirtyvät välittömästi.

Haettaessa 100–400 euron pikalainaa lainahakemus on yksinkertaisempi eikä taloustiedoista tarvitse tehdä yhtä suurta selvitystä. Pikalainan kohdalla riittää, että lainanhakija selvittää lainantarjoajalle tiedon säännöllisistä tuloistaan.