Uusi raha on syntynyt! Lainasto Oy on nyt GF Money Consumer Finance Oy. Lue lisää

Blogi

Lainasto Oy on nyt GF Money Consumer Finance Oy

21.2.2018


Uusi raha on syntynyt! Lainasto Oy on vaihtanut nimensä GF Money Consumer Finance Oy:ksi. Vain nimi muuttuu, Lainaston palveluvalikoima sekä lainatuotteet säilyvät ennallaan.  Nimenvaihdos ei..

Jatka lukemista

Yli 64-vuotiaat kuluttavat jatkossa yhä enemmän

19.2.2018


Yli 64-vuotiaiden kulutusmenot ovat kasvussa. Nyt aiempaa enemmän rahaa palaa hotelli- ja ravintolapalveluihin, liikenteeseen sekä tietoliikenteeseen. Tilastokeskuksen julkaisema kulutustutkimus paljastaa, että yli 64-vuotiaiden kulutusmenot kasvoivat..

Jatka lukemista

Kuluttajien luottamus talouteen korkeammalla kuin koskaan

12.2.2018


Suomella menee mainiosti; kuluttajien luottamus talouteen on nyt ennätyskorkealla. Uskoa riittää sekä omaan että Suomen talouteen. Tilastokeskuksen tuore julkaisu paljastaa, että kuluttajien odotukset talouden suhteen..

Jatka lukemista

Ystävänpäivävinkit eri budjeteille

5.2.2018


Ystävänpäivä on erinomainen päivä muistaa rakkaita ystäviä sekä ilahduttaa lähipiiriä. Kokosimme avuksesi ideoita tätä 14.2. vietettävää tärkeää päivää varten pienelle ja vähän isommallekin budjetille. Ystävänpäivälahjavinkit..

Jatka lukemista

Asuntokunnat pienenevät: yksin tai kaksin asuminen suosittua

29.1.2018


Noin 2,8 miljoonaa yli 18-vuotiasta suomalaista asuu kaksin tai yksin. Tilastokeskuksen mukaan keskimääräinen asuntokunnan koko on vain hieman kahden yläpuolella. Asuntokunnan keskikoko voi sukeltaa alle..

Jatka lukemista

Suomen talouskasvun ennakoidaan vahvistuvan

22.1.2018


Suomen Pankki ennustaa Suomen talouskasvun olevan laaja-alaista myös tulevaisuudessa: sekä vienti että kotimainen kysyntä jatkuvat voimakkaina. Bruttokansantuotteen ennakoidaan kasvavan vuonna 2018 2,5 %. Myös tulevina..

Jatka lukemista

Tomi Kokko uskaltaa tavoitella suuria: ”Unelmien toteuttaminen on ainoa vaihtoehto”

15.1.2018


Elämäntapamuutosekspertti ja Lean in Five Weeks -hyvinvointihaasteen perustaja Tomi Kokko tunnetaan rohkeudesta jahdata unelmiaan sekä tavoitella suuria. Kysyimme tältä intohimoiselta luonnollisen ruoan puolestapuhujalta, miten tunnistaa..

Jatka lukemista

6 tapaa ostaa lentoliput halvemmalla

8.1.2018


Näin alkuvuodesta se yleensä puraisee: matkakärpänen nimittäin. Kun haaveilet kaikkien aikojen reissusta tai mieli tekee muuten vain maailmalle, kannattaa lukea pidemmälle. Kokosimme avuksesi kuusi rahanarvoista..

Jatka lukemista

Alennusmyyntejä pitkin vuotta – katso shoppailukalenterin kuukausikohtaiset vinkit

2.1.2018


Moni mieltää alennusmyyntikausiksi vain joulun ja juhannuksen jälkeiset ajankohdat, mutta todellisuudessa tarjoushintaisia löytöjä voi tehdä pitkin vuotta. Toki juuri nyt vietetään aleostosten todellista kulta-aikaa. Poimi..

Jatka lukemista

Mitä tehdä syömättä jääneille suklaakonvehdeille?

27.12.2017


Moni on tässä vaiheessa nauttinut suklaakonvehteja jo yli oman sietokykynsä. Jos olet yksi heistä ja pöydät notkuvat suklaata, voit tehdä muutakin kuin syödä niitä kyllästymiseen..

Jatka lukemista

Palvelemme myös jouluna

21.12.2017


Lainasto toivottaa ihanaa, tunnelmallista ja ikimuistoista joulua juuri sinulle! Muista herkutella ja ottaa rennosti. Tee lupauksia vuodelle 2018 ja uskalla unelmoida. Kenties ensi vuodesta tulee kaikkien..

Jatka lukemista

GF Money rekrytoi: haussa toimistoassistentti, kirjanpitäjä ja junior controller

20.12.2017


GF Money Oy hakee juuri nyt Helsingin ydinkeskustaan Mikonkadulle kolmea alansa asiantuntijaa: oletko sinä yksi heistä?  Junior Controller toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Sinulla on ymmärrystä sisäisen..

Jatka lukemista

Jouluherkkujen kalorit vertailussa

18.12.2017


Jouluna vietetään perinteisesti aikaa läheisten kanssa ja syödään hyvin. Kokosimme avuksesi tietoa suosituimpien jouluherkkujen kaloreista. Herkutella toki saa, kunhan osaa vetää myös rajan. Jos kaikesta..

Jatka lukemista

Mukana rakentamassa välittämisen maailmaa: Lainasto on Punaisen Ristin kannatusjäsen

13.12.2017


Punaisella Ristillä on miltei 300 kannatusjäsentä. Yksi niistä on Lainasto Oy: meille on tärkeää olla mukana tukemassa auttamistyötä. Punainen Risti on nimenä varmasti sinullekin tuttu…

Jatka lukemista

Mitä lahjaksi opettajalle tai päiväkotiin?

11.12.2017


Kouluissa ja päiväkodeissa hiljennytään pian joulun viettoon. Jos haluat muistaa päiväkodin tai koulun henkilökuntaa ennen joululomalle suuntaamista, on aika ryhtyä toimeen. Esimerkiksi yhdessä leipomalla saa..

Jatka lukemista