Kulutusluotto ilman vakuuksia

Hae lainaa arjen hankintoihin – saat rahaa heti tilille!

Lainaa 2000-5000 € heti tilille

Voit valita 1-3 vuoden maksuajan

Takaisinmaksu kiinteissä kuukausierissä

Nimelliskorko 41,16 %, järjestelypalkkio 10 %, luotonhoitomaksu 9,90 €/kk

Esimerkki: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, kulut yht. 839,53 €, maksat takaisin yht. 2839,53 €.

TÄYTÄ HAKEMUS »

Lainasumma 2000-5000 €. Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

Kulutusluoton hakemisessa kestää vain minuutteja

Kulutusluoton hakeminen on helppoa, ja hakemuksen täyttäminen onnistuu niin puhelimella, pädillä kuin tietokoneella.

Lainahakemuksessamme käytetään pankkimaisen turvallisuuden takaavaa SSL-salausta - tietosi eivät koskaan päädy ulkopuolisten käsiin.

1. Tunnistaudu palveluun (30s)

2. Täytä hakemus (2min)

3. Vahvista tulotietosi (1min)

4. Odota lainapäätöstä (5-15min)

5. Rahat tilitetään Välittömästi!

HAE HETI »

Kulutusluoton hinnasto ja lainaehdot

Hakemus 0 €
Järjestelypalkkio 10 % lainasummasta
Luotonhoitomaksu 9,90 €/kk
Laskutuslisä 0 €
Luoton nimelliskorko 41,16 %
Todellinen vuosikorko 76,19 %*
* 3000 euron laina 24kk takaisinmaksuajalla
LAINAEHDOT HAE LAINAA »

Kulutusluotto on kaiken kattava ja nopea laina!

Lisää liikkumavaraa arjen hankintoihin

Kulutusluotto on 2 000–5 000 euron kokoinen kertalaina, jonka saat mukavalla 1–3 vuoden maksuajalla oman valintasi mukaan. Se sopii parhaiten harkittuihin hankintoihin: muun muassa kodin remontoimiseen, kodinkoneiden uusimiseen, auton korjaamiseen, matkoihin sekä vaikkapa erilaisten muiden unelmien toteuttamiseen. Syitä Kulutusluoton ottamiseen on yhtä monia kuin lainanhakijoita.

Lainan kuukausittainen nimelliskorko on ainoastaan 3,43 prosenttia. Näin ollen vuosittaiseksi nimelliskoroksi muodostuu 41,16 prosenttia. Todelliseen vuosikorkoon vaikuttaa luoton määrä sekä valitsemasi takaisinmaksuaika. Esimerkiksi 5 000 euron Kulutusluoton todellinen vuosikorko on 36 kuukauden maksuajalla 67,13 prosenttia.

Kulutusluotto on suunniteltu 22 vuotta täyttäneille, raha-asiansa hyvin hoitaneille henkilöille. Tarkemmat ehdot löydät tutustumalla Lainaston lainaehtoihin.

Kulutusluoton hakeminen on helppoa

Jos mietit, olisiko Kulutusluotto hyvä valinta juuri sinulle, kannattaa lukea pidemmälle. Kulutusluoton hakeminen on mukavan vaivatonta. Se onnistuu näppärästi lomakkeella suoraan Lainaston nettisivuilta. Täytät vain tarvittavat tiedot ja lähetät lomakkeen – jos täytät lainaehtomme, saat rahat nopeasti tilillesi.

Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota ripeyteen ja esimerkiksi hakemuksen käsittely vie meiltä vain noin 5–15 minuuttia. Kulutusluoton saaminen ei siten edellytä konttorivierailuja tai postitse toimitettavia hakemuslomakkeita. Voit hakea sitä mukavasti vaikkapa omalta kotisohvaltasi tai mökkilaiturilta.

Nopeaa ja turvallista asiointia

Meille turvallisuus on yksi ykkösasioista. Siksi olemme panostaneet paljon lainahakemuksen turvallisuuteen. Kaikki tiedot lähetetään luotettavuuden takaavan SSL-salausmenetelmän avulla. Tämän lisäksi henkilöllisyys varmistetaan aina verkkopankki- tai mobiilivarmennetunnistaumisella.

Tunnistautumisen jälkeen lainanhakija pääsee täyttämään varsinaista hakemuslomaketta, jossa kysytään ainoastaan luotonmyöntämisen kannalta oleellisia perustietoja. Tällaisia tietoja ovat muun muassa henkilötiedot sekä työhön, koulutukseen ja asumiseen liittyvät tiedot.

Tulotietojen vahvistaminen varmistaa todellisen takaisinmaksukyvyn

Lainahakemuksen lähettämisen jälkeen kaikkia asiakkaitamme pyydetään vielä vahvistamaan tulotietonsa. Niitä kysytään siksi, että haluamme vastuullisina toimijoina varmistaa lainan todellisen takaisinmaksukyvyn. On sekä lainan hakijan että Lainaston etu huolehtia siitä, että lainan takaisinmaksu ei rasita taloutta liikaa vaan tuo arjen yllättävien menojen hankintaan lisää liikkumavaraa.

Tulotietojen vahvistamisen pitäisikin ehdottomasti kuulua jokaisen vastuullisen luotonantajan luotonantopolitiikkaan. Tulotietojen vahvistamisella voidaan varmistua, että asiakkaalla on todellinen kyky suoriutua kulutusluoton takaisinmaksusta. Voit lukea lisää vastuullisesta luotonannostamme Vastuullisuus-osiosta. Siellä voit tutustua esimerkiksi luotonantopolitiikkaamme ja huomata, että myönnämme lainoja ainoastaan raha-asiansa moitteettomasti hoitaneille henkilöille sekä maksamme rahat ainoastaan tunnistautuneen henkilön omistuksessa olevalle pankkitilille.

Ennen kuin haet Kulutusluottoa, listaa omat toistuvat menosi aina asumiskuluista muun muassa ruokaan, autoon ja harrastuksiin. Laske summa yhteen ja vähennä se kuukausittaisista tuloistasi. Siten sinulle selviää, kuinka paljon arjessasi on liikkumavaraa muun muassa lainanlyhennyksiin käyttämiseen. Kulutusluoton ansiosta et joudu pulaan esimerkiksi pesukoneen tai jääkaapin hajotessa, vaan voit suunnistaa suoraan kodinkoneostoksille. Laina tuo mukavasti lisää vaihtoehtoja eri hankintoihin, sillä et ole sen ansiosta sidottu valitsemaan rajoitetumman budjetin tuotetta.

Kun hakemus on hyväksytty, saat rahat välittömästi tilillesi

Kulutusluotto maksetaan asiakaspalvelun aukioloaikoina välittömästi lainanhakijalle onnistuneesti lähetetyn lainahakemuksen sekä tulotietojen vahvistamisen jälkeen. Asiakaspalvelumme palvelee vuoden jokaisena päivänä aamuvarhaisesta iltamyöhään.

Kulutusluotto sopii erinomaisesti moneen käyttötarpeeseen. Sinulla voi olla mielessä iso hankinta, remontti tai vaikka unelmien toteuttaminen. Pitkän maksuajan ja pienien kuukausierien ansiosta Kulutusluotto jättää joustovaraa talouteesi.

Tutustu myös muihin Lainaston rahoitusratkaisuihin

Lainaston monipuolisin rahoitusratkaisuihin kuuluu muitakin kiinnostavia ja harkitsemisen arvoisia tuotteita. Kulutusluoton ohella suosittelemme tutustumaan myös joustavan luottorajan ja nostot tarjoavaan Joustoluottoon. Pikavippi on puolestaan perinteinen pikalaina vuoden maksuajalla. Kaikille rahoitustuotteillemme on yhteistä ripeys ja luotettavuus – on kunnia-asiamme olla tukenasi arjen yllättäviä menoeriä rahoittamassa.

HAE HETI »