Ajankohtaista » Tiedotteet » Palvelemme myös jouluna


Palvelemme myös jouluna

21.12.2017

Lainasto toivottaa ihanaa, tunnelmallista ja ikimuistoista joulua juuri sinulle! Muista herkutella ja ottaa rennosti. Tee lupauksia vuodelle 2018 ja uskalla unelmoida. Kenties ensi vuodesta tulee kaikkien aikojen paras.

Meille laadukas asiakaspalvelu on kunnia-asia ja haluamme olla hyvin tavoitettavissa. Palvelemme siksi myös joulun alla. Kysy rohkeasti lisää tarjoamistamme monipuolisista rahoitustuotteista tai hae lainaa nopeasti netistä!

Pikalaina, Kulutusluotto vai Joustoluotto?

Joulun poikkeusaukioloajat

24.12.2017 12–18
25.12.2017 12–18
26.12.2017 12–18

Voit hakea lainaa netistä, ottaa yhteyttä chatti-palvelumme kautta, lähettää meille sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu@lainasto.fi tai soittaa numeroon 09 427 05044 (pvm/mpm).

Jos joulubudjettisi kaipaa vain pientä päivitystä, hae Pikalainaa eli perinteistä kertaluontoista pikavippiä. Joustoluotto tuo puolestaan käyttöösi jopa 3 000 euron luottorajan ja nostoja voit tehdä oman tarpeesi mukaan; myös tekstiviestillä! Kulutusluotolla rahoitat jo hieman isommatkin hankinnat, kuten esimerkiksi uudet kodinkoneet tai vaikkapa matkan maailmalle!

Voit hakea lainaa silloin, kuin sinulle parhaiten sopii! Asiakaspalvelumme on paikalla myös joulupyhinä, joten ota rohkeasti yhteyttä. Selvitetään yhdessä, mikä rahoitusratkaisuistamme sopisi sinulle parhaiten.

Hae lainaa helposti netistä

Muista, että voit hakea lainaa juuri silloin, kuin sinulle parhaiten sopii. Asiakaspalvelumme käsittelee lainahakemukset saapumisjärjestyksessä aukioloaikojen puitteissa. Toimimme ripeästi ja saat parhaassa tapauksessa rahat tilillesi jopa minuuteissa hyväksytyn lainahakemuksen jälkeen.

Lainasto Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja ja tuottavia sijoitusmahdollisuuksia tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Joustoluottoa, Kulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisten joukossa kuulla ajankohtaisista aiheista sekä vetovoimaisista tarjouksista.

Hemmottelemme toisinaan kaikkia uutiskirjeemme tilanneita myös mukavilla arvonnoilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.


Lue myös: