Etusivu Ensimmäinen adventti aloittaa joulunodotuksen

Ensimmäinen adventti aloittaa joulunodotuksen

26.11.2015

Ensimmäinen adventti aloittaa virallisen kirkkovuoden. Samalla se aloittaa suomalaisten joulunodotuksen. Ensimmäinen adventtisunnuntai on vuosittain aina marraskuun 27. ja joulukuun 3. välisenä aikana, riippuen siitä mihin joulupäivä osuu. Vuonna 2015 ensimmäinen adventti on 29.11.

Tiesitkö tätä? Sana adventti tarkoittaa Herran tulemista – latinaksi adventus Domini.

Tavallisesti ensimmäisenä adventtina luetaan kirkoissa tekstejä palmusunnuntaista ja pääsiäisestä. Monelle joulunajan aloittaminen pitää sisällään myös Hoosianna-hymnin laulantaa ja hiljentymistä.

Parhaat joulumarkkinat

Suomessa järjestetään runsaasti erilaisia joulumarkkinoita. Me listasimme alle omat suosikkimme.

Samantapaisia tapahtumia löydät myös Kuopiosta, Salosta, Joensuusta, Jyväskylästä – ja kymmenistä muista suomalaisista kaupungeista ja kunnista.

Jos haluat lähteä vähän kauemmas jouluostoksille, harkitse näitä Euroopan joulutoreja:

Rahaa ostoksiin tai matkalle?

Lainasto tarjoaa yli 21-vuotiaille suomalaisille 100–2000 euron Tililuottoa. Luotto on niin sanottu jatkuvaluonteinen sopimus. Kun haet sitä ensimmäistä kertaa, me annamme käyttöösi 2000 € suuruisen luottorajan.

Voit nostaa tästä luotosta haluamasi suuruisen summan. Nostoja voi tehdä rajattomasti joka kuukausi, kunhan luoton yläraja ei ylity. Vaikka käytössäsi on 2000€ suuruinen luottoraja, maksat kulut vain nostamastasi summasta.

Jos siis tarvitset apua joulusi rahoittamiseen, anna meidän auttaa!

728x90