Hae pikalaina joustavalla maksuajalla!

Pikalaina on oivallinen valinta kertaluontoisen rahareiän paikkaamiseen!

HAE LAINAA

Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Uutena asiakkaana saat automaattisesti max 2 000 euroa

ILMAN NOSTOKULUJA!

Saat rahat nopeasti tilillesi!

Lainahakemus on helppo ja vaivaton. Sen täyttäminen vie ainoastaan muutaman minuutin.

1. Täytä lainahakemus

Lainahakemuksen täyttäminen on nopeaa ja se onnistuu laitteella kuin laitteella.

2. Lähetä lainahakemus

Lähetettyäsi lainahakemuksen saat lainapäätöksen muutamissa minuuteissa.

3. Rahat ovat tililläsi!

Rahat siirretään tilillesi heti hyväksytyn luottopäätöksen jälkeen!

Usein kysytyt kysymykset

Olemme koonneet vastauksia useimmin mietityttäviin kysymyksiin

Kuinka nopeasti saan pikalainan?

Lainahakemuksia otetaan vastaan 24 tuntia vuorokaudessa, viikon jokaisena päivänä. Pikalainahakemukset käsitellään heti lainapalvelumme aukioloaikoina eli ma–pe klo 8–22 ja la–su klo 12–20. Aukioloaikojemme ulkopuolella haetut Pikalainat käsitellään saapumisjärjestyksessä aukioloaikoinamme. Kaikki hyväksytyt Pikalainat maksetaan välittömästi hakijan ilmoittamalle pankkitilille lainapalvelun aukioloaikana.

Rahat siirtyvät samana päivänä Aktian, Danske Bankin, Nordean, Osuuspankin, POP-Pankin ja Säästöpankin tileille. Muiden pankkien tileille rahojen siirto vie 1-3 pankkipäivää.

Voinko saada pikalainaa tai pikavippiä jos luottotietoni ovat menneet tai minulla on luottohäiriömerkintä?

Et voi valitettavasti saada pikavippiä tai ylipäätään mitään lainaa, jos sinulla on luottohäiriömerkintä. Pikalainojen myöntämisen edellytys on puhtaat luottotiedot ja raha-asioiden vastuullinen hoitaminen. Tämä on säädetty laissa ja hyvässä luotonantotavassa.

Kuka on lainanmyöntäjä?

Lainanmyöntäjänä toimii monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen GF Money Consumer Finance Oy. Y-tunnuksemme on 2382033-5. Yritys on rekisteröity Etelä-Suomen aluehallintoviraston ylläpitämään luotonantajarekisteriin.

Voinko hoitaa toisen henkilön laina-asioita?

Toisen henkilön raha-asioiden hoitamiseen tarvitset valtakirjan, jolla sinut on valtuutettu saamaan tietoja toisen henkilön lainasta ja hoitamaan hänen asioitaan. Valtuutus voidaan antaa puhelimitse tai voit toimittaa meille allekirjoitetun valtakirjan.

Haluan perua lainan, mitä teen?

Voit peruuttaa sopimuksen 14 päivän kuluessa sopimuksen solmimispäivämäärästä. Yksittäisiä nostoja ei voi perua. Pyydämme ilmoittamaan peruutuksesta asiakaspalveluumme kirjallisesti lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@gfmoney.fi tai toimittamalla siitä tiedon osoitteeseen GF Money Consumer Finance Oy, Kristiinankatu 3 B, 20100 Turku.

Kerro peruutusilmoituksessa nimesi, henkilötunnuksesi sekä milloin maksat takaisin tekemäsi nostot. Näin asiakaspalvelumme voi laskea takaisinmaksettavan summan. Maksu tulee suorittaa viimeistään 30 päivän kuluessa peruutusilmoituksen antamisesta. Jos rahoja ei palauteta 30 vuorokauden kuluessa, peruuttaminen raukeaa ja alkuperäinen sopimus astuu voimaan.

En ole saanut laskuani, pitääkö minun silti maksaa se?

Kyllä. Mikäli et ole saanut laskua, tulee sinun ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. Laskun puuttuminen ei oikeuta lainan maksamatta jättämiseen.

Jos olet valinnut sähköpostilaskutuksen, tarkista aina myös sähköpostisi roskapostilaatikko, ettei lasku ole suodattanut sinne.

Milloin saan lainapäätöksen?

Lainahakemuksen voi jättää mihin vuorokauden aikaan tahansa, viikon jokaisena päivänä. Kun olet täyttänyt lainahakemuksen loppuun saakka huolellisesti, saat lainapäätöksen viipymättä palvelumme aukioloaikoina eli ma–pe klo 8–22 ja la–su klo 12–20.

Maksamme ensimmäisen nostosi ilmoittamallesi pankkitilille heti tehtyämme myönteisen lainapäätöksen.

Kuka voi hakea pikalainaa?

Pikalainaa voi hakea jokainen yli 18-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva, luotto- ja oikeustoimikelpoinen henkilö. Hakijalla tulee lisäksi olla joko verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne.

Voinko muuttaa laskutuspäivää tai eräpäivää?

NordCredit Joustoluotto -asiakkaana sinun on mahdollista muuttaa laskutuspäivää sekä siirtää eräpäivää enintään kahdella viikolla. Ennalta määritettyjen maksuaikataulujen mukaisissa pika- ja kulutusluotoissa tämä ei ole valitettavasti mahdollista.

Laskutus- ja eräpäivän muutoksissa ota yhteyttä asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@gfmoney.fi tai soittamalla numeroon 0600 30 6000 (1€/puhelu + 1,98€/min).

Yhteystietoni ovat muuttuneet, pitääkö minun ilmoittaa siitä?

Kyllä. Yhteystietomuutokset (osoite, puhelinnumero, sähköposti) tulee ilmoittaa asiakaspalveluumme lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@gfmoney.fi.

Miten saan lainakiellon?

Lainakielto haetaan toimittamalla ilmoitus asiasta joko sähköpostitse (asiakaspalvelu@gfmoney.fi) tai postitse (GF Money Consumer Finance Oy, Kristiinankatu 3 B, 20100 Turku). Ilmoituksen tulee sisältää tarkat henkilötietosi.

Mitkä ovat myöhästyneen maksun tai maksamattoman laskun seuraukset?

Maksuvaikeuksissa kannattaa aina ottaa yhteyttä laskuttajaan ja neuvotella takaisinmaksun vaihtoehdoista. Tavoitat laskuttajamme Brangin asiakaspalvelun sähköpostitse osoitteesta info@brang.fi tai puhelimitse 0400 609 883 (pvm/mpm). Limiittiluoton asiakkaiden laskuttajana toimii Arvato, jonka tavoitat sähköpostitse lainasto.fi@arvato.com tai puhelimitse 020 7229 462 (0,0835 € + 0,0557 €/min).

Mikäli laskusi jää maksamatta, on kysymys sopimusrikkomuksesta. Kun laskusi maksu on viivästynyt, voidaan maksamattomasta laskusta periä korkolain mukaisesti viivästyskorkoa sekä perintälain mukaisesti muistutus- ja perintäkuluja. Lähetämme maksumuistutuksen 14 vuorokauden kuluttua eräpäivästä. Mikäli se on maksamatta maksumuistutuksen eräpäivänä, siirrämme avoimen lainan perintään.

Voinko saada laskun sähköpostiini paperilaskun sijaan?

Kyllä. Laskut on mahdollista saada myös sähköpostitse. Sähköisen laskutustavan valitsemisen jälkeen perinteistä paperilaskua ei lähetetä kotiin vaan lasku toimitetaan ainoastaan sähköisessä muodossa.

Pyydämme ystävällisesti huomioimaan, että mahdolliset muistutuslaskut lähetetään aina postitse.

Lainaehtomme tuodaan ilmi reilusti

Haluamme, että luotonhaku on aina reilua. Siksi tuomme lainaehtomme avoimesti esiin.

Luottamus syntyy pala kerrallaan. Meillä luottamus on syntynyt satojen tuhansien myönnettyjen luottojen ja vastaanotettujen sijoituksien myötä. Tästä luottamuksesta pidämme kiinni jokapäiväisessä toiminnassamme.


Vastuullisuus on yksi keinoistamme rakentaa luottamusta. Myönnämme luottomme varmistaen aina hakijan todellisen maksukyvyn, koska tämä on kaikkien etu.

Perinteinen pikavippi on vaivaton valinta

Perinteinen pikavippi on hyvä valinta silloin, kun tiedät tarvitsevasi ainoastaan pienen lainan.

Lainaston pikavipin ottaja pääsee nauttimaan hyvistä eduista:

Rahat heti tilille – ilman kysymyksiä

Joustava maksuaika ja pienet kuukausierät

Ystävällinen asiakaspalvelu vuoden jokaisena päivänä

Pikalaina on mutkaton laina!

Uudessa, entistä joustavammassa pikalainassamme on pitkä maksuaika, eikä sinun tarvitse antaa vakuuksia tai takuita sen saamiseksi. Pikalainan takaisinmaksu tapahtuu valintasi mukaan joustavasti osissa tai kertamaksuna. Takaisin maksettavien erien suuruus määräytyy nostamasi lainasumman mukaan.

Pikalaina on tarkoitettu pieniin yllättäviin menoihin. Se sopii sinulle, jos haluat lainata vain kertaluonteisesti tai tarvitset luottoa pidemmäksi aikaa. Voit saada pikalainaa jos olet vähintään 20-vuotias, olet hoitanut raha-asiasi moitteettomasti ja sinulla on vakituinen osoite Suomessa. Myönnämme lainoja 500 eurosta 3000 euroon.

Voimme myöntää uuden pikalainan, kun olet maksanut vanhan lainan moitteettomasti pois. Jokainen laina kannattaakin maksaa ajallaan takaisin, sillä takaisinmaksuehtojen noudattaminen vaikuttaa suoraan jatkossa myönnettävän lainan suuruuteen. Pikalaina on tarkoitettu uusiin odottamattomiin menoihin, eli ethän ota uutta lainaa maksaaksesi vanhoja pois.

Pikalainamme nimelliskorko on 19,90 % ja kuluttajasuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 29,60 %.

Jos tarjoamamme pikalaina herättää lisäkysymyksiä, asiakaspalvelumme auttaa mielellään!