Blogi

5 vinkkiä: näin sujuu töihin paluu loman jälkeen

13.8.2018


Vaikka oma työ olisi kuinka mieluinen, voi sorvin ääreen palaaminen tehdä tiukkaa loman jälkeen. Listasimme avuksesi nipun vinkkejä, joita noudattamalla arkinen aherrus käynnistyy taas mukavasti…

Jatka lukemista

Kesäkaveriksi Kulutusluotto?

30.7.2018


Kulutusluotto on keskikokoisia hankintoja varten suunniteltu, 2 000–5 000 euron kokoinen laina, jonka saa jopa kolmen vuoden maksuajalla. Vuodenajoista kenties kesä käy eniten kukkarolle, sillä..

Jatka lukemista

Kävikö kesä kalliiksi?

23.7.2018


Suomen kesä on usein lyhyt, kolea ja kalliskin. Aurinkoisista kesäpäivistä haluaa ottaa kaiken irti sekä luoda lomamuistoja, jotka lämmittävät vielä talvellakin. Kaikki se voi kuitenkin..

Jatka lukemista

Näin viilennät asunnon kesäkuumalla

16.7.2018


Kun aurinko porottaa armottomasti ikkunoista sisälle, saattaa huonelämpötila kohota turhan korkealle. Asuntoa saa onneksi viilennettyä suhteellisen vaivattomasti myös kotikonstein. Asunnon viilentäminen on taitolaji Nopeasti maalaisjärjellä..

Jatka lukemista

5 vinkkiä: näin vältät lomariidat

9.7.2018


Tutkimusten mukaan jopa 75 % pariskunnista riitelee vähintään parisen kertaa jo kahden viikon mittaisen lomamatkan aikana. Jos sinäkin kuulut tähän enemmistöön, ota listaamamme vinkit talteen…

Jatka lukemista

Toimi näin, jos näet koiran kuumassa autossa

2.7.2018


Jos huomaat koiran olevan autossa yksin kesäkuumalla, kannattaa toimia ripeästi. Pahimmillaan aikaa voi olla jäljellä vain muutamia minuutteja. Koira ei pysty säätelemään elimistönsä lämpöä hikoilemalla..

Jatka lukemista

Tiesitkö tämän alennusmyynneistä?

25.6.2018


Viimeistään näin keskellä kesää alennusmyynnit ovat kuumimmillaan. Kauppojen toimintaa säädellään tarkasti: esimerkiksi lopullinen hinta on ilmoitettava tarkasti jo ennen kassalle menemistä. Alennusmyynnillä tarkoitetaan tilannetta, jossa..

Jatka lukemista

Edessä automatka ulkomaille? Katso autoilijan muistilista!

18.6.2018


Moni hyppää kesällä ratin taakse ja hurauttaa autolla maailmalle. Tämä matkustusmuoto vaatii rautaisia hermoja, sopivasti suunnitelmallisuutta sekä riittävää varustusta. Ohessa poimintoja asioista, jotka on ainakin..

Jatka lukemista

Mitä huomioida pintaremonttia suunniteltaessa?

4.6.2018


Suunnitteletko kodin pintaremonttia, muttet aivan tiedä, mistä lähteä liikkeelle ja mitkä seikat tulisi huomioida? Kysyimme K-Raudan remonttineuvonnasta, miten urakka menisi kerralla maaliin. Pintaremontin suunnitteleminen lähtee..

Jatka lukemista

Vinkit lentokoneeseen: näin pakkaat fiksusti

28.5.2018


Muutama helposti toteutettava niksi tekee matkustamisesta entistä vaivattomampaa. Nappaa vinkit talteen ja matkusta tulevana kesänä astetta rennommin. Pukeudu lennolle rennosti ja lämpimästi Lentomatkalle kannattaa pukea..

Jatka lukemista

Päivitimme tietosuojaselosteen

24.5.2018


Me GF Money -konsernissa olemme sitoutuneet suojelemaan oikeuksiasi ja pitämään henkilötietosi turvassa. Olemme uudistaneet tietosuojaselostettamme vastaamaan paremmin EU:n uutta GDPR-tietosuoja-asetusta, jota aletaan soveltamaan 25.5.2018. Tietosuojaselosteessa..

Jatka lukemista

Häiden suunnittelu voi käydä kukkarolle

21.5.2018


Haaveiletko sinäkin todellisista unelmahäistä, joissa tarjoilu on runsasta ja tunnelma katossa? Älä anna ahtaan budjetin rajoittaa unelmiasi, vaan panosta suunnitteluun ja tingi tarvittaessa. Avioon voi..

Jatka lukemista

Matkailu kotimaassa: Turku kutsuu viihtymään

14.5.2018


Turku on historiallinen ja viihtyisä kaupunki, joka tarjoaa jokaiselle jotain. Se on tunnelmallinen talvella, mutta parhaimmillaan aurinkoisina kesäpäivinä. Istu kesäkahvilaan herkuttelemaan, uppoudu museoiden valikoimiin, lähde..

Jatka lukemista

Mitä lahjaksi äidille?

7.5.2018


Äitienpäivänä on aika hemmotella ihania äitejä ja mummoja! Katso GF Money Consumer Financen äitienpäivälahjavinkit ja olet askeen lähempänä onnistunutta äitienpäivää. Itse lahjoja tärkeämpää on kuitenkin..

Jatka lukemista

Eikö flunssa parane? Katso, koska hakeutua lääkäriin

2.5.2018


Flunssa on tuttu vaiva ja monelle jopa kevään merkki. Normaalia nuhakuumetta, tuttavallisemmin flunssaa, on esiintynyt kohtalaisen paljon kevään aikana – myös influenssakausi jatkuu varsin pitkälle..

Jatka lukemista