Korjausluotto 100-5000 € heti tilille

Huolla ajoneuvoasi, maksa lasku joustavasti!

248 € / kk
HAE LAINAA

Nimelliskorko 28,6% • Todellinen vuosikorko 48,90% • Maksuaika 12kk • Luottosopimuksen kesto: Kertaluotto • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 400€, todellinen vuosikorko 48,90%, maksuaika 12kk, kokonaiskustannus 550€.

NOPEA

Tarvitseeko menopelisi kiireellistä huoltoa? Lainaston lainoja voi hakea netissä muutamassa minuutissa!

JOUSTAVA

Kuinka pitkän maksuajan tarvitset? Lainastolta saat lainaa jopa 36kk maksuajalla!

TURVALLINEN

SSL-suojattu hakemusjärjestelmä ja ensiluokkaiset tietoturvakäytännöt takaavat, että tietosi eivät päädy vääriin käsiin.

Rahoita huollot ja korjaukset Lainaston lainatuotteilla

Luottoa ilman vakuuksia tai takaajaa!


Ajoneuvo on suomalaisten kotitalouksien yksi suurimmista, ellei suurin rahareikä. Autoissa, moottoripyörissä ja muissa liikennöintivälineissä on paljon kuluvia ja hajoavia osia, mitkä tuovat normaalien käyttökustannusten päälle ylimääräisiä kulueriä. Korjausluottoa haetaankin usein nimenomaan äkillisten ja yllättävien menoerien kattamiseen: netistä haettava luotto toimii erinomaisesti esimerkiksi eräänlaisena palkkaennakkona.

Lainaston rahoitustuotteista löydät juuri tilanteeseesi sopivan lainan: tarjolla on erilaisia ja -kokoisia luottoja aina sadan euron vipistä viidentuhannen euron kulutusluottoon asti. Oli lasku sitten pieni tai suuri, Lainasto auttaa!


MIKÄ ON KORJAUSLUOTTO?

Korjausluotolla tarkoitetaan lainaa, jolla katetaan esimerkiksi auton tai moottoripyörän huoltamisen tai hajoamisen aiheuttamia kuluja. Suomalaiset hakevat korjausluottoa keskimäärin noin 500-600 euroa, ja maksavat sen takaisin 2-3 kuukaudessa.


MITEN HAEN KORJAUSLUOTTOA?

Korjausluoton hakeminen on todella nopeaa. Lainastolla et joudu täyttämään turhia lippuja ja lappuja: voit hakea luottoa netissä puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Se kestää vain minuutteja, ja saat lainapäätöksen tekstiviestillä tai sähköpostilla 5-30 minuutissa!


MILLAISTA LUOTTOA LAINASTOLTA SAA?

Lainaston rahoitustuotteista löydät varmasti tilanteeseen sopivan luoton:

Pikalaina on 100-400 euron perinteinen pikavippi, jolle saa 12 kuukautta takaisinmaksuaikaa.

Joustoluotto on 2000-3000 euron henkilökohtainen luottotili, jolta voi tehdä juuri sopivan kokoisia nostoja juuri silloin, kun se parhaiten sopii.

Kulutusluotto on 2000-5000 euron kertalaina, jolle voi valita 12-36 kuukauden takaisinmaksuajan.

Lainaa korjauksiin ja huoltoihin - jo vuodesta 2011

Lainasto Oy on 100% suomalainen, jo vuodesta 2011 toiminut vakavarainen yritys. Olemme vuosien varrella myöntäneet lukemattomia luottoja, lainoja ja vippejä läpinäkyvästi, rehdisti ja ennen kaikkea nopeasti.

Korjausluottoa haetaan yleensä auton tai moottoripyörän huoltamista tai korjaamista varten. Ajoneuvojen ongelmat eivät saavu kello kaulassa, niinpä korjauslaskut pääsevät usein yllättämään. Lainaston luotot ja lainat ovat erinomainen tapa paikata äkillisiä menoeriä, oli kyseessä sitten hajonnut vaihdelaatikko, rikkoutunut tuulilasi tai alkava ruostetäplä.

Lainan hakeminen on helppoa ja sulavaa: hakemusjärjestelmämme toimii vuoden ympäri 24 tuntia päivässä, ja hakemuksia voi täyttää nopeasti niin puhelimella, pädillä kuin tietokoneellakin!

Luottoa voi hakea jokainen yli 18-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Tarvitset hakemuksen täyttämistä varten ainoastaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Huomaathan, että Lainasto Oy ei myönnä luottoa henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Voit lukea lisää luotonantokriteereistämme vastuullisuus-sivulta.

Hae lainaa Lainastolta vaikka heti: se on helppoa ja nopeaa!