SUOSITUIN

Joustoluotto
100-3000 €

Joustava luottoraja netissä

Kuukausierät alk. 50 €, max. 220 €

Rahaa tilille napin painalluksella

Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Kulutusluotto
2000-5000€

Keskikokoisia hankintoja varten

Jopa kolme vuotta maksuaikaa

Arjen harkittuihin ostoksiin

HAE LAINAA » Lue lisää

Lainasumma 2000-5000 €. Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

Käyttöluotto: vakuudeton käyttöluotto taipuu monenlaiseen tarpeeseen

19.6.2013

Luet vanhaa artikkelia. Huomaathan, että Lainasto ei tarjoa enää Limiittiluotto-tuotetta. Tutustu uudistettuihin lainatuotteisiimme Lainaa-sivulla!


Lainaston käyttöluotto on vakuudeton luotto, joka myöntää asiakkailleen jatkuvan luottotilin 2 000€ luottorajalla. Käyttöluoton hakeminen tapahtuu nopeasti ja turvallisesti helppokäyttöisen internetpalvelumme kautta henkilökohtaisia verkkopankkitunnuksiasi käyttäen. Käyttöluotto on vapaasti nostettavissasi heti positiivisen luottopäätöksen jälkeen ja luottotililtä siirtämäsi rahat ilmestyvät pankkitilillesi välittömästi.

Voit hakea luottotililtä ympäri vuorokauden joko verkkopalvelumme välityksellä. Luottotilin lainasumma on nostettavissa joko kerralla kokonaan, tai voit tehdä luottorajasi puitteissa rajattoman määrän pienempiä nostoja. Käyttöluoton jatkuvuus tarkoittaa sitä, että voit nostaa rahaa pankkitilillesi uudelleen ja uudelleen joutumatta ottamaan kokonaan uutta lainaa, sillä luottotilin luottoraja nousee takaisin käyttöösi aina samaan tahtiin, kuin olet lyhentänyt aiemmin tekemiäsi nostoja.

Käyttöluotto tasaa suuremmat menoerät joustavasti

Lainaston käyttöluotto tarjoaa asiakkailleen entistä joustavammat edellytykset tehokkaaseen taloudenhallintaan. Saat Käyttöluotolta tekemillesi nostoille ensin keskimäärin 45 vuorokautta korotonta maksuaikaa, jonka jälkeen voit maksaa velkasi takaisin joko kerralla kokonaan, tai lyhentää laskua itse määrittelemissäsi kuukausierissä sovitun minimilyhennyksen puitteissa. Näin Lainaston käyttöluotto tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden esimerkiksi yllättävien menoerien jyvittämiseen maksettavaksi useamman kuukauden aikana juuri itselle sopivissa osissa. Kertaluotoista poiketen jatkuvan käyttöluoton käyttämätön luottolimiitti ei kerrytä korkoa ja luottotilistä aiheutuvat kokonaiskustannukset määrittyvät täysin sen mukaan, paljonko olet luottoa todellisuudessa käyttänyt ja kuinka nopeasti maksat sen takaisin.

Yhdistä useampi erillinen pikalaina Käyttöluoton alle

Käyttöluotto soveltuu niin ikään erinomaisesti useampien pienempien kulutusluottojen yhdistämiseen. Jos asiakkaalla on esimerkiksi monta erillistä pikavippiä tai muuta pientä lainaa, ovat luonnollisesti myös kokonaislainasummasta kertyvät kulut ja korot moninkertaisia yhteen isompaan lainaan verrattuna. Lainaston käyttöluoton avulla asiakas voi kätevästi yhdistää pienlainansa ja näin säästää kuukausittain parhaimmillaan tuntuviakin summia rahaa. Mikäli siis useamman päällekkäisen pienlainan muodostamat kuukausittaiset kulut aiheuttavat sinulle orastavia maksuvaikeuksia, järjestä lainojesi takaisinmaksu välittömästi uudelleen, ennen kuin mahdolliset maksuviivästykset aiheuttavat sinulle lisää turhia ja epämiellyttäviä kuluja. Yhdistämällä useamman pienlainan Lainaston Käyttöluoton alle, saat ottamillesi luotoille huomattavasti pikavippejä pidemmän laina-ajan ja lainasi tulee sinulle kokonaisuudessaan edullisemmaksi. Lisäksi yhtä lainavälinettä on huomattavasti helpompi hallinnoida ja jatkuva käyttöluotto jää alkuperäisten lainojesi takaisinmaksun jälkeen vapaasti käytettäväksi lainapuskuriksesi.

Luottotili jättää pikavippien tarpeen historiaan

Lainaston Käyttöluotto tekee perinteisistä pikavipeistä tarpeettomia ja tarjoaa kuluttajille entistä joustavammat mahdollisuudet pienen rahasumman lainaamiseen pikaisesti. Limiittiluoton pienin mahdollinen kertanosto on 100€ ja voit nostaa luottotililtä varoja haluamissasi erissä kulloisenkin luottorajasi puitteissa – juuri silloin kuin rahaa itse eniten tarvitset. Käyttöluotto myönnetään hetkessä lainapalvelumme aukioloaikoina ma – su klo. 7.00 – 23.00 ja myönnetty käyttöluotto on välittömästi käytettävissäsi.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisten joukossa kuulla ajankohtaisista aiheista sekä vetovoimaisista tarjouksista.

Hemmottelemme toisinaan kaikkia uutiskirjeemme tilanneita myös mukavilla arvonnoilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.