Blogi

Halloween: hui, mikä juhla

16.10.2017


Halloween on varmasti vuoden jännittävin, hurjin ja jopa kammottavin juhla. Mutta tiedätkö, milloin sitä kuuluu oikeasti juhlia? Halloween saapui Suomeen 1980- ja 1990-lukujen taitteessa. Kaikki..

Jatka lukemista

Syyslomalla rentoudutaan: katso vinkit lomailuun

13.10.2017


Koulujen syyslomaa vietetään lokakuun loppupuolella joko viikolla 42 tai 43. Lomailu on ihanaa, mutta osalla aika saattaa käydä jopa pitkäksi. Silloin ovat hyvät lomavinkit tarpeen…

Jatka lukemista

Näin opetat lapselle rahasta: katso 5 vinkkiä

9.10.2017


Vastuulliseksi rahankäyttäjäksi kasvaa todennäköisemmin, kun saa hyvät opit aiheesta jo aivan pienestä pitäen. Kotona kannattaakin keskustella rahasta ja ohjata lasta kohti järkeviä valintoja. Keskustele rahasta..

Jatka lukemista

Flunssan ehkäisy ja hoito: katso vinkit ja varaudu syysflunssakauteen

2.10.2017


Syysflunssakausi on täällä taas! Nuhaisia neniä näkyy kaikkialla, yskä kaikuu avokonttoreissa ja päiväkodissa kuluu lähes lukemattomia nenäliinapaketteja. Flunssa kaataa tyypillisesti väkeä petiin näin syksyllä, sillä..

Jatka lukemista

Nostokulut veloituksetta uusille asiakkaille

26.9.2017


Hemmottelemme uusia asiakkaita huimalla syysedulla 25.10.2017 asti. Teet nyt ensimmäisen Joustoluotto-noston 1 000 euroon asti täysin ilman nostokuluja! Joustoluotto heti tilille: nostokulut 0 € Syksy..

Jatka lukemista

Mikä on sopiva määrä viikkorahaa?

25.9.2017


Taloudenpitoa on hyvä alkaa harjoittelemaan jo aivan pienestä pitäen. Enemmistö suomalaislapsista saakin viikko- tai kuukausirahaa. Summa riippuu muun muassa lapsen iästä sekä perheen kokonaistaloustilanteesta. Käyttöraha..

Jatka lukemista

Kerrostaloasumisen kustannukset: korjaaminen ja lämmitys kalleinta

21.9.2017


Kerrostalossakaan asuva ei välty kasvavilta asumiskustannuksilta. Tuoreen selvityksen mukaan kerrostaloasunnon hoitokulut ovat kasvaneet kolme prosenttia edellisvuoteen verrattuna. Kerrostaloasumisen 10 kalleinta kulua Korjaukset (140 senttiä/neliö/kuukausi) Lämmitys..

Jatka lukemista

Syysmuodin 10 tärkeintä trendiä

18.9.2017


Nyt on aika varustautua syksyyn ja napata parhaimmat trendit omaakin vaatekaappia piristämään. Leikittele materiaaleilla, innostu kuoseista ja tuo vaatekaappiin lisää upeita syyssävyjä. Nahkahousut tuovat näyttävyyttä..

Jatka lukemista

Pankkibarometri: kotitalouksien ja yritysten luotonkysyntä vilkasta

15.9.2017


Finanssiala ry:n juuri julkaiseman, elo-syyskuun vaihteessa tehdyn Pankkibarometri III/2017:n mukaan kotitalouksien ja yritysten luotonkysyntä tulee jatkumaan vilkkaana koko loppuvuoden ajan. Yritykset ottavat luottoja etenkin investointeihin,..

Jatka lukemista

5 vinkkiä myrskyn jälkeen

14.9.2017


Luonnonilmiöille emme voi mitään, vaan niiden kanssa on pyrittävä tulemaan toimeen mahdollisuuksien mukaan. Jos myrsky tekee tuhoja, ovat hyvät neuvot kultaakin kalliimmat. Suomessa myrskyllä tarkoitetaan..

Jatka lukemista

Oletko tuoksuherkkä?

11.9.2017


Allergia-, iho- ja astmaliiton mukaan Suomessa on puoli miljoonaa tuoksuherkkää. Heille oireita aiheuttavat niin erilaiset hajuvedet, hiuslakat kuin esimerkiksi voimakkaasti tuoksuvat kukat. Tuoksuherkkyys on erityisesti..

Jatka lukemista

Tippaaminen Suomessa – juomarahan antaminen yleistymässä matkailu- ja ravintola-alalla

6.9.2017


Juomaraha on suoraan asiakaspalvelijalle annettu kiitos hyvin tehdystä työstä. Tippaaminen on yleistä erityisesti ulkomailla, mutta tippikulttuuri on hiljalleen saapumassa takaisin myös Suomeen. Tippi tuo asiakaspalvelijalle..

Jatka lukemista

KonMarin taikaa – näin otat japanilaisen kodinraivausmenetelmän opit haltuun

4.9.2017


Japanilaisen ammattijärjestäjä Marie Kondon luoma KonMari-menetelmä on osoittautunut todelliseksi hitiksi yhä useammassa kodissa. Jos sinunkin kotisi kaapit pursuavat vanhaa ja iloa tuottamatonta tavaraa, on kenties..

Jatka lukemista

Pieni omakotitalo monien unelmana: miniomakotitaloja yhä useampien talotehtaiden mallistoissa

1.9.2017


Talotehtaat vastaavat pienten omakotitalojen kysyntään neliömäärältään vaatimattomilla valmistaloilla. Pienestä koostaan huolimatta talot sisältävät kaiken tarvittavan aina mukavuuksista arkea tukeviin ylellisyyksiin. Pienet omakotitalot miellyttävät monia Moni..

Jatka lukemista

Luottamus talouteen vahvaa – hyviä uutisia Tilastokeskukselta

29.8.2017


Tilastokeskuksen tuore selvitys paljastaa, että kuluttajien odotukset Suomen taloudesta ja työttömyydestä olivat elokuussa erittäin myönteisiä. Samoin usko omaan talouteen ja mahdollisuuksiin säästää oli huomattavan vahvaa…

Jatka lukemista