Blogi

Päivitimme tietosuojaselosteen

24.5.2018


Me GF Money -konsernissa olemme sitoutuneet suojelemaan oikeuksiasi ja pitämään henkilötietosi turvassa. Olemme uudistaneet tietosuojaselostettamme vastaamaan paremmin EU:n uutta GDPR-tietosuoja-asetusta, jota aletaan soveltamaan 25.5.2018. Tietosuojaselosteessa..

Jatka lukemista

Häiden suunnittelu voi käydä kukkarolle

21.5.2018


Haaveiletko sinäkin todellisista unelmahäistä, joissa tarjoilu on runsasta ja tunnelma katossa? Älä anna ahtaan budjetin rajoittaa unelmiasi, vaan panosta suunnitteluun ja tingi tarvittaessa. Avioon voi..

Jatka lukemista

Matkailu kotimaassa: Turku kutsuu viihtymään

14.5.2018


Turku on historiallinen ja viihtyisä kaupunki, joka tarjoaa jokaiselle jotain. Se on tunnelmallinen talvella, mutta parhaimmillaan aurinkoisina kesäpäivinä. Istu kesäkahvilaan herkuttelemaan, uppoudu museoiden valikoimiin, lähde..

Jatka lukemista

Mitä lahjaksi äidille?

7.5.2018


Äitienpäivänä on aika hemmotella ihania äitejä ja mummoja! Katso GF Money Consumer Financen äitienpäivälahjavinkit ja olet askeen lähempänä onnistunutta äitienpäivää. Itse lahjoja tärkeämpää on kuitenkin..

Jatka lukemista

Eikö flunssa parane? Katso, koska hakeutua lääkäriin

2.5.2018


Flunssa on tuttu vaiva ja monelle jopa kevään merkki. Normaalia nuhakuumetta, tuttavallisemmin flunssaa, on esiintynyt kohtalaisen paljon kevään aikana – myös influenssakausi jatkuu varsin pitkälle..

Jatka lukemista

Tiedätkö, miksi vappua vietetään?

23.4.2018


Kaikillahan on tiedossa, että 1.5. vietetään vappua. Kysymys kuuluukin, muistatko mitä silloin juhlitaan? Vappuaattona patsaat saavat lakin päähänsä, vapunpäivänä puolestaan marssitaan kulkueissa ja nautitaan simaa,..

Jatka lukemista

Kuinka löytää omille kasvoille sopivat aurinkolasit?

16.4.2018


Kevätaurinko porottaa paikoitellen jo armottomasti ja silmiä tulee väkisinkin hieman siristeltyä. Jostain pitäisi löytää itselle tyylikkäät aurinkolasit: kysymys kuuluukin, mistä ja miten? Kasvojen muoto vaikuttaa..

Jatka lukemista

Vinkit fillariostoksille: näin valitset sopivan polkupyörän

9.4.2018


Näin kesän korvalla se iskee: fillarikuume. Kenties sinäkin haluat istahtaa satulaan ja polkea perille? Jos kotoa ei jo löydy sitä unelmien menopeliä, lue Lainaston vinkit..

Jatka lukemista

Rooman matkavinkit: katso ja toteuta unelmiesi reissu

3.4.2018


Italian pääkaupunkiin Roomaan rakastuvat lähes kaikki siellä vierailevat. Tämä historiallinen kaupunki kätkee sisäänsä lukuisia unohtumattomia nähtävyyksiä ja elämyksiä. Se sopii parhaiten romanttiseen irtiottoon, kulttuurin ystäville..

Jatka lukemista

Joustoluotto mukautuu moneen

26.3.2018


Joustoluotto on parhaimmillaan tilanteessa, jossa rahaa tarvitsee tilille heti. Yksi sen suurimmista eduista on joustavuus: Joustoluotto tuo mukanaan jopa 3 000 euron luottorajan ja nostoja..

Jatka lukemista

Siivouspalveluissa suuria hintaeroja

19.3.2018


Jos oman kodin siivoaminen kyllästyttää, saattaa siivouspalvelu olla houkutteleva vaihtoehto. Ennen siivouksen tilaamista ja siivousfirman palkkaamista kannattaa kuitenkin vertailla hintoja: siivouspalveluissa on merkittäviä hintaeroja eri..

Jatka lukemista

Suomi kiinnostaa maailmalla saakka

12.3.2018


Suomi vetoaa myös ulkomaalaisiin matkailijoihin. Muista maista saapuneiden matkailijoiden yöpymiset ovat kasvussa, eikä ihme, sillä maamme tarjoaa paljon ainutlaatuista nähtävää ja koettavaa. Tilastokeskuksen mukaan ulkomaisten..

Jatka lukemista

Jäikö palkka saamatta? Muista palkkaturva

5.3.2018


Jos työnantaja ei pysty maksamaan palkkaa maksukyvyttömyydestä johtuen, voit hakea palkkasaatavia palkkaturvan kautta.  Palkkaturva on suunniteltu tilanteisiin, joissa työnantaja on tehnyt konkurssin tai on jostain..

Jatka lukemista

Hemmottelu kuuluu naistenpäivään

26.2.2018


Kansainvälistä naistenpäivää vietetään vuosittain 8. päivä maaliskuuta. Se on erityisesti tasa-arvoa ja naisten oikeuksia juhlistava päivä, joka tarjoaa mainiot puitteet myös hemmotteluun! Katso Lainaston vinkit..

Jatka lukemista

Näin laadit hyvän työhakemuksen: katso vinkit


Erinomainen työhakemus erottuu muista ja jää mieleen. Jo heti sen alusta selviää, miksi hakemuksen laatija olisi oikea henkilö tehtävään. Kun olet löytänyt unelmiesi työpaikan ja..

Jatka lukemista