Ajankohtaista » Tiedotteet » GF Money rekrytoi: haussa toimistoassistentti, kirjanpitäjä ja junior controller


GF Money rekrytoi: haussa toimistoassistentti, kirjanpitäjä ja junior controller

20.12.2017

GF Money Oy hakee juuri nyt Helsingin ydinkeskustaan Mikonkadulle kolmea alansa asiantuntijaa: oletko sinä yksi heistä? 

Junior Controller toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen

Sinulla on ymmärrystä sisäisen laskennan tehtävistä, ennustamisesta ja budjetoinnista sekä myös peruskirjanpidosta. Ennen kaikkea sinulla on intoa ja mielenkiintoa kehittää osaamistasi konsernilaskennan suuntaan. Tehtävässäsi tulet toimimaan talousjohtajan oikeana kätenä ja osallistut ennusteiden ja budjetoinnin laadintaan.  Osallistut myös konsernin raportointiin. Toimit osana taloushallinnon tiimiä ja tehtäviisi kuuluu myös muita vaihtelevia taloushallinnon tehtäviä. Lue lisää ja hae!

Kirjanpitäjä vakituiseen työsuhteeseen

Monipuoliseen tehtävääsi kuuluvat sinulle nimettyjen yhtiöiden kirjanpitoa tilinpäätöksineen ja muita taloushallinnon tehtäviä, kuten laskujen käsittelyä, reskontran ja rahaliikenteen hoitoa sekä vuokravalvonnassa avustamista. Yritys on kasvamassa ja taloushallinnon organisaation toiminta on muotoutumassa, joten toimenkuvasi pienessä taloushallinnon tiimissä muokkautuu taustasi ja osaamisesi mukaisesti. Lue lisää ja hae!

Toimistoassistentti vakituiseen työsuhteeseen

Tehtävässäsi vastaat itsenäisesti monipuolisista toimiston yleistehtävistä ja organisoinnista, mm. vieraiden vastaanotosta, kahvituksista ja kokousjärjestelyistä, toimistotarvikkeiden tilaamisesta, ja sopimusten arkistoinnista sekä laskujen (mm. matka) käsittelystä. Sinulla on silmää toimiston yleisviihtyvyydelle, toimitat pieniä asioita toimiston ulkopuolella ja toimit myös toimistokoiran keinoemona. Lue lisää ja hae!

Tilaa uutiskirje!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat aina ensimmäisten joukossa kuulla ajankohtaisista aiheista sekä vetovoimaisista tarjouksista.

Hemmottelemme toisinaan kaikkia uutiskirjeemme tilanneita myös mukavilla arvonnoilla. Voit peruuttaa tilauksen milloin vain.

Uutiskirjeen tilaamalla hyväksyt tietosuojaselosteemme. Voit halutessasi peruuttaa tilauksen koska tahansa uutiskirjeen linkistä tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.


Lue myös: