SUOSITUIN

Joustoluotto
100-3000 €

Joustava luottoraja netissä

Kuukausierät alk. 50 €, max. 220 €

Rahaa tilille napin painalluksella

Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Kulutusluotto
2000-5000€

Keskikokoisia hankintoja varten

Jopa kolme vuotta maksuaikaa

Arjen harkittuihin ostoksiin

HAE LAINAA » Lue lisää

Lainasumma 2000-5000 €. Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

Jenna Partanen on olympiaunelmansa perässä

11.1.2016

Suomessa on tuhansia urheilijoita, jotka uhraavat päivittäin kaikkensa saavuttaakseen unelmistaan suurimman: olympiaunelman. Yksi tällaisista urheilijoista on Lainaston tukema taekwondo-urheilija Jenna Partanen.

Kahdeksankymmentätuhatta ihmistä hurraa, kun urheilijat astelevat legendaarisen Maracanãn nurmelle. Miljardiluokan yleisö on asettautunut kotisohvilleen valmiina juhlimaan parin viikon koitoksen alkamista. Rion olympialaiset ovat käynnistymässä.

Katsojat näkevät urheilijoista vain onnellisen pintakuoren. He näkevät, että kaikki urheilijat ovat innoissaan saadessaan olla osa maailman hienointa urheilukilpailua. He eivät kuitenkaan tiedä, kuinka paljon kaikki urheilijat ovat taistelleet saadakseen edes olla osa olympiaunelmaa.

Mahdollisuus unelman toteuttamiseen

Näinä aikoina Jenna Partasen oma taistelu konkretisoituu viimeisiä fyysisiä ja psyykkisiä voimavaroja mittaavaksi jännitysnäytelmäksi. Viimeinen mahdollisuus olympiapaikan lunastamiseen on käsillä.

Taekwondon viimeiset kisapaikat, osallistumisoikeudet omien unelmien tavoitteluun jaetaan Euroopan olympiakarsintakilpailussa Istanbulissa 16.-17.1.2016. Kunkin painoluokan kaksi parasta saavat käsiinsä liput kohti Rio de Janeiron olympialaisia.

Kilpailu on kovaa ja armotonta, mutta alle 67-kiloisten painoluokassa otteleva Jenna Partanen on yksi niistä urheilijoista, joilla on erinomaiset mahdollisuudet päihittää kaikki kilpailijansa ja napata paikka olympialaisiin. Tästä pitävät huolen menestyvälle urheilijalle tyypilliset piirteet: lahjakkuus, ahkeruus, omistautuminen ja intohimo.

Menestyvän urheilijan resepti pitää kuitenkin sisällään myös muuta kuin täydellisiä piirteitä. Valmennuksen pitää olla huippuluokkaa ja urheilijan on tehtävä uhrauksia.

Partasen tukena on osaava kaksikko

Urheilija voi määrittää oman urakehityksensä suunnan, mutta valmennus määrittää tahdin. Osaava valmennus antaa urheilijalle edellytykset koko potentiaalinsa realisointiin menestykseksi.

Taekwondourheilijat 2011 -seuraa edustavan Partasen ympärillä työskentelee osaava kaksikko, jonka tehtävänä on varmistaa, ettei yhtään kiveä jää kääntämättä ja kehitys sujuu toivotunlaiseen tahtiin.

Partasen henkilökohtainen valmentaja on monissa liemissä keitetty, itsekin Istanbulin olympiakarsintaan valmistautuva olympiaurheilija Teemu Heino. Toisena valmentajana on Suomen Tekwondoliiton Olympiavalmentaja Jesus Ramal, joka on kuvaillut Partasta Suomen lupaavimmaksi nuoreksi taekwondoiniksi. Juuri Ramalin luottamus Partasen kykyihin johti siihen, että syksyllä Partasella alkoi täysipäiväinen huippu-urheilijan elämä Ramalin opissa.

Muutto tuntemattomaan

Partanen muutti syksyn tullen Madridiin harjoittelemaan täysipäiväisesti Ramalin oppiin. Askel oli paitsi urheilullisesti merkittävä myös henkistä lujuutta mittaava muutos. Todellinen uhraus. Tuttu ympäristö vaihtui uuteen ja tuntemattomaan.

”Sen lisäksi, että muutin harjoittelemaan huippu-urheilijana vieraaseen maahan, jossa kaikki kanssakäynti tapahtuu vieraalla kielellä, niin muutin myös pois kotoa asumaan yksin omilleni. Ensimmäinen oma kotini on ulkomailla täysin uudessa ympäristössä”, Partanen paljastaa.

Partanen asuu San Sebastian de los Reyesin rauhallisella alueella kahdenkymmenen kilometrin päässä Madridin keskustasta. Siinä missä useimmat turistit jäävät Madridin keskustaan, sinne jää myös englannin kielen taito. Arkipäiväisen asioinnin lisäksi tämä on näkynyt myös harjoittelussa.

”Alussa oli kyllä vähän erilaista tehdä harjoitteita, kun kieli aiheutti hankaluuksia.  En aina ymmärtänyt, mitä pitäisi tehdä. Onneksi Jesus jaksoi selittää ja näyttää kädestä pitäen. Jesuksen kanssa on mennyt tosi hyvin.”

Elämä vieraassa ympäristössä on ollut kiireistä. Leiri- ja kisamatkat ovat vieneet Partasta ympäri Eurooppaa, eivätkä matkalaukut ole ehtineet olla pitkään aloillaan. Kaikesta huolimatta panostus on tehnyt Partasesta entistä vahvemman urheilijan ja ihmisen.

”Luulen, että tämän Espanjan treenireissun hyöty tulee näkymään elämässäni vielä vuosienkin päässä moninkertaisesti. Paljon olen oppinut rakastamastani lajista, harjoittelusta ja bonuksena on tullut omilleen muuttaminen sekä kielitaito. Onhan se hienoa, että pääsen toteuttamaan unelmaani – ja voin sanoa, että olen tehnyt kaikkeni tämän unelman eteen”, Partanen hehkuttaa.

Matka on tärkeässä vaiheessa

Päivittäistä kamppailua kehon ja psyyken kehittämiseksi. Olympiaurheilija on nähnyt monia karuja päiviä matkansa varrella. Verta, hikeä, kyyneleitä. Kaikkia kliseitä, jotka ovat urheilijan kokemana muuttuneet todellisuudeksi.

Siitäkin huolimatta olympiaurheilijan todellinen unelma on totta vasta, kun olympiatuli sytytetään 5.8.2016.

Silloin nähdään myös onko Jenna mukana olympiaurheilijana jo Rio de Janeiron olympialaisissa. Ratkaiseva etappi matkalla on 16.1.2016 Istanbulissa, kun Jenna ottelee Euroopan olympiakarsinnoissa.

Partanen ja hänen valmentajansa lähtevät Istanbuliin innostuneina ja luottavaisina.

”Istanbulin olympiakarsintaan lähden innolla. Onhan tämä tähänastisen urani huippuhetki. Teknisesti olen tällä hetkellä parhaimmillani. Jesuksen mukaan kehitykseni on ollut uskomattoman nopeaa, joten hän on erittäin tyytyväinen siihen”, Partanen sanoo.

Lainasto Oy toivottaa Jennalle onnea karsintoihin! Muista nauttia matkasta kohti olympiaunelmaasi, muistaen, että kova työ ja uhraukset palkitaan lopulta!

Lainasto Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, joka on tarjonnut rahoitusratkaisuja arjen haasteisiin ja unelmien tavoittelemiseen jo vuodesta 2011.

www.lainasto.fi

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisten joukossa kuulla ajankohtaisista aiheista sekä vetovoimaisista tarjouksista.

Hemmottelemme toisinaan kaikkia uutiskirjeemme tilanneita myös mukavilla arvonnoilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.