Etusivu Halvin pikavippi: Lainaston 100-400 € pikalaina
SUOSITUIN

Joustoluotto
100-3000 €

Joustava luottoraja netissä

Kuukausierät alk. 50 €, max. 220 €

Rahaa tilille napin painalluksella

Luottoraja 2000–3000 €. Kuukausikorko 5 %. Nostoprovisio 14 %. Luoton nimelliskorko: 60 %. Luottosopimuksen kesto: Jatkuva luotto. Tyypillisen 2000 euron 12 kk luoton todellinen vuosikorko on 135,62 %, takaisin maksettava summa 3086,91 €. Tyypillinen lyhennysohjelman mukainen maksuaika 2000 € luottorajalle 12 kk käyttäen tasaerälyhennystä. Luoton takaisinmaksuaika 3-34 kk.

Kulutusluotto
2000-5000€

Keskikokoisia hankintoja varten

Jopa kolme vuotta maksuaikaa

Arjen harkittuihin ostoksiin

HAE LAINAA » Lue lisää

Lainasumma 2000-5000 €. Takaisinmaksuaika 12-36 kk. Nimelliskorko 41,16 %. KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5000 euron lainalle 36 kk takaisinmaksuajalla 67,13 %. Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 2000 €, takaisinmaksuaika 12 kk, luottokustannukset yhteensä 839,53 €, maksettava kokonaismäärä 2839,53 €.

Halvin pikavippi: Lainaston 100-400 € pikalaina

28.12.2016

Halvin pikavippi on joskus vaikea löytää, sillä eri luotonantajat ilmoittavat lainatuotteiden kulut eri tavoilla. Joku saattaa käyttää todellista vuosikorkoa, ja joku mainostaa ilmaista lainaa 30 vuorokauden takaisinmaksuajalla. Lainastolla kaikki kulut ilmoitetaan aina selkesti ja läpinäkyvästi.

100-400 euron pikavipin kulut:

PIKAVIPPILAINA-AIKAKAIKKI KULUT
100 €12 kk38 €
200 €12 kk75 €
300 €12 kk113 €
400 €12 kk150 €
HAE PIKAVIPPIÄ

 

Miten selvitän, mikä on halvin pikavippi?


Pikavippi on yleensä lyhyen takaisinmaksuajan lainatuote, niinpä todellisten vuosikorkojen vertaileminen voi olla hölmöä. Kun haluat laskea, mikä pikavippi on kaikista edullisin, ota huomioon laina-aika. Pikavippiä saa nykyään aina 30 vuorokauden takaisinmaksuajasta 5 vuoden takaisinmaksuaikaan asti. Mitä pidempi maksuaika, sitä pienemmät kuukausierät, mutta sitä enemmän maksat korkoja ja kuluja.

Halutessasi voit myös käyttää erilaisia pikavippivertailuja. Ne saattavat kuitenkin tarjota hieman vääristeleviä tuloksia, sillä vertailujen ylläpitäjät saattavat saada jokaisesta vippifirman sivuille johdattelemastaan asiakkaasta provision, niinpä edullisimmaksi tituleerattu pikavippi saattaakin olla oikeasti kallis!

 

halvin-pikavippi

 

Käytä pikavippiä oikein – hae halvin laina


Monet suomalaiset hakevat lainaa. Oli kyseessä sitten pankin kulutusluotto, pikavippi tai vaikka vertaislaina, lainaa voi hakea niin hyvällä kuin huonolla tavalla.

Jos haet lainaa perustellusti ja harkitusti, ja otat realistisesti huomioon oman takaisinmaksukykysi ja ja yleisen taloustilanteesi, olet turvallisilla vesillä. Jos taas haet lainaa hutiloiden, etkä lue lainaehtoja tai hinnastoa, voit epähuomiossa tehdä huonon diilin.

Lainaston lainaehdot ovat esillä selkeästi ja helppolukuisesti. Voit aina tarkistaa eri tuotteiden kulut helposti ja nopeasti. Alta löydät eri lainatuotteiden hinnastot ja lainaehdot:

 

 

 

 

Kuinka halpa Lainaston pikavippi on?


Pikavipillä tarkoitetaan yleensä muutaman sadan euron lainaa. Lainastolla asiakas kallistuukin tällaisessa tilanteessa yleensä pikalainan suuntaan. Se on 100-400 euron pikavippi, jolle saa aina 12 kuukautta takaisinmaksuaikaa.

Jos haluat hakea pikalainaa, voit kirjautua hakemusjärjestelmään helposti verkkopankkitunnusten avulla.

Lainaston pikavipin todellinen vuosikorko on 48,90 % ja nimelliskorko 28,6 %. Kyseessä onkin yksi markkinoiden edullisimmista pikavipeistä.

TÄYTÄ HAKEMUS

 

Miten haen: halvin pikavippi?


Pikavipin hakeminen on helppoa. Lainastolla voit hakea lainaa minuuteissa niin mobiililaitteilla kuin tietokoneellakin. Tarvitset vain verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen sekä internet-yhteyden.

Pikavipille on vain vähän vaatimuksia:

  • 18 vuoden ikä
  • Puhdas maksuhäiriörekisteri
  • Vakituinen osoite Suomessa

Huomaathan, että jokainen lainahakemus on yksilöllinen ja teemme aina lainapäätöksen asiakkaan hakemuksen kokonaiskuvan perusteella. Esimerkiksi vääriä tietoja sisältävää hakemusta ei voi hyväksyä, vaikka henkilöllä olisikin hyvä taloustilanne.

Jos sinulla on kysyttävää, voit koska tahansa ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Se toimii arkisin klo 08-22 ja viikonloppuisin klo 12-20. Asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä niin chatilla, puhelimella kuin sähköpostillakin!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisten joukossa kuulla ajankohtaisista aiheista sekä vetovoimaisista tarjouksista.

Hemmottelemme toisinaan kaikkia uutiskirjeemme tilanneita myös mukavilla arvonnoilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.