Hae 2000–10000 € Käyttölainaa heti tilillesi

Lainasumma

Laina-aika

Korko

Nimelliskorko: 41,16 %
KSL:n mukainen todellinen vuosikorko: 49,90 %

Hinnasto ja lainaehdot >

Kuukausierä

123,63 €

Maksat takaisin: 123,63 € * 24 = 2967,16 €

TÄYTÄ HAKEMUS

Käyttölainan hakeminen on helppoa

Käyttölaina on vakuudeton laina. Voit hakea sitä tarvitsemallesi summalle: myönnämme käyttöluottoa 2 000–10 000 euroa.


Käyttölainan hakeminen on helppoa ja turvallista

Täytät vain lainahakemuksen ja vahvistat tulotietosi. Maksamme hakemuksen hyväksymisen jälkeen rahat nopeasti tilillesi asiakaspalvelun aukioloaikoina.

TÄYTÄ HAKEMUS
1
Täytä hakemus. Tunnistaudu palveluun verkkopankki- tai mobiilivarmenteella ja täytä hakemuslomake.
2
Vahvista tulotietosi. Vastuullisina luotonantajina varmistamme, että lainanhakija pystyy suoriutumaan Käyttölainan takaisinmaksusta.
3
Rahat ovat tililläsi! Lähetämme rahat tilillesi välittömästi hakemuksen hyväksymisen jälkeen. Siirron kesto riippuu pankistasi.

Käyttölainan hinnasto ja lainaehdot

Suunnittelimme Käyttölainan tuomaan helpotusta mahdollisimman monelle arjen hankintoihin ja taloudesta huolehtimiseen. Käyttölaina onkin kustannuksiltaan harkitsemisen arvoinen vaihtoehto. Se on tarjoamistamme rahoitusratkaisuista selkeästi edullisin.

Lainan kokonaiskustannuksiin vaikuttaa hakemasi lainan suuruus sekä valitsemasi maksuerä. Käyttölaina on kooltaan 2 000–10 000 euroa ja maksuaika 24–72 kuukautta.

Yleiset sopimusehdot Vakiomuotoiset eurooppalaiset kuluttajaluottotiedot
Hakemus0 €
Järjestelypalkkio0 €
Luotonhoitomaksu0 €
Nimelliskorko41,16 %
Todellinen vuosikorko49,90 %

Hae Käyttölainaa jo tänään – saat lainaa heti tilillesi

Käyttölaina on 2 000–10 000 euron laina. Se taipuu vaivattomasti moneen eri käyttötarkoitukseen. Rahoitat Käyttölainan avulla muun muassa isoja hankintoja aina kodinkoneista uusiin huonekaluihin tai voit esimerkiksi remontoida kotiasi sen avulla.

Sinä tiedät itse parhaiten, mitä olet vailla tai mistä haaveilet juuri nyt. Käyttölaina auttaa sinua saavuttamaan unelmasi.


Hae 2 000–10 000 € lainaa

Käyttölainaa voit hakea haluamallesi summalle aina 10 000 euroon saakka. Saat myös valita omaan talouteesi parhaiten sopivan 2–6 vuoden maksuajan.

Maksuaika kannattaa valita oman taloudellisen tilanteen sekä kuukausitulojen mukaan. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienempi kuukausierä.


Vakuudeton laina sopii monelle

Koska laina on vakuudeton, et tarvitse lainaa hakiessasi takaajia tai muita vakuuksia kuten omaisuutta. Teemme lainapäätöksen taloudellisten edellytysten perusteella. Vakuudettoman lainan valitsemalla säästyt muun muassa sukulaissuhteiden rasittamiselta, sillä ilman vakuuksia olevaa lainaa varten ei tarvitse kysyä takaajia.

Rahat heti tilille

Me Lainastolla tiedämme, että arki saattaa yllättää isoillakin menoerillä. Silloin lainaa tarvitaan nopeasti. Kun valitset Käyttölainan, voit luottaa sen ripeyteen. Maksamme rahat tilillesi välittömästi lainahakemuksen hyväksymisen jälkeen.


Lainaa eri tarpeisiin

Käyttölainan lisäksi suosittelemme tutustumaan muihin lainatuotteisiimme. Pikalaina on perinteinen kertaluontoinen 100–400 euron kokoinen pikavippi. Se on suunniteltu ratkaisemaan arjen pieniä yllätyksiä ja maltillisia menoeriä. Joustoluotto on puolestaan 100–3 000 euron kokoinen laina, joka tarjoaa joustavan luottorajan netissä. Voit tehdä Joustoluotolta nostoja oman tarpeesi mukaan juuri silloin, kuin sinulle parhaiten sopii. Kulutusluotto on kooltaan 2 000–5 000 euroa. Se sopii parhaiten keskikokoisten hankintojen rahoittamiseen.

Jos haluat kysyä lisää Käyttölainasta tai muista tarjoamistamme rahoitusratkaisuista, asiakaspalvelumme palvelee vuoden jokaisena päivänä, aina aamuvarhaisesta myöhäiseen iltaan. Saat meidät parhaiten kiinni soittamalla numeroon (09) 427 05044 (pvm/mpm) tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lainasto.fi.