Ajankohtaista » Arki » Mitä lahjaksi opettajalle tai päiväkotiin?


Mitä lahjaksi opettajalle tai päiväkotiin?

11.12.2017

Kouluissa ja päiväkodeissa hiljennytään pian joulun viettoon. Jos haluat muistaa päiväkodin tai koulun henkilökuntaa ennen joululomalle suuntaamista, on aika ryhtyä toimeen. Esimerkiksi yhdessä leipomalla saa nopeasti aikaiseksi maukkaita lahjoja; myös kaupat tarjoavat nyt parastaan joululahjoja metsästäville.

Lahjavinkkejä päiväkotiin tai kouluun

Juuri nyt monissa perheissä pohditaan kuumeisesti, kuinka muistaisi lapsen opettajaa tai päiväkodin työntekijää. Pienikin lahja ilahduttaa takuuvarmasti, samoin kuin lämpimät sanat. Jotta selviäisit joulunalusajan valmisteluista hymyssä suin, listasimme avuksesi joukon lahjavinkkejä.

Itse tehdyt lahjat: valmista ikimuistoisen ihanat joululahjat

Kynttilä on perinteinen, monelle sopiva joululahja. Saat siitä tyylikkään, asteen verran enemmän DIY-henkisen lahjan, kun asetat purkin pohjalle esimerkiksi merisuolaa, sen päälle tuikun ja kiedot juuttinarua purkin yläosaan. Helppoa ja nopeaa!

Valmiina ostetut lahjat: helppoja joululahjaideoita

  • Kynttilät
  • Suklaakonvehdit
  • Kahvia, teetä tai glögiä
  • Joulukukat
  • Mausteet tai erilaiset öljyt
  • Joulukuusenkoristeet
  • Keittiöpyyhkeet
  • Lahjakortti: osta vaikka kimpassa useamman perheen kesken

Ethän kuitenkaan ota stressiä päiväkodin tai koulun henkilökunnan ilahduttamisesta? Jo lämmin halaus ilahduttaa varmasti, samoin kuin esimerkiksi lapsen tekemä askartelu tai piirros.

Lainasto Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja ja tuottavia sijoitusmahdollisuuksia tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Joustoluottoa, Kulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisten joukossa kuulla ajankohtaisista aiheista sekä vetovoimaisista tarjouksista.

Hemmottelemme toisinaan kaikkia uutiskirjeemme tilanneita myös mukavilla arvonnoilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.


Lue myös: