Ajoneuvoluotto 100-5000 € heti tilille

Rahoita hankinnat Lainaston luotolla!

248 € / kk
HAE LAINAA

Nimelliskorko 28,6% • Todellinen vuosikorko 48,90% • Maksuaika 12kk • Luottosopimuksen kesto: Kertaluotto • Esimerkki lainan takaisinmaksusta: lainasumma 400€, todellinen vuosikorko 48,90%, maksuaika 12kk, kokonaiskustannus 550€.

NOPEA

Löysitkö nettikaupasta edullisen menopelin mutta tililläsi ei ole katetta? Lainan hakeminen kestää vain minuutteja!

JOUSTAVA

Kuinka pitkän maksuajan tarvitset? Lainastolta saat luottoa ostoksiasi varten jopa 36kk maksuajalla!

TURVALLINEN

SSL-suojattu hakemusjärjestelmä ja ensiluokkaiset tietoturvakäytännöt takaavat, että tietosi eivät päädy vääriin käsiin.

Rahoita hankintojasi Lainaston lainatuotteilla

Luottoa täysin ilman vakuuksia!


Ajoneuvo on suomalaisten kotitalouksien yksi suurimmista, ellei suurin rahareikä. Se on monille elinehto erilaisten matkojen taittamiseen. Joskus varat eivät kuitenkaan riitä sopivien menopelien rahoittamista varten. Onneksi Lainaston ajoneuvoluotto helpottaa: meiltä voit lainata 100-5000 euroa joustavasti, jopa 36 kuukauden maksuajalla!


MIKÄ ON AJONEUVOLUOTTO?

Ajoneuvoluotolla tarkoitetaan lainaa, jolla katetaan esimerkiksi auto- tai moottoripyörähankintojen aiheuttamia kuluja. Yleisimmät ajoneuvohankinnat ovat noin muutaman tuhannen euron suuruisia.


MITEN HAEN LUOTTOA?

Luoton hakeminen on todella nopeaa. Lainastolla et joudu täyttämään turhia lippuja ja lappuja: voit hakea luottoa netissä puhelimella, tabletilla tai tietokoneella. Se kestää vain minuutteja, ja saat lainapäätöksen tekstiviestillä tai sähköpostilla 5-30 minuutissa!


MILLAISTA LUOTTOA LAINASTOLTA SAA?

Lainaston rahoitustuotteista löydät varmasti tilanteeseen sopivan luoton:

Pikalaina on 100-400 euron perinteinen pikavippi, jolle saa 12 kuukautta takaisinmaksuaikaa.

Joustoluotto on 2000-3000 euron henkilökohtainen luottotili, jolta voi tehdä juuri sopivan kokoisia nostoja juuri silloin, kun se parhaiten sopii.

Kulutusluotto on 2000-5000 euron kertalaina, jolle voi valita 12-36 kuukauden takaisinmaksuajan.

Reilua luottoa Lainastolta

Lainasto Oy on 100% suomalainen, jo vuodesta 2011 toiminut vakavarainen yritys. Olemme vuosien varrella myöntäneet lukemattomia luottoja, lainoja ja vippejä läpinäkyvästi, rehdisti ja ennen kaikkea nopeasti.

Ajoneuvoluottoa haetaan yleensä autoa tai moottoripyörää varten. Moni suomalainen surffailee verkon huutokaupoissa, ja niistä löytää usein edullisia, erinomaisia menopelejä. Joskus tilillä ei ole kuitenkaan katetta hankintojen tekemistä varten. Lainaston rahoitustuotteet sopivat näihin tilanteisiin erinomaisesti, sillä meiltä saat lainaa käden käänteessä, oli rahantarpeesi sitten sadan, tuhannen tai viiden tuhannen euron kokoinen.

Lainan hakeminen on helppoa ja sulavaa: hakemusjärjestelmämme toimii vuoden ympäri 24 tuntia päivässä, ja hakemuksia voi täyttää nopeasti niin puhelimella, pädillä kuin tietokoneellakin!

Luottoa voi hakea jokainen yli 18-vuotias, vakituisesti Suomessa asuva henkilö. Tarvitset hakemuksen täyttämistä varten ainoastaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Jos sinulla ei ole verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta, ota yhteyttä asiakaspalveluumme.

Huomaathan, että Lainasto Oy ei myönnä luottoa henkilöille, joilla on maksuhäiriömerkintä. Voit lukea lisää luotonantokriteereistämme vastuullisuus-sivulta.

Hae lainaa Lainastolta vaikka heti: se on helppoa ja nopeaa!