Blogi

Unelmana uusi työ? Näin päivität LinkedIn-profiilisi

12.11.2018


Vetoava LinkedIn-profiili pysäyttää ja herättää mielenkiintoa. Se saattaa olla portti unelmiesi työpaikkaan. Kun haet uutta työpaikkaa tai haluat muuten vain korostaa ammatti-identiteettiäsi, on LinkedIn oivallinen..

Jatka lukemista

Näin pukeudut pikkujouluihin

5.11.2018


Pikkujoulukausi on juuri nyt kuumimmillaan. Ravintolat sekä muut juhlatilat täyttyvät kimalluksesta, naurusta ja leikkimielisestä tunnelmasta. Lisäksi lähes kaikki vaatekaupat ovat nyt täynnä paljettia, samettia ja..

Jatka lukemista

Talous tiukilla? Näin säästät rahaa: katso vinkit joka talouteen

1.11.2018


Haaveiletko ylellisestä kesälomareissusta, haluaisitko uusia sisustusta tai kerryttää varakassaa pahan päivän varalle? Listasimme avuksesi vinkkejä rahan säästämiseen.  Jos haluat kasvattaa tilisi saldoa pitkällä aikavälillä, kannattaa..

Jatka lukemista

Muista isää – katso isänpäivävinkit joka kukkarolle


Isänpäivää vietetään tänä vuonna sunnuntaina 11.11. Silloin kannattaa antaa isän nukkua pitkään ja hemmotella häntä vaikkapa sänkyyn kannetulla aamiaisella sekä huolella valitulla lahjalla. Myös isoisät..

Jatka lukemista

Halloween: hui, mikä juhla

26.10.2018


Halloween on varmasti vuoden jännittävin, hurjin ja jopa kammottavin juhla. Mutta tiedätkö, milloin sitä kuuluu oikeasti juhlia? Halloween saapui Suomeen 1980- ja 1990-lukujen taitteessa. Kaikki..

Jatka lukemista

10 tapaa parantaa tuottavuutta

15.10.2018


Työelämässä tehokkuus ja tuottavuus ovat ehdottomia valttikortteja – erityisesti työnantajan ja asiakkaan mielestä. Onneksi omaa tuottavuutta pystyy parantamaan suhteellisen vaivattomasti. Salaisuus ei suinkaan ole kovempaa..

Jatka lukemista

Aleksis Kiven päivä – suomalaisen kirjallisuuden päivä

8.10.2018


Lokakuussa juhlitaan suomalaista kirjallisuutta sekä suomalaisen kirjallisuuden edelläkävijää, Aleksis Kiveä. Heittäydyimme päivän kunniaksi suomalaisen kirjallisuuden tunnelmaan sekä annamme pari lukuvinkkiä! 10. lokakuuta vietetään Aleksis Kiven..

Jatka lukemista

Kuinka tienata kirppiksellä? Katso vinkit hinnoitteluun

24.9.2018


Jos kaappeihin on kertynyt ylimääräistä, on aika laittaa itselle turha kiertoon. Kun hinnoittelet tuotteet oikein, voit tehdä kirppismyynnillä varsin mukavaa tiliä.  Keskity kauden tuotteisiin Kesällä..

Jatka lukemista

Sopisiko pikavippi sinulle? Esittelyssä Pikalaina

10.9.2018


Perinteinen pikavippi eli pieni ja nopea laina on moneen eri tarpeeseen mukautuva ratkaisu. Se on suunniteltu erityisesti pienten rahareikien paikkaamiseen. Lainaston Pikalaina on ripeä ja..

Jatka lukemista

Amsterdamin matkavinkit: tulppaaneja, hyvää ruokaa ja upeita hotelleja

27.8.2018


Hollannissa sijaitseva eloisa kaupunki on myös syksyllä kaunis. Vinkeillämme pääset nauttimaan sen parhaista puolista: autamme mielellämme myös rahoituksen järjestämisessä. Amsterdam on kiinnostava, persoonallinen ja hieman..

Jatka lukemista

5 vinkkiä: näin sujuu töihin paluu loman jälkeen

13.8.2018


Vaikka oma työ olisi kuinka mieluinen, voi sorvin ääreen palaaminen tehdä tiukkaa loman jälkeen. Listasimme avuksesi nipun vinkkejä, joita noudattamalla arkinen aherrus käynnistyy taas mukavasti…

Jatka lukemista

Kesäkaveriksi Kulutusluotto?

30.7.2018


Kulutusluotto on keskikokoisia hankintoja varten suunniteltu, 2 000–5 000 euron kokoinen laina, jonka saa jopa kolmen vuoden maksuajalla. Vuodenajoista kenties kesä käy eniten kukkarolle, sillä..

Jatka lukemista

Kävikö kesä kalliiksi?

23.7.2018


Suomen kesä on usein lyhyt, kolea ja kalliskin. Aurinkoisista kesäpäivistä haluaa ottaa kaiken irti sekä luoda lomamuistoja, jotka lämmittävät vielä talvellakin. Kaikki se voi kuitenkin..

Jatka lukemista

Näin viilennät asunnon kesäkuumalla

16.7.2018


Kun aurinko porottaa armottomasti ikkunoista sisälle, saattaa huonelämpötila kohota turhan korkealle. Asuntoa saa onneksi viilennettyä suhteellisen vaivattomasti myös kotikonstein. Asunnon viilentäminen on taitolaji Nopeasti maalaisjärjellä..

Jatka lukemista

5 vinkkiä: näin vältät lomariidat

9.7.2018


Tutkimusten mukaan jopa 75 % pariskunnista riitelee vähintään parisen kertaa jo kahden viikon mittaisen lomamatkan aikana. Jos sinäkin kuulut tähän enemmistöön, ota listaamamme vinkit talteen…

Jatka lukemista