Ajankohtaista » Talous » Kesäkaveriksi Kulutusluotto?


Kesäkaveriksi Kulutusluotto?

30.7.2018

Kulutusluotto on keskikokoisia hankintoja varten suunniteltu, 2 000–5 000 euron kokoinen laina, jonka saa jopa kolmen vuoden maksuajalla.

Vuodenajoista kenties kesä käy eniten kukkarolle, sillä lomamatkat, ulkona syöminen ja esimerkiksi terassikalusteiden uusiminen voivat nipistää budjetista ison osan. Toisaalta aikaa saattaa jäädä myös esimerkiksi kodin remontointiin, joka sekin syö varoja. Lainaston joustavat rahoitusratkaisut on suunniteltu vastaamaan niin pieniin kuin hieman isompiinkin rahoitustarpeisiin. Tällä kertaa esittelemme tuotteistamme Kulutusluoton.

Hae Kulutusluottoa jopa 5 000 euroa

Kulutusluotto on kooltaan 2 000–5 000 € ja sen takaisinmaksuaika on 12–36 kuukautta. Pitkä takaisinmaksuaika varmistaa, etteivät kuukausierät rasita omaa taloutta liikaa.

Kulutusluotto sopii parhaiten tilanteisiin, joissa tarvitset kerralla hieman enemmän rahaa. Tällaisia tilanteita ovat tyypillisesti esimerkiksi kodin pintaremontit tai muut hankinnat. Kulutusluotto sopii hyvin myös unelmien toteuttamiseen: esimerkiksi unelmien kesälomamatka vaikkapa maailman ympäri onnistuu sen avulla! Pienempiin rahoitustarpeisiin suosittelemme Pikalainaa tai Joustoluottoa.

Kulutusluoton hakeminen on helppoa. Se tapahtuu sähköisen lainahakemuksen kautta. Hae Kulutusluottoa täältä >>

Kulutusluotto sopii muun muassa kodin pintaremontin rahoittamiseen.

Kulutusluoton nimelliskorko on 41,16 % ja KSL:n mukainen todellinen vuosikorko 5 000 euron lainalle 36 kuukauden takaisinmaksuajalla on 67,13 %. Huomioithan, että todellinen vuosikorko sisältää kaikki luotosta aiheutuvat kulut ja palkkiot. Jos haet esimerkiksi 2 000 euron Kulutusluoton 12 kuukauden takaisinmaksuajalla, ovat luottokustannukset yhteensä 839,53 euroa ja maksettava kokonaismäärä 2839,53 euroa.

GF Money Consumer Finance Oy on monipuolisia rahoitusratkaisuja tarjoava suomalainen rahoitusyhtiö. Löydät valikoimastamme juuria sinua palvelevan lainatuotteen. Voit hakea meiltä Joustoluottoa, Kulutusluottoa tai Pikalainaa. Vastuullisuus on yksi toimintamme kulmakivistä – varmistamme aina luottoa myönnettäessä hakijan todellisen maksukyvyn. Myönnämme kuluttajalainoja Lainasto-brändin alla ja olemme osa monipuolisesti yksityishenkilöitä ja yrityksiä palvelevaa GF Money -konsernia.

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisten joukossa kuulla ajankohtaisista aiheista sekä vetovoimaisista tarjouksista.

Hemmottelemme toisinaan kaikkia uutiskirjeemme tilanneita myös mukavilla arvonnoilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.


Lue myös: